|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bosi
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 8:20 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | Halký: Kde se to dá objednat? :)
EDIT: Mimochodem, vždycky mě fascinuje, když mají lidi kecy na cenu workshopů/seminářů a pak jsou schopný utratit hromadu prachů za nesmyslnou chemču, drahý (a zbytečný) tréninkový náčiní atp... :) To teď nemyslím proti nikomu konkrétně, spíš takovej obecnej povzdech na téma "za voloviny vyházim roční plat, ale na vzdělání nedám ani korunu". Zvláštní přístup... |
Ono to je dost o matematice. Toho chlápka neznám, ale pokud je dobrý, tebe to možná posune dále. Nicméně, pro mnohé lidi by bylo mnohem lepší, kdyby si zaplatili na půl roku trenéra a měli by po tu dobu každý týden jednu lekci individuální péče. Když se na to podíváš z tohoto úhlu, je to pro většinu lidí zatraceně drahé. Nebo se také na to můžeš podívat z úhlu, že průměrný měsíční plat v Čechách je 25 000 Kč. Hrubého. |
S tim se neda moc souhlasit. Trener na pul roku bude mozna lepsi na pul roku a to pokud se podari vybrat/najit toho dobreho. Ido a jemu podobni maji naopak schopnost totalne zmenit pohled na zivot a dusledky takoveho "draheho skoleni" muzou ovlivnit i rodiny, kamarady, popripade deti. Muzou zkratka otevrit dvere, ktere zustavaji prumerne populaci zavrene a probudit touho poznani za hranicemi komercniho sportu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
Muzu koukat za oknem? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 9:26 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Hulkie napsal: | Hele ta cena je fakt úlet. Na to, že toho pána ani neznám. Možná že v klubu železnejch koulí platí za legendu, ale musej mně omluvit, já jsem selský hňup. A obávám se, že v klubu železnejch koulí není moc solventních maníků tohohle formátu.
Dyť to je kurva cena za rok vysokoškolského vzdělání na slušné soukromé VŠ. |
To, že ho neznáš, ještě neznamená, že nemá co naučit :)
Btw, já když sem zvu někoho ze zahraničí, platím kolem 1000eur/den , letenku, hotel, jídlo... A protože chci, aby to mělo úroveň, nechci mít 150 účastníků. Matiku si už můžeš udělat sám :)
Já osobně Petrovu iniciativu kvituji. Je třeba sem dostat kvalitní lektory/instruktory/mistry, ať se tady trochu pročistí to informační vakuum :) |
Nemáte v institutu zájem o přednášky ke sportovní výživě? A že jsi to ty, tak si letenku proplatím sám. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Honza3
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
Velka huba bere velky prachy, vsechno si najde svoje posluchace, dokonce i Óm Nadsamec Guru Jára.
Umi se prodat, umi mluvit, ale zadny zazrak tam nevidim. Just my opinion.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 12:18 pm Předmět: |
|
|
Tak si představ že máš naplnit kurz o 30 lidech. Plno bude při ceně 100 na den, ale i při ceně 10000. Jak nastavíš ceny? Jo, je to drahé, ale z ekonomického hlediska je to naprosto logický tah :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 12:19 pm Předmět: |
|
|
To je jako se dohadovat, že limuzína BMW je drahá. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
Určitě dobrej týpek a má co dát. Ale abych k němu vzhlížel jako k bohu, tak to opravdu ne. Neříkám, že je to drahé ale já za to ty peníze určitě nedám a je asi tři tisíce věcí co mi za ty peníze udělají větší radost.
Za nějakou přednášku bych ale klidně dvě stovky dal...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 1:57 am Předmět: |
|
|
S bohem bezte nekam :).
Takova prednaska je investice. Nekdo prodelava tim ze spatne investuje do nemovitosti nebo akcii, nekdo za osobniho trenera, multifunkcni stroj do obyvaku nebo mekac a Gatorade.
Pokud chcete na "nejakou" prednasku, tak prednasky na VS jsou snad stale jeste verejne a zdarma ...
Byt v Cechach tak bych si to asi take nemohl dovolit, ale napadly by me tak maximalne 1-2 veci, ktere bych si za ty penize poridil. Zalezi cim si clovek dela radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
| Honza3 napsal: | Velka huba bere velky prachy, vsechno si najde svoje posluchace, dokonce i Óm Nadsamec Guru Jára.
Umi se prodat, umi mluvit, ale zadny zazrak tam nevidim. Just my opinion. |
Je to proto, že se tady o ty věci nezajímáš. Já bych taky nedal několik tisíc za seminář např. nějakého slavného fotbalisty. Protože o fotbalu vím prd a nezajímá mě. Stejné to bude i v tvém případě, ne? Kolego krajane
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 11:37 am Předmět: |
|
|
Člověk se tam určitě něco naučí, ale ta cena je opravdu úplně mimo realitu. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Honza3
|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Honza3 napsal: | Velka huba bere velky prachy, vsechno si najde svoje posluchace, dokonce i Óm Nadsamec Guru Jára.
Umi se prodat, umi mluvit, ale zadny zazrak tam nevidim. Just my opinion. |
Je to proto, že se tady o ty věci nezajímáš. Já bych taky nedal několik tisíc za seminář např. nějakého slavného fotbalisty. Protože o fotbalu vím prd a nezajímá mě. Stejné to bude i v tvém případě, ne? Kolego krajane |
Jo urcite souhlasim, ale jelikoz jsem se motal nejakou dobu kolem breakdance, tak mi to nepripada jako nic zvlastniho (jak podstatou, tak i vzhledem k cene).
Ale neresme cenu, proste je to tak jak rikas.
|
|
| nahoru |
|
 |
JerryMyska
|
Zaslal: st listopad 19, 2014 11:02 pm Předmět: |
|
|
Kdyz to srovnam s cenou za ruzne seminare, skoleni, kurzy, certifikace ala KB5/FMS/SFG/RKC pres Primal Move, Jogu a Sokolskeho splhu na lane, tak tahle cena mi prijde OK.
Kazdopadne 25 000 kc hrubeho mesicne maji lide predevsim v Praze. Mimo Prahu jsou platy o poznani nizsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|