Hanging month - 22.10. - splněno (7/30)
Hanging month - 23.10. - splněno (8/30)
Hanging month - 24.10. - splněno (9/30)
Hanging month - 25.10. - splněno (10/30)
Hanging month - 26.10. - NESPLNĚNO (3 MINUTY)
-včera jsem se ráno probudil a začalo mě bolet rameno. Vůbec nechápu proč, při čem, jak...se mi to stalo. Paradoxně nejvíc to bolí v klidu. Je to taková pichlavá bolest.
Teď nevim jestli v Hanging month pokračovat nebo ne, jestli to s tím může mít nějakou spojitost? Nebo jsem si tam jen během spánku něco skřípnul?
flew: hale kategorie sranda je vedle ...no možná bych něco vyfotit mohl
Pod touhle čárou začíná nová epizoda. Každý posilovací den bude mít i svůj název
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
28.10. Úterý - Opatrný začátek
Posilovna
Mrtvolný tah
10x10 60 kg
-start každou sudou minutu
Shyby nadhmat
4x4 20 kg
1x 30
1x 35
1x 40
1x 45
0x 50 - pohnu s tim tak do pravýho úhle mezi předloktím a nadloktím, pocitově tak 10x těžší než 45
Dřep
6x6 50 kg
Přítahy nohou ve visu + shyby paralel
10x + 6x
10x + 6x
10x + 6x
10x + 6x
Ikdyž to podle těh vah nevypadá, tak mě bolej nohy Mohl jsem dát o něco vic ale myslim si, že je zbytečný to přepalovat, když jsem seriozně mrtvolu a dřep nejel několik měsíců.
-BOLEST, BOLEST a zase BOLEST, včera a hlavně dneska nohy v jednom ohni při sebemenšim pohybu i záda jsem cítil, prostě cvičit se svojí váhou a s železem je obrovskej rozdíl
Mrtvolný tah
5x5 80 kg
Shyby nadhmat + 25 kg
4x4
-start každý 3 minuty
Military press
5x5 40 kg
-nic moc hehe
Shyby paralel + přítahy nohou ve visu
6x + 6x
6x + 6x
6x + 6x
6x + 6x
6x + 6x
6x + 6x
-těch přítahů jsem chtěl 10 ale úchop je rozsekanej, takže jen pohodička
Tak to byla ta zábavnější část a teď přijde ta smutnější
Odvážil jsem se sem dát foto jen zezadu, kde stejně není vůbec nic vidět...jako přiznám se, že takhle špatný jsem to nečekal.
Ale o nějaké svaly mně nejde, takže víte co...
+ ještě byla venku zima, takže sem se trošku zcvrknul
Shyby nadhmat
5x10 kg
5x15 kg
5x20 kg
4x25 kg
4x25 kg
4x25 kg
4x25 kg
4x25 kg
4x25 kg
10x10 kg
Dřep
6x6 55 kg
HSPU
4/4/4/4
-poslední serie hodně trapnej rozsah
Shyby paralel + přítahy nohou ve visu
6x + 10x
6x + 10x
6x + 10x
6x + 10x
6x + 10x
-úchop hroooozně bolel
Orbitrek 10 min
Strečink
Vypadalo to, že dneska nebude vůbec energie ale potom jsem si dal pár loků Magnesie a cítil jsem tu ohromnou sílu přírodního hořčíku, jak se mi dere do celého těla. Žíly vystouply, zkroucené tělo se napřímilo, svaly prokrvily, ramena rozšířily a potom jsem se probral ze zamyšlení a zase splasknul
Příště asi opatrně začnu cvičit kliky na bradlech, zkoušel jsem si pár opáček s novou technikou a myslim, že by to mohlo jít, uvidíme.
Kliky na bradlech
8/8/8/8/8
-start každé 2 min
-joooooooooo konečně žádná bolest hrudníku, naprostá paráda, takhle jsem triceps v životě neprocíitl, endorfiny na max
Mrtvolný tah
4x4 90 kg
-start každé 2 min
Strečink
Dneska mě to opravdu moc bavilo. Z kliků na bradlech mám obrovskou megaradost a o tom to cvičení přece je...
shyby nadhmat
10x
5x 10 kg
5x 20 kg
-nešlo to, hrozně těžký už při rozcvičce, takže jsem to vzdal
Kliky na bradlech
10/10/10/10/10
L-sit chin ups
7/7/7/7
poom ještě pokus o bench a dřep ale ani jedno prostě nešlo, jako by mi někdo uplně vysál sílu, přitom do posilky jsem se hrozně těšil ale všechno naprosto katastrofálně těžký. Trochu náznak, že to dnes nebude ono byla lehká svalovka horní poloviny zad ale nepřikládal jsem tomu vážnost. Do neděla dam voraz, zítra koupim hovězí, udělam si burgry a snad bude líp
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru