|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je podle vas lepsi pro rozvoj prsou ? |
| klasicky bench press |
|
37% |
[ 6 ] |
| bench press s jednoruckama |
|
62% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 16 |
|
| Autor |
Zpráva |
Saizen

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:26 pm Předmět: bench press vs jednorucky |
|
|
zajimal by me vas nazor ohledne toho, ktery cvik je podle vas lepsi pro narust svalove hmoty.
za sebe muzu rict ze z klasickeho bench pressu prsa skoro necitim (nechval sem si kontrolovat techniku od par lidi, a prej ok) za to kdyz jdu na jednorucky tak, je perfektne procitim.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
Saizene, cvič obojí. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
Co se týče toho "procítění", tak to mám stejné...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
Asi tak ako píše železná koule. Hlavne sa vyser na nejaké preciťovanie, to si nechaj na izolované cviky. Ťažké viacklbové cviky ako sú tlaky jč/vč makaj s ťažkými váhami čo ti sily stačia.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
kazdy z nas je jinak staveny, kdyz ti vyhovuji tlaky s jdr tak je jezdi proste
|
|
| nahoru |
|
 |
Saizen

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Asi tak ako píše železná koule. Hlavne sa vyser na nejaké preciťovanie, to si nechaj na izolované cviky. Ťažké viacklbové cviky ako sú tlaky jč/vč makaj s ťažkými váhami čo ti sily stačia. |
me nejde o vahy, kdyby ano tak delam powerlifting. ja sem bodybuilder kterej jde spis za rozvojem.
jinak driv sem cvicil klasicky bench + pozitivni/negativni nakloneni lavicky s jednoruckama, pak jsem jednou vyzkousel rovnej bench s jednoruckama a prijde mi to lepsi. ale nevim jestli me jen pocit neklame
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:43 pm Předmět: |
|
|
A já myslel, že budování hmoty je o progresivním přetěžování. Ale asi jsem se splet :)
Mimochodem, jestli to správně chápu, tak to, co říkáš je: "Nechci být silný, chci tak jen vypadat?" :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | A já myslel, že budování hmoty je o progresivním přetěžování. Ale asi jsem se splet :)
Mimochodem, jestli to správně chápu, tak to, co říkáš je: "Nechci být silný, chci tak jen vypadat ?" :) |
Na tom bych neviděl nic špatnýho, beztak tu sílu využiješ tak maximálně k tomu, abys odnesl nákup z auta na jeden zátah. Navíc sílu nevidíš v zrcadle
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
Saizen:
Všimol som si  Ale príde mi efektívnejšie precvičiť prsia povedzme ťažkým 100 kg benčom ako nejakými pumpovačkami s 50-60 kg. Aj tak, ak nemáš predpoklady tak tam tie prsia vybuduješ len ťažko a stále to nebude ono, nech už sa snažíš akokoľvek. Nemyslím si, že by si dosiahol dramaticky väčší rozvoj jedným či druhým, ale ak už, priklonil by som sa k veľkej činke práve z dôvodu, že na veľkej spravidla použiješ vyššiu váhu ako by bol súčet váh jednoručiek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saizen

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | Na tom bych neviděl nic špatnýho, beztak tu sílu využiješ tak maximálně k tomu, abys odnesl nákup z auta na jeden zátah. Navíc sílu nevidíš v zrcadle |
Nezmysel. Môžeš tým ohúriť ženu na diskotéke, keď si s ňou budeš pri tanci pohadzovať ako s handrou...alebo aj chlapov na stavbe keď im budeš nosiť cement po troch vreciach naraz
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Barbar Conan napsal: | Na tom bych neviděl nic špatnýho, beztak tu sílu využiješ tak maximálně k tomu, abys odnesl nákup z auta na jeden zátah. Navíc sílu nevidíš v zrcadle |
Nezmysel. Môžeš tým ohúriť ženu na diskotéke, keď si s ňou budeš pri tanci pohadzovať ako s handrou...alebo aj chlapov na stavbe keď im budeš nosiť cement po troch vreciach naraz |
Presne pro to jsem ja vlastne zacal cvicit, rikal jsem si nekdy se me sila bude hodit. A taky se hodi. Napr neni problem si sam postavit krov na mega zahradni pristavek, zvedat nad hlavu 4,5 metru tramy 10x20cm prures
BTW nechapu jek nekdo nemuze procitit prsa z bench presu, tak si sakra poradne nalozim, nebo zkratim pauzi, dam 8- 10 serii a bude vymalovano.
Naposledy upravil Judson dne út říjen 28, 2014 9:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
otočbýk
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|