|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
Tenhle telefon jsem kupoval otci jako pracovní a kdybych kupoval znova, tak koupím něco s větším displejem, fakt je děsně malej... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
Svítilna se hodí... Ale ta 108 je fakt nah... :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: |
Svítilna se hodí... Ale ta 108 je fakt nah... :D |
Mrknu na ne v obchode, pekne vedle sebe a uvidim esli tech par set navic za to stoji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
Minulý týden jsem po letech nebral na víkend notebook a zjistil jsem, že moje lumia 920 s teamviewerem je pro nějakou větší práci prostě malá. Naštěstí mě zachránil ipad mini dcery a vše se zvláddlo. Chvíli jsem uvažoval nad tím, že nakonec změním svůj názor a pořídím si talet - právě pro práci přes vzdálenou plochu, psaní delšího textu v e-mailu apod.
Jenže je to další zařízení navíc. Tj. zkusím nahradit obě zařízení "telefonem" Nokia lumia 1520. Díval jsem se na recenzi kde ji srovnávali s iphone 6+ a nebylo to nějak do očí bijící - ten rozdíl velikosti. Iphone 6+ jsem zavrhl. Nedám skoro třicítku za telefon (128 GB). Lumia je 32ka a za 600 Kč dokoupím 64 GB kartu a jsem i s pouzdrem na 12ti, což je pro mě značný rodíl. Plus navigace v lumiích je super (iphone má jen a-gps), výdrž tam je slušná a k mým 120 kg to zase nebude vypadat tak hrozně.
Máte někdo zkušenost s telefony nad 5 palců? Myslíte si, že by 6ka lumia mohla aspoň částečně nhradit třeba malý tablet?
Díky za názory.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
Já mám 4,8 či kolik to je, mám celkem velkou ruku a už to není úplně ono, nedosáhneš pohodlně všude. Známej si koupil Ipad, dělá projektovýho manažera a je naprosto spokojený, pokud bych dělal něco podobnýho a nepotřeboval s sebou vždy tahat notebook, tak bych si to taky koupil. Nedokážu si představit, že by se dalo na telefonu pořádně něco dělat až na totální nouzovky. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
No - jenže ipad mi laptop nenahradí a telefon také ne a už mám tři hebla s třema různýma nabíječkama apod.
Asi je to o kompromisech. mám lenovo thinkpad v tablet verzi a jestli mám tahat něco co má 10 palců nebo 12,5 palců, tak už je to skoro jedno (není - do ipadu nestrčím sd kartu, nepřipojím USB disk apod.).
Ipad se mi líbí (dcery mají ipady - ale o produktivitě se u nich nedá hovořit - jsou na netu, hrají apod.). Na tohle není moc času:o)...i když by mě to asi taky bavilo.:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 06, 2014 7:52 am Předmět: |
|
|
Takže lumia 1520 je doma a již po krátkém seznámení musím říct, že je to ohromný posun oproti 920ce. rozhodně bych neměnil a za mě maximální spokojenist, vzhledem k mým požadavkům. dokoupena 128 micro SD - tj. celková kapacita je 160 GB. Teď už se dá točit video bez obav:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: čt listopad 06, 2014 8:53 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Takže lumia 1520 je doma a již po krátkém seznámení musím říct, že je to ohromný posun oproti 920ce. rozhodně bych neměnil a za mě maximální spokojenist, vzhledem k mým požadavkům. dokoupena 128 micro SD - tj. celková kapacita je 160 GB. Teď už se dá točit video bez obav:o) |
Jak jsi spokojený se systémem W8?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 06, 2014 8:58 am Předmět: |
|
|
Měl jsem ho na 920ce lumii, takže jsem věděl do čeho jdu. Takže jsem velmi spokojen.
Potřeboval jsem jeden přístroj co dobře fotí, vydrží mu baterka, má dostatečně velkou obrazovku na teamviewer a office a ještě se z něj dá telefonovat:o)
tj. jsem nenáročný uživatel a nechtělo se mi zpět k androidu a iOS telefon je na mě zbytečně drahý (a hlavně neumí navigovat bez datového tarifu třeba v PL, HU apod.
Za mě veliká spokojenost s 1520. Jsem taky dost vysoký a hmotný, tj. nevypadá to ak divně, jako když ten telefon drží 160 cm 50 kg holčina. Je tak úměrný ke mně:o)
Zatím to vypadá, že jsem se vyhnul nákupu tabletu, což byl můj cíl.
S tím jak tam je velká paměť se to bude hodit i na delší cesty autem. Nahraji tam pohádky a dcera se třeba může dívat:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
komar
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
| komar napsal: | | http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlocked-Apple-iPhone-5-32GB-iOS-Smartphone-4G-GSM-Retina-White-Black/191398227282?pt=Cell_Phones&hash=item2c90392d52 |
Je ti to k ničemu, když ti tam nepůjde SIM z ČR....
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
klikl sem na ten odkaz a asi behem 5ti sekund na me vybehly hned dve vety o tom, ze ten telefon je factory unlocked a sim free worldwide.. nerad bych poukazoval na neci inteligenci, ale.... ( dokonce je to videt hned v URL ani otevirat sem to nemusel ) _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:40 am Předmět: |
|
|
To jsem taky četl, neboj. Ale věř mi, že to tam jen píšou, realita je pak jiná... (osobní zkušenosti)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|