Dájmond od té doby co se dal na kulturistiku je nějaký podrážděný
kód:
Psychologických poruch doprovázejících užívání anabolik je však mnohem více. Tvrdí se, že až 80% všech sportovců zneužívajících anabolika popisuje agresivní nálady a nervosvalové napětí. Jsou dokonce popsány případy kriminálních činů dávaných do souvislosti s užíváním anabolických steroidů.
K tématu, podle mě tam má slušnej progress muška, je čím dál krásnější
Ale tak co čekáš, když v jedný větě napíšeš "zakládat stravu na B+T a jíst 3x denně je hrozná píčovina, to já jím podle krevních skupin"
To vážně nezní, jako bys měl někomu skládat jídelníčky. A neber si to prosím osobně, nikdo tu přece nenadává tobě jako člověku, spíš jen tvým názorům :)
Ale tak co čekáš, když v jedný větě napíšeš "zakládat stravu na B+T a jíst 3x denně je hrozná píčovina, to já jím podle krevních skupin"
To vážně nezní, jako bys měl někomu skládat jídelníčky. A neber si to prosím osobně, nikdo tu přece nenadává tobě jako člověku, spíš jen tvým názorům :)
Ty jseš marnej fakt, že jo protože já se opravdu striktně držím výživy podle krevních skupin. Teď si nejsem jistej, ale myslím, že tam bylo cosi, že snad chtěl ten člověk nabrat no a kdyby jedl 3x denně z větší části jen bílkoviny a tuky tak nabere asi tak jako ty za ten rok a tři měsíce Nejdříve než začneš něco plácat, tak si to ujasni Je to asi jako kdyby si řekl: Já DiamonDa znám, osobně za ním stojím každý den, koukám mu přes rameno, jak se stravuje a on se striktně drží výživy podle krevních skupin a nejí nic jiného. Nebudu ti dál zasírat log, jestli ještě něco chceš, tak piš do PM a nebo si tu už piš co chceš . . .
Gumy - vytahávání kloubů z jamky a tak
Dřepění
Kyčle
ZVEDÁNÍ
Přemístění silou (muscle clean, ne power clean)
3/ 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg
Dřep (lehce)
4x8x70kg
Přítahy na TRX
5x12
Mrtvý tah jednoruč
5x8x32KB
MÁVÁNÍ
Swing
OTM 10 minut
10x10x20KB
-----
Nádhera. Byl jsem v Aréně sám a hned měl trénink úplně jiný nádech. Ne že by mi vadila společnost, ale člověk když je sám, tak ze sebe dostane nejvíc energie a nejvíc se vyblbne.
Ještě mi k tomu hrálo Elu tak nahlas, že padala omítka. Jenom jsem jí pak jako správný recepční musel uklidit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru