Ido Portal v Praze

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ido Portal v Praze  Úvodní stránka -> Trénink -> Ido Portal v Praze
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bosi

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
ZeleznaKoule napsal:
Halký: Kde se to dá objednat? :)

EDIT: Mimochodem, vždycky mě fascinuje, když mají lidi kecy na cenu workshopů/seminářů a pak jsou schopný utratit hromadu prachů za nesmyslnou chemču, drahý (a zbytečný) tréninkový náčiní atp... :) To teď nemyslím proti nikomu konkrétně, spíš takovej obecnej povzdech na téma "za voloviny vyházim roční plat, ale na vzdělání nedám ani korunu". Zvláštní přístup...

Ono to je dost o matematice. Toho chlápka neznám, ale pokud je dobrý, tebe to možná posune dále. Nicméně, pro mnohé lidi by bylo mnohem lepší, kdyby si zaplatili na půl roku trenéra a měli by po tu dobu každý týden jednu lekci individuální péče. Když se na to podíváš z tohoto úhlu, je to pro většinu lidí zatraceně drahé. Nebo se také na to můžeš podívat z úhlu, že průměrný měsíční plat v Čechách je 25 000 Kč. Hrubého.

S tim se neda moc souhlasit. Trener na pul roku bude mozna lepsi na pul roku a to pokud se podari vybrat/najit toho dobreho. Ido a jemu podobni maji naopak schopnost totalne zmenit pohled na zivot a dusledky takoveho "draheho skoleni" muzou ovlivnit i rodiny, kamarady, popripade deti. Muzou zkratka otevrit dvere, ktere zustavaji prumerne populaci zavrene a probudit touho poznani za hranicemi komercniho sportu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To zní skoro jako "vpusť Ježíše do svého srdce"
Balista

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrevenyKvadrik napsal:
Oddo napsal:
DrevenyKvadrik napsal:
Halký: Kde se to dá objednat? :)

Ty zklidni hormón, máš doma hvězdu Blesku pro ženy, na co by ti asi byla Carmen?

Potřebujem nohsledy na nakládání činek a negři jsou moc drahý... :)

Na ty dvě placičky na každou stranu osy potřebuješ nakladače, jo?
smetak

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu koukat za oknem?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Hulkie napsal:
Hele ta cena je fakt úlet. Na to, že toho pána ani neznám. Možná že v klubu železnejch koulí platí za legendu, ale musej mně omluvit, já jsem selský hňup. A obávám se, že v klubu železnejch koulí není moc solventních maníků tohohle formátu.
Dyť to je kurva cena za rok vysokoškolského vzdělání na slušné soukromé VŠ.

To, že ho neznáš, ještě neznamená, že nemá co naučit :)

Btw, já když sem zvu někoho ze zahraničí, platím kolem 1000eur/den , letenku, hotel, jídlo... A protože chci, aby to mělo úroveň, nechci mít 150 účastníků. Matiku si už můžeš udělat sám :)

Já osobně Petrovu iniciativu kvituji. Je třeba sem dostat kvalitní lektory/instruktory/mistry, ať se tady trochu pročistí to informační vakuum :)

Nemáte v institutu zájem o přednášky ke sportovní výživě? A že jsi to ty, tak si letenku proplatím sám.
Oddo

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zase diskuze. Ano, je to dost peněz. Ne, není to pro každého. Může si Ido dovolit takovou cenu nastavit? Může, ti lidi tam chodí.. Kdo chce - pude, kdo nechce - bude se smetákem špiclovat za oknem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Honza3

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velka huba bere velky prachy, vsechno si najde svoje posluchace, dokonce i Óm Nadsamec Guru Jára.

Umi se prodat, umi mluvit, ale zadny zazrak tam nevidim. Just my opinion.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si představ že máš naplnit kurz o 30 lidech. Plno bude při ceně 100 na den, ale i při ceně 10000. Jak nastavíš ceny? Jo, je to drahé, ale z ekonomického hlediska je to naprosto logický tah :)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jako se dohadovat, že limuzína BMW je drahá.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě dobrej týpek a má co dát. Ale abych k němu vzhlížel jako k bohu, tak to opravdu ne. Neříkám, že je to drahé ale já za to ty peníze určitě nedám a je asi tři tisíce věcí co mi za ty peníze udělají větší radost.

Za nějakou přednášku bych ale klidně dvě stovky dal...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bosi

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 1:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S bohem bezte nekam :).
Takova prednaska je investice. Nekdo prodelava tim ze spatne investuje do nemovitosti nebo akcii, nekdo za osobniho trenera, multifunkcni stroj do obyvaku nebo mekac a Gatorade.

Pokud chcete na "nejakou" prednasku, tak prednasky na VS jsou snad stale jeste verejne a zdarma ...

Byt v Cechach tak bych si to asi take nemohl dovolit, ale napadly by me tak maximalne 1-2 veci, ktere bych si za ty penize poridil. Zalezi cim si clovek dela radost.
Oddo

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Honza3 napsal:
Velka huba bere velky prachy, vsechno si najde svoje posluchace, dokonce i Óm Nadsamec Guru Jára.

Je to proto, že se tady o ty věci nezajímáš. Já bych taky nedal několik tisíc za seminář např. nějakého slavného fotbalisty. Protože o fotbalu vím prd a nezajímá mě. Stejné to bude i v tvém případě, ne? Kolego krajane
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Člověk se tam určitě něco naučí, ale ta cena je opravdu úplně mimo realitu.
Honza3

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Honza3 napsal:

Je to proto, že se tady o ty věci nezajímáš. Já bych taky nedal několik tisíc za seminář např. nějakého slavného fotbalisty. Protože o fotbalu vím prd a nezajímá mě. Stejné to bude i v tvém případě, ne? Kolego krajane

Jo urcite souhlasim, ale jelikoz jsem se motal nejakou dobu kolem breakdance, tak mi to nepripada jako nic zvlastniho (jak podstatou, tak i vzhledem k cene).

Ale neresme cenu, proste je to tak jak rikas.
JerryMyska

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz to srovnam s cenou za ruzne seminare, skoleni, kurzy, certifikace ala KB5/FMS/SFG/RKC pres Primal Move, Jogu a Sokolskeho splhu na lane, tak tahle cena mi prijde OK.

Kazdopadne 25 000 kc hrubeho mesicne maji lide predevsim v Praze. Mimo Prahu jsou platy o poznani nizsi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ido Portal v Praze Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: