bench press vs jednorucky

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - bench press vs jednorucky  Úvodní stránka -> Trénink -> bench press vs jednorucky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je podle vas lepsi pro rozvoj prsou ?
klasicky bench press
37%
 37%  [ 6 ]
bench press s jednoruckama
62%
 62%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 16

Autor Zpráva
Saizen

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:26 pm    Předmět: bench press vs jednorucky Odpovědět s citátem

zajimal by me vas nazor ohledne toho, ktery cvik je podle vas lepsi pro narust svalove hmoty.

za sebe muzu rict ze z klasickeho bench pressu prsa skoro necitim (nechval sem si kontrolovat techniku od par lidi, a prej ok) za to kdyz jdu na jednorucky tak, je perfektne procitim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saizene, cvič obojí.
člověk

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týče toho "procítění", tak to mám stejné...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak ako píše železná koule. Hlavne sa vyser na nejaké preciťovanie, to si nechaj na izolované cviky. Ťažké viacklbové cviky ako sú tlaky jč/vč makaj s ťažkými váhami čo ti sily stačia.
raw

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kazdy z nas je jinak staveny, kdyz ti vyhovuji tlaky s jdr tak je jezdi proste
Saizen

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Asi tak ako píše železná koule. Hlavne sa vyser na nejaké preciťovanie, to si nechaj na izolované cviky. Ťažké viacklbové cviky ako sú tlaky jč/vč makaj s ťažkými váhami čo ti sily stačia.

me nejde o vahy, kdyby ano tak delam powerlifting. ja sem bodybuilder kterej jde spis za rozvojem.

jinak driv sem cvicil klasicky bench + pozitivni/negativni nakloneni lavicky s jednoruckama, pak jsem jednou vyzkousel rovnej bench s jednoruckama a prijde mi to lepsi. ale nevim jestli me jen pocit neklame
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já myslel, že budování hmoty je o progresivním přetěžování. Ale asi jsem se splet :)

Mimochodem, jestli to správně chápu, tak to, co říkáš je: "Nechci být silný, chci tak jen vypadat?" :)
člověk

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano, ale ke svalovém rozvoji nevede jenom jedna cesta... dobrý hrudník se dá udělat i bez bench-pressu, záda bez mrtvých tahů a nohy kupodivu i bez klasických dřepů

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
A já myslel, že budování hmoty je o progresivním přetěžování. Ale asi jsem se splet :)

Mimochodem, jestli to správně chápu, tak to, co říkáš je: "Nechci být silný, chci tak jen vypadat ?" :)

Na tom bych neviděl nic špatnýho, beztak tu sílu využiješ tak maximálně k tomu, abys odnesl nákup z auta na jeden zátah. Navíc sílu nevidíš v zrcadle
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saizen:
Všimol som si Ale príde mi efektívnejšie precvičiť prsia povedzme ťažkým 100 kg benčom ako nejakými pumpovačkami s 50-60 kg. Aj tak, ak nemáš predpoklady tak tam tie prsia vybuduješ len ťažko a stále to nebude ono, nech už sa snažíš akokoľvek. Nemyslím si, že by si dosiahol dramaticky väčší rozvoj jedným či druhým, ale ak už, priklonil by som sa k veľkej činke práve z dôvodu, že na veľkej spravidla použiješ vyššiu váhu ako by bol súčet váh jednoručiek.
Saizen

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne ze bych nechtel byt silny, ale neni to moje priorita, cvicim abych vypadal dobre (jakkoli to zni divne ) a myslim ze v bodybuildingu nejde o to tam rvat vahy kdyz tam pak nezapojim spravny cileny i stabilizacni svaly, chci u danneho cviku procvicit to na co je cileny nez proste machrovat z tezkou vahou kterou zvednu ale ne v zajmu svalu ktere cvicim, dava to trochu smysl?
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Na tom bych neviděl nic špatnýho, beztak tu sílu využiješ tak maximálně k tomu, abys odnesl nákup z auta na jeden zátah. Navíc sílu nevidíš v zrcadle

To je fakt :)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:

Nezmysel. Môžeš tým ohúriť ženu na diskotéke, keď si s ňou budeš pri tanci pohadzovať ako s handrou...alebo aj chlapov na stavbe keď im budeš nosiť cement po troch vreciach naraz
Judson

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Barbar Conan napsal:

Nezmysel. Môžeš tým ohúriť ženu na diskotéke, keď si s ňou budeš pri tanci pohadzovať ako s handrou...alebo aj chlapov na stavbe keď im budeš nosiť cement po troch vreciach naraz

Presne pro to jsem ja vlastne zacal cvicit, rikal jsem si nekdy se me sila bude hodit. A taky se hodi. Napr neni problem si sam postavit krov na mega zahradni pristavek, zvedat nad hlavu 4,5 metru tramy 10x20cm prures

BTW nechapu jek nekdo nemuze procitit prsa z bench presu, tak si sakra poradne nalozim, nebo zkratim pauzi, dam 8- 10 serii a bude vymalovano.

Naposledy upravil Judson dne út říjen 28, 2014 9:06 pm, celkově upraveno 1 krát
otočbýk

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za me jednoznacne jednorucky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - bench press vs jednorucky Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: