Turistika

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Turistika  Úvodní stránka -> Ostatní -> Turistika
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 12:00 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Freimen napsal:
kurňa, já se chci také seznámit s dívkou z Moravy
To sem ale musíš jezdit ...holky jsou tu hezké. Kráj mlékem a strdím (a slivovicí) oplývající. Lidé povahy rázovité, ale zase rovnou víš na čem jsi:o)

jen doporučuji nastudovat slovíčka jako např. chuj, cyp, cukle. Napoprvé jsem tu na severu hleděl.
jsou tu krásná přísloví která hojně používám jako např. že SNAHA NENÍ KOKSOVATELNÁ:O)
to je dle mě geniální:o)

já pracuji půl druhého roku v Olomouci ve fakultce, kde jsem 4 dny v týdnu, tzn. jezdím tam :) Ale nějak se to semlelo, že před tím to byla Češka a nyní zatím na nějakou veselou a rázovitou Moravanku nemohu narazit
Spazik

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Lukáši, kdyby sis chtěl hrábnout na dno- a uznávám, že s turistikou to nemá mnoho společného - tak doporučuji tento závod:

Jo super věc - pokud chceš třeba omrzliny a tak, jako lidi co tam byli vloni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo je připraven, není překvapen:o)
Freimen

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2014 4:48 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi, moc Vám všem opět děkuji za dobré rady, v neděli jsem si dal asi nejkrásnější túru v životě a prošel jsem si po ránu 24 km dlouhou hřebenovku a celé západní Krkonoše, Špindlerovka - Petrova bouda - Vysoké kolo - Sněžné jámy - pramen Labe - Vrbatova bouda a zpět jinou trasou - Labská Bouda - Martinova bouda - Medvědí bouda - Davidova bouda a zpátky nahoru. Bylo to perfektní, jsem rád, že jsem si přivstal a už v 9 ráno byl na Dívčích kamenech. Hrozně se mi líbilo Vysoké kolo, nejvyšší hora západních Krkonoš, vstup na něj je zakázaný, ale nikdo mě nechytl, ten výhled stál za to :) Musím říci, že si mi ty západní Krkonoše možná líbily ještě více než ty východní před měsícem, je tu hodně skal a skalek, krásné lesy, to se mi líbí. Přidávám pár fotek a pod tím malá prosba :)

Dívčí kameny

Vysoké kolo

Nerad bych, aby to znělo divně či nějak "sluníčkově", ale náhoda je blbec a dostal jsem se takhle díky tomuto topicu k té partě na cestu do Tater ... Tím, jak se stále ještě léčím, jsem po rozchodu a tak vůbec , tak bych rád během podzimu ještě na nějaké výlety na hory vyrazil a proto bych se chtěl jen zeptat, resp. nadhodit, že pokud byste např. někdo během podzimu plánovali nějakou túru na hory a měli místo, resp. na mě nervy , tak se velmi rád přidám. Je mi jedno kde, tím, jak jsem každý týden v Olomouci i v Praze, tak dojedu kamkoliv.

Jinak sám pro sebe zvažuju, že bych dal během října ještě Jizerské hory nebo Jeseníky.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2014 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Jizerky vezmi kolo, na pěší je to nuda - roviny a silnice :)
Freimen

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 9:22 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi, tak tu mám další šílený turistický dotaz

Rád bych letošní turistickou sezónu zakončil něčím opravdu pěkným a chtěl bych uspořádat během listopadu klidně už i trochu na sněhu celodenní hřebenovku s ranním výstupem na Sněžku, v pátek přijet do Pece, pít jen trošku a jít brzy spát, v sobotu vyrazit ve 4:00 na východ slunce na Sněžku, pak si dát hřebenovku přes Malý Šišák až na Vysoké kolo, tzn. přejít celé Krkonoše a dojít večer do Harrachova, kde mít zamluvenou další chatu.

Můj dotaz zní, zdali nevíte o nějaké pěkně chatě v Peci, kde bude krb a společné prostory pro lehké pití :) pro cca 10 lidí se snadnou přístupností na Sněžku (tzn. na straně Obřího dolu) a to stejné v Harrachově, ale to samozřejmě už není problém, tak to může být kdekoliv. V neděli, pokud bude energie, tak klidně na vodopády a pak jet domů.

Kdybyste se někdo chtěl přidat, tak samozřejmě není problém, zatím mám další 3 lidi.
Freimen

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 9:13 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi a holky, tak mám tu pro Vás letošní finální vstup, pozvánku na akci a současně i prosbu o radu :)

Nakonec jsem dal skutečně pár nadšených lidí dohromady a společně dáme tu hřebenovku Pec - Harrachov zahrnující ranní výstup na Sněžku, dohromady 35 km. Protože jedou lidé, které jsem poznal díky zdejšímu topicu a nikdy předtím je neviděl a jel s nimi do Vysokých Tater, přijde mi hezké se zeptat a budu mít radost, jestli se někdo další nechcete přidat , zatím nás je cca 8, ideál mi přijde klidně 12 lidí. Klidně můžete vzít přítelkyni/milence a kamarády Túra se uskuteční buď 2. nebo 3. listopadový víkend dle předpovědi počasí. Akce bude spíše kontemplativního a poznávacího charakteru, nejde o to se zatlými zuby jít skrze nepřízeň počasí. Pokud byste chtěli jet, napište mi pm nebo na mém sportovním FB (ten s logy Ronnie.cz, Extrifitu atd.)

A zároveň bych měl tradiční prosbu o radu směrem ke zkušenějším turistům Protože s námi jede jeden pejsek (absolutně v pohodě, byl s námi v Tatrách, neštěká, poslouchá na slovo..), musí jet min. jedno auto, protože do Pece nejede vlak a autobus ho nevezme. Jak logisticky vymyslet, abychom min ta jedna posádka auta nemuseli v neděli po té sobotní hřebenovce jít celou trasu (jinou cestou..) zpět do Pece k autu? Cyklobusy jezdí jen do konce září a spojení z Harrachova do Pece je hodně divoké, trvá to skoro stejně rychle jako tam jít
flew

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno s tím psem... Jedině ho sníst při cestě na autobus..

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
ygg

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nevymyslíš, to je prostě mrtvá zóna.
Dvě auta a samozřejmě to bude pakárna, ale je to jediná alespoň trochu reálná možnost.
Freimen

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To nevymyslíš, to je prostě mrtvá zóna.
Dvě auta a samozřejmě to bude pakárna, ale je to jediná alespoň trochu reálná možnost.

jo myslíš jako jet dvěma auty a jedno nechat v Peci, jedno v Harrachově a v pátek a pak v neděli přejet řidiči tím jedním, že?

To by asi šlo, uvidíme, kolik bude aut. Kdyby jen jedno, tak by se to muselo přejít druhý den zpátky, což by byl fakt oříšek
Spazik

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Autobus nebere ani psa s košíkem (v přepravní kleci)?
ygg

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak ze zvědavosti .... se psem jsou už na takovouhle štreku zkušenosti? Protože ta hřebenovka je fest šutrovitá, bude asi i namrzlo a podobně. Nejde o to že by to pes neušel kvůli kondici:-), ale kvůli tlapkám. Kámoš se takhle jednou zapomněl, a pak chudák labrador týden pajdal.
Freimen

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Jen tak ze zvědavosti .... se psem jsou už na takovouhle štreku zkušenosti? Protože ta hřebenovka je fest šutrovitá, bude asi i namrzlo a podobně. Nejde o to že by to pes neušel kvůli kondici:-), ale kvůli tlapkám. Kámoš se takhle jednou zapomněl, a pak chudák labrador týden pajdal.

my s ním byli výhradně po šutrech v těch Vysokých Tatrách, od začátku co ho mají, s ním prý lezou po horách, takže doufám, že to bude v pohodě, ale dobrá připomínka, zeptám se, díky..
Freimen

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Autobus nebere ani psa s košíkem (v přepravní kleci)?

na tu hřebenovku 35 km s výstupem na Sněžku je ta rada vzít klec na pitbulla, abychom nemuseli brát auto, docela dobrá

Pěkně mě to před spaním rozesmálo, ta představa mít na krosně zezadu klec na pitbulla a na všechny na Luční boudě koukat stylem "na co čumíte" ?
Freimen

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 7:40 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi,

moc Vás všechny zdravím a jsem tu klasicky s dalším blbým, pardon chci říci zvídavým, dotazem Do hor jsem se definitivně zamiloval a jen za leden jsem byl 2x v Krkonoších včetně výstupu na Sněžku 1. ledna při 20 km sněžné túře ze Špindlu :)

Rád bych zažil krásu hor, resp. cestování po nich i v zimě. Na snowboardu jsem byl před 14 dny a rád bych zkusil pro mě nový sport - běžky , kompletní sadu jsem si nedávno koupil. Co jsem koukal, tak na běžky se hodně doporučují Jizerky, konkrétně Jizerská magistrála.

Nemáte prosím zkušenosti s tím, co je nejhezčí navštívit v rámci běžeckého lyžovvání? Kde je nejlepší bydlet (Bedřichov?) pro moji výkonnost (začátečník)? Abych toho nejvíce viděl a každý den mohl jet jinam? Budu mít cca 4-5 dní. Klidně i konkrétní hotel s dobrou dostupností na magistrálu...nemáte prosím někdo zkušenosti?

Moc děkuju za jakékoliv rady, je to pro mě úplně nový sport :)

(Stále platí, že se za dobrou radu mile rád revanšuji a poradím s čímkoliv okolo cvičení, klidně mi hned napište pm :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Turistika Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: