Pajasův log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 223, 224, 225  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pajasův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pajasův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2014 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.10.2014
poslední "těžší" trénink před soutěží

1. dřep - up to 2x1x190kg
2. bench - up to 3x1 (115, 120, 122,5kg) - dneska nic moc, ty protáčecí vzpěračský osy v aréně mi moc nesvědčí, rameno zlobilo
3. pendley rows - 8x6 (60, 80, 90, 100, 100, 110, 110, 110kg)
4. MP - up to 3x5x70kg - tohle bylo gut
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2014 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.10.2014

Mistrovství východních Čech v klasickém (RAW) silovém trojboji

Zdravím čtenáře (2-3) svého logu
Moc se mi do tohohle reportu nechce, ale log je log, takže s pravdou ven.
Pravda je taková, že jsem to posral
Byl jsem tak nervózní a nepřesvědčenej o tom, že na to mám, že jsem se nebyl schopen se pořádně koncentrovat na soutěž, svoje dokonala závodní nezkušenost. Výsledek je , že ve dřepu i mrtvole jsem skončil hluboko pod svými osobáky.

Trochu po pořadě:
Vážení: cca týden před závodem jsem vážil něco mezi 110 až 111kg, stahovat do 105 jsem nechtěl, takže jsem se přihlásil do kategorie do 120kg. Ale bohužel do týdne před závodem se mi nečekaně posunula jedna kolaudace stavby, kterou jsem měl zajistit pro jednoho investora, pracovní vytížení,stres + nedostatek spánku ve výsledku znamenaly pokles váhy na 106,5kg

Dřep:
v rozcvičovně byla dost mela díky poměrně početné kategorii do 94kg, na dřep jsme se začali rozcvičovat pozdě a nebylo moc času, tedy na můj vkus. Když se střídáte s dalšíma cca 5-ti borcema na stojanu a pořád koukáte kolik vám zbývá času, tak je to úplně něco jiného, než když máte v posilce pohodičku, stojan pro sebe a spoustu času

1.pokus - 185kg good lift, tady celkem OK, ale opět jsem si připoměl, že dřepovat s tvrdou trubkou od ELEIKA a tenkými kotouči je úplně něco jiného, něž s měkkou LIGO osou, která naložená tlustými kotouči dole propruží a pomůže ve spodní fázi dřepu
2.pokus - 190kg good lift, zvedl jsem to, ale total krev, úplně jsem to technicky zvoral
3.pokus - 195kg no lift, nevěřil jsem si, všechno špatně, hodně, hodně mě to štve

Benchpress:
vzhledem k problémům s ramenem a mé výkonnosti na benchi jsem si od této disciplíny moc nesliboval. Paradoxně dopadla nejlépe.

1.pokus - 115kg good lift, založil jsem hodně na jistotu, vzhledem k tomu, že v pondělí jsem dal totalně na krev 122kg
2.pokus - 122,5kg good lift, stopka dlouhá, ale řekl bych, že i tohle bylo easy
3.pokus - 127,5kg good lift, trochu přituhlo, ale s jistotou

Deadlift:
zase jsem zmatkoval v rozcvičovně a začal se rozcvičovat moc brzo, musel jsem se prakticky rozcvičit dvakrát. Největší strach jsem měl ze svýho nestabilního úchopu, který jeden trénink držel jak přibitý a druhý trénink byl úplně v řiti

1.pokus - 215kg good lift, na jistotu
2.pokus - 230kg good lift, úplně v pohodě
3.pokus - 240kg no lift, obavy se naplnily, dole mi to popojelo v podhmatové ruce do prstů a nahoře jsem to neudržel do povelu, stačilo udržet 2 vteřiny

Ve výsledku jsem skončil třetí z pěti ve své kategorii. Nutno ale dodat, že na bedně jsem se skoro styděl, protože 2 borci přede mnou měli total někde úplně jinde a navíc z kategorií nižších váhovek by mě pobila víc jak polovina závodníků.

No nic, zkušenost každopádně k nezaplacení, je potřeba pořádně makat. Smekám, před každým borcem, který dělá tenhle sport a dokáže dávat na soutěžích svoje osobáky

EDIT: Abych nebyl jen tak strašně negativistickej, tak napíšu 2 věci, které mi udělaly radost:
1) naprosto spontánní nadšení a radost mých dvou synů (4 a 6 let), když jsem přijel domů s medailí a pohárem.
2) trenérka (čti: Kulich Kladivová) když mě hlásila na závod, pravděpodobně nevěděla věk a nahlásila mi ročník 1980 (vyčteno ve startovní listině závodu), takže mi ubrala 4 roky. Je vidět, že ještě nevypadám tak strašně, jak se cítím

Naposledy upravil spekounP dne po říjen 27, 2014 7:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 5:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale Spekone, se vším-všudy je to úspešná premiéra, super a gratulujem, ešte príde čas, kedy aj ty na závodoch dáš osobák, uvidíš!
Moocha

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pajas, výkony parádní. Příště už dáš před závodem pozor na faily a v den D tam naházíš PRka :)
Pokedex

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na závodech jsem byl a musim rict ze arena v praze za 2-3 roky bude mit hodne solidních zavodniku :-) a s vice zkusenostma nervozita odpadne :-) kazdopadne pokracuj :-)
Pitkin

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Náhodou super výkon Já bych tam samou nervozitou nezvedl ani prázdnou osu
Jenom škoda, že nebyl on-line přenos

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

v rozcvičovně byla dost mela díky poměrně početné kategorii do 94kg, na dřep jsme se začali rozcvičovat pozdě a nebylo moc času, tedy na můj vkus. Když se střídáte s dalšíma cca 5-ti borcema na stojanu a pořád koukáte kolik vám zbývá času, tak je to úplně něco jiného, než když máte v posilce pohodičku, stojan pro sebe a spoustu času

tohle je jen o zvyku. Po cca 20 soutěžích u ti to přijde v klidu.

Premiéra dopadla náhodou dobře, tak makej dál, příště to půjde líp!

Co ten singlet, ok?
spekounP

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ale Spekone, se vším-všudy je to úspešná premiéra, super a gratulujem, ešte príde čas, kedy aj ty na závodoch dáš osobák, uvidíš!

dík za podporu, potěší
spekounP

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Pajas, výkony parádní. Příště už dáš před závodem pozor na faily a v den D tam naházíš PRka :)

Díky,
pravda je ta, že přípravu jsem načasoval špatně, vrchol výkonnosti jsem měl podle mě tak 2 týdny před závody.
Příště se snad poučím
spekounP

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
na závodech jsem byl a musim rict ze arena v praze za 2-3 roky bude mit hodne solidních zavodniku :-) a s vice zkusenostma nervozita odpadne :-) kazdopadne pokracuj :-)

čau, já už moc velkou budoucnost nemám, je mi skoro 40 let, ale ti mlaďasové z arény mají dobře našlápnuto
spekounP

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Náhodou super výkon Já bych tam samou nervozitou nezvedl ani prázdnou osu
Jenom škoda, že nebyl on-line přenos

Díky za podporu,
ale za super výkon bych považoval atak na total okolo 580-600kg
spekounP

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
spekounP napsal:

tohle je jen o zvyku. Po cca 20 soutěžích u ti to přijde v klidu.

Premiéra dopadla náhodou dobře, tak makej dál, příště to půjde líp!

Co ten singlet, ok?

byl jsem tam jak Alenka v říši divů

Jinak můj rádobysinglet (alias dres na judo): dostal jsem po prvním dřepu sprďana a musel ustříhnout gumy na nohavičkách, prý nedovolený suport
Vypadal jsem v tom jako totální buzna, jedinej závodník s červeným dresem
švadla

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prý 2-3 čtenáři. Já to tu pečlivě kontroluji každy den. Jinak velká gratulace. S tím pracovním stresem je to svinstvo. Zejména posunutý termín kolaudace... Hlavně makej dál, ať tam příště bude ten optimální total.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
spekounP

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.10.2014

1.drep lehce - 3x3 (145, 155, 165kg)
2.bench - 4x3 (105, 110,115,115kg)
3.mrtvola - 2x2x240kg
4.grip - dotah nad koleny+držení na max čas 3x205kg
5.shyby parallel uchop - 5x5
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak koukám, že si se na soutěži nějak šetřil! Takový bomby 3 dny po...

Já jsem vždy týden po trojboji úplně na sračku a cca po tom týdnu je i 100 kg na vše až moc!

Navrhuji na příště pořídit raději růžovoučkej!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pajasův log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 223, 224, 225  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: