ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ttby

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schyby v zátěžové vestě po 1:18 (2 sekundy zase dolu)
5,5,4,4,4,4,4
ihned po tom jsem schodil vestu a opět po 1:18 schyby bez vesty
9,6,6

- těch 6 s vestou ani 3x pět v prvnich seriich jsem nevytlačil, ale ten konec bez vesty dobry

Thruster 50kg po 1:42 (3 sekundy dolu)
7,6,6,6,6,6

- nebylo to zlé, ale pořád se nemužu hnout

Bicepsové zdvihy KB 20kg po 1:42 (3 sekundy dolu)
5,5,5,5,5+,5+

+ levá už tam konečně dostala těch 5 v poslednich seriich, ale byl to boj (jak o zdvihy tak o čisté kalhoty..)

TABATA floorpress 50kg dvojručka - dostal jsem to tam 69
- jeden z nejhorších výsledků..

22x rack and press kb 20kg levá
22x rack and press kb 20kg pravá
22x angličák over čínka
16x rack and press kb 20kg levá
16x rack and press kb 20kg pravá
16x angličák over čínka
10x rack and press kb 20kg levá
10x rack and press kb 20kg pravá
9x angličák over čínka
16:40

- upgradoval jsem a posunul jsem všechno o jeden cvik nahoru - více=lépe a druhak angličáci musí být sudí, když je skáču přes čínku, abych skončil zase u KB. Kromě poslední serie, kde musim okamžitě kouknout na hodiny
- v rámci povinných 30 angličáku denně

2x TABATA KB 20KG kolem těla

A nasazuji novou technologii na scyhyby jak již jse možná zaregistrovali, technologie 4.0. Zátěž (vesta, kotouče) nahoru a moje váha dolu (as fast as possible) . Myslim, že solitní název je " rozvírání škvíry "
ttby

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schyby po 1:16 s vestou 9,6kg (zase o 2 sekundy dolu)
5,5,4,4,4,4,4,9*,5*

- *zase bez vesty dvě serie nakonec
- horší než včera, ale ta první serie by možná šla i na 6, kdybych netrefil nohou konstrukci bradel..

22x angličák over čínka
16x angličák over čínka
9x angličák over čínka
14:33

- se docela povedlo
- v rámci povinných 30ti angličků denně

Ještě to pořád není ono, ale konečně zase najíždí můj elitní spirit
ttby

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schyby se zátěžovou vestou 9,6kg, po 1:14 (zase dvě sekundy dolu)
5,5,5,4,4,4,4,9*,5*

- * zase bez vesty
- konečně jsem vytlačil 3 pětky

Trhuster 50kg po 1:39 (3 sekundy dolu)
7,6,5,5,5,5

- nic moc..

Dipy v 99,5kg po 1:50 (10 sekund dolu)
8*,6,5,4,1,3

-* zatim nejlépe, ale zbytek serii stal za picu

TABATA kladiva 16,6kg
TABATA kb 20 kg kolem těla
TABATA kb 20 kg kolem těla

22x angličák over čínka
16x angličák over čínka
9x angličák over čínka
14:48

- v rámci povinných 30ti angličáků denně

Jinak se za poslední týden rozrostl počet lidí, kteří rozpoznali, že cvičím o 4 - 2x female, 2x male. U těch "male" je to super, protože samička vám to řekne, aby vás potěšila, chlap když to řekne, tak tim dupe po svém necvičícím já

Pořád jsem si nenechal změřit tělo, pořád se bojim kouknout na svou baseline fotku, aby mi případná změna nedemotivovala, ale něco už kurnik nejspíš vidět je ;)
ttby

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22x angličák over čínka
16x angličák over čínka
9x angličák over čínka
14:40

- obrvoském spěchu jen povinných 30 angličáků denně
a v sobotoneděli zase commandos day!
ttby

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Předchohí dny
Pátek chůze 2 hodiny se zátěží 12kg
Sobota Commandos day - 8x Výskoký vrch se zátěžovou vestou (cca 25km, převýšení 1km), 18km chuze bez vesty
Neděle chůze 4 hodiny

V sobotu jsme se po commandos day dostal do chaty asi v 11 večer a už se mi "nepovedlo" vylézt ven na angličáky - čímž jsem skončil 30 angličáků denně. Jsem si toho vědom a jako penále je začnu od začátku a tentokrát 40, to je myslim adektvátní trest. Začnu, až tak asi na začátku měsíce.

Dnes
Schyby po 1:14 se zátěží 10,3kg (+ nějaká ta váha v rámci technologie rozvírání škvíry)
5,4,4,4,4,4,4 (poslední byl vždycky takovej chcípák) a pak bez vesty se stejnou pauzou:
10,6,5

- těch deset dobrý ačkoliv poslední byl zase takovej chcípák

Bicepsové zdvihy 20 kg KB - po 1:39 (3 sekundy dolu)
5,5,5,5*,5*,5*

*- levá jako obvykle dala jen 4 :-/..

TABATA floorpress 50kg dvojručka - dostal jsem to tam 74x - čímž povyšuji své PR z 72!
tabata odpočinek (tzn 4 minuty)
TABATA bicepsové kyvy (kladiva) - 16,6kg jednoručky
ihned TABATA kb 20kg kolem těla a 2x

V rámci synchronizace s ostatími částmi života je to dnes vše..
ttby

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2014 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem nedávno na FB objevil tuhle zprávu:

"Congrats to Marissa Luchau, of Morgan Junction CrossFit in Washington state, for setting a world record of 661 reps of 44-lb. kettlebell clean and jerks!
"

Clean and jerks (u mě je to stejné jako rack and press - při mé pseudo technice) KB 20KG - hodinovka:
557x

Doprdele

Budiž mi útěchou, že jsem to nevydejchal a nebyl to problém síly, každopádně mi ta samička dala naprdel...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2014 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem si ji googloval, pekna samicka
BTW: den D se ti blizi!!!
ttby

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2014 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ja jsem si ji googloval, pekna samicka
BTW: den D se ti blizi!!!

Mam jistej tip jak to dopadne :- ( Takže si pomalu vybírej Monstra. Ale nezávisle na mém tipu pokračuji. Podle mých statistik jsem uvázl na 10-11ti (ačkoliv maximum jsem již dlouho nezkoušel) schybech na maximu, což mi dává možnost udržet cca 4,5 schybu za minutu (odhad). Za měsíce jsem s tim nepohnul. Takže ted jsem nesadil rychlé sundání váhy s tím, že to je jediné, co má šanci takhle rychle zafungovat - uvidíme, nevzdávám, ale jsem na tom bledě.

add no právě, že je hezká kdyby vypadala jako vysekaná kulturistka asi bych neměl takovou depku ze svého výkonu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2014 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nesmis se vzdavat dopredu, jeste mas dva mesice
zkus udrzet tech 30minut pri skladu :
3shyby
6kliku
9 drepu

pokud das 30min-kol
prejdi na 4-8-12

monstra chtit nebudu, mam variantu Brod :-D
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch 10-11 shybů je s tou zátěžovou vestou?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ttby

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2014 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
nesmis se vzdavat dopredu, jeste mas dva mesice
zkus udrzet tech 30minut pri skladu :
3shyby
6kliku
9 drepu

pokud das 30min-kol
prejdi na 4-8-12

monstra chtit nebudu, mam variantu Brod :-D

Nevzdávám! Ohledně navrhovaných řešení, když koukneš na log tak udržím těch 4,5 schybu každou minutu (samostatně) a s klikama ani dřepama na 10/15 neni problém. Otázka je o kolik mi připraví zadejchání. Ale i tak si myslím, že jsem na tom lépe než navrhovaná cvičení ;) Ale stále pod čelzí.

Konkrétně jsem uvízl na cca 9ti seriích po 5ti každou minutu A pak již dávám jen 4.. ale uvidíme, sundal jsem ted 4kg, což neudělalo efekt, jaký jsem si představoval, ale nadruhou stranu jsem to nezkoušel od té doby a ještě pořád je co sundavat. Nejlépe zatím Cindy na 16 kol + 5 schybů+1klik (což je nějakých 4,25 schybů za minutu) je to sice jen 20ti minutovka, ale když už padnu na dělání schybů na 3+2 tak to už udžím dlouho.. schyby byly od začátku problém a budou dokonce :D
ttby

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Těch 10-11 shybů je s tou zátěžovou vestou?

Bez vesty, s vestou 5-6. Kdyby to bylo z vestou, tak bych měl již monstra :D - protože platí taková relace, že počet schybu je cca 2 násobek bez vesty o proti cvičení s vestou. Což by dělalo 20 schybů, což je dostatečné na to udržet 5 každou minutu po dobu pul hodiny.

Vlastně včera když jse si hrál s kettebelem tak clear and jerk /rack and press dam s KB 20kg asi tak 16x (možná více, nechodim tam uplně do maxima) a těch 5 opakování každou minutu vydržím tak 50minut. Takže co jsem tu odhadli, že bude potřeba umět cca 17 schybu, stále platí.

Nejsem schopen se dostat dále než za 11, takže cíl je snížit váhu a dělat to s nějakým závažím.
ttby

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schyby po 1:13 (sekunda dolu) , zátěž 10,4kg
5,4,4,4,4,3,3,10*,5*

- * poslední dvě serie bez zátěže.

Bicepsové zdvihy kb 20kg po 1:33 (6 sekund dolu - a příště už nebudu snižovat)
5,5,5,5*,5*,5*

- levá jako obvykle 4x :- (

TABATA floorpress 50kg dvojručka - dostal jsem to tam 74x (vyrovnání PR)
- lehce lepší než předchozí PR - 75 jsem tam nedostal, ale tentokrát jsem alespon ten 75átej dostal do pulky, pak by to byl asi boj jestli ano/ne ale vypršel čas. Takže 74, ale lepších.

Více nic, při troše štěstí mi zítra přijdou kettlebellové 24+28 ;) Takže si budu hrát s nima, dost se na ně těším.
Cmeni

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel si někdy jet ty shyby třeba 4x max? Mně osobně to dost pomohlo občas to takhle jet. V únoru jsem dal 8 shybů a těď jich dam 19 a to jsem jich za tu dobu udělal celkově mnohem míň než ty.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ttby

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Zkoušel si někdy jet ty shyby třeba 4x max? Mně osobně to dost pomohlo občas to takhle jet. V únoru jsem dal 8 shybů a těď jich dam 19 a to jsem jich za tu dobu udělal celkově mnohem míň než ty.

vono těch technologii je spousta a zkoušel jsem to ruznými zpusoby (od minutovek, maxima, pak nějaký template co tu někdo posílal, ted tu vestu, krátké intervaly pauzy a více set..) (mimochodem, skoro vždycky jdu do max s tou vestou vždycky), ale uvízl jsem (tak v dubnu jsem udělal svuj první, ale od července imho držím těch 10, ted nějaké zlepšení je, ale pořád to neni ono)

Ted jsem teda své maximum nezkoušel, ale po těch z vestou dávám vždy 2-3 serie bez vesty do maxima. A co je zvláštní těch 10 už tam dostanu prvni serii i po 7seriich a vestou. Ale samotné maximu jsem nezkoušel dlouho. Problem je, že mi trápí čas kvuli té sázce co mam do konce roku, jinak jsem s tim ok - neni to poprvé, kde jsem se takhle zarazil - většinou se to pak nějakým záhadným způsobem prolomilo ;) Ale tady mi tlačí čas.

Začal jsem hodně tlačit na váhu - pořád tam ma 5kg tuku k dobru (možná víc), co muže jít dolu ve prospěch schybů. Na tom makám, akorád tedko osobní život dostal trošku ránu, takže jsem """"musel""" ulehčit v jídle - přecejenom některé životní rány se zkousávají lépe s monstrem a čokoládou v ruce..

Každopádně do konce týdne mam dovolenou, což povede zase na nějakou tu odtučonovací chuzi !

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: