|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 9:10 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: |
To je jako kdyby André z klubu miliardářů řekl, že utratit měsíčně dvěstě tisíc je naprosto normální a že to jsou v podstatě běžné výdaje průměrné rodiny... Anebo Lex Steele, že 28 je v pohodě a většina slečen to přijde úplně normální. |
Dobry (myslim to vazne)!
Pokud ma nekdo uz zada v prdeli, tak to samozrejme neni to pravy orechovy.
Vychazim z domenky, ze prumernej chlap, kterej cvici cely telo by pri vaze cca 90kg mohl tahat cca 230-240kg (ale co si budem rikat, normalni chlap ma kolem 100kg, takze jsem to dost podhodnotil ).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
Já už si ani nevzpomenu, kdy jsem v běžné posilovně viděl někoho tahat nebo dřepat 200 kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 9:38 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Já už si ani nevzpomenu, kdy jsem v běžné posilovně viděl někoho tahat nebo dřepat 200 kg... |
To je tím, že většina lidí je línejch a cvičí na strojích, případně jen bench a pořádný cviky nejezdí Ale kdyby jo, tak je 200 kg pro pořádnýho chlapa úplně reálnejch, 150 kg ti zvedne každej druhej kluk, kterej se tomu trochu věnuje a cvičí mrtvej tah pravidelně.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
nemam rad u MT moc opakovani v serii, podle me je to nebezpecnejsi nez tezke vahy na hranici maxima. Svaly se pri vetsim poctu opakovani snadneji unavi a svadi to k tomu dokoncit serii...jenze ono i 100kg na cince, kdyz se svaly ,,nechyti,, dokaze nadelat paseku.
Navic u MT, cinku muzes vzdy v klidu polozit...u benche by jsi treba uz dalsi pokus nejel, protoze bez sparinga by hrozilo, ze to nedostanes do stojanu...ale u MT ? vsak co...zaberu a kdyz to nepujde, vzdycky to muzu polozit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 10:26 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Hulkie napsal: | | Já už si ani nevzpomenu, kdy jsem v běžné posilovně viděl někoho tahat nebo dřepat 200 kg... |
To je tím, že většina lidí je línejch a cvičí na strojích, případně jen bench a pořádný cviky nejezdí Ale kdyby jo, tak je 200 kg pro pořádnýho chlapa úplně reálnejch, 150 kg ti zvedne každej druhej kluk, kterej se tomu trochu věnuje a cvičí mrtvej tah pravidelně. |
A taky to považuješ za lehkou váhu, jako André z klubu miliardářů?
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Já už si ani nevzpomenu, kdy jsem v běžné posilovně viděl někoho tahat nebo dřepat 200 kg... |
A zasa debata "čo by mal normálny chlap dvihnúť"
Podľa mňa základné silové ciele ktoré by sa mal snažiť silový atlét dosiahnuť sú:
- 100 kg benč (2 plejty na každej strane)
- 140 kg drep (3 plejty)
- 180 kg ťah (4 plejty)
Kto toto dosiahne, má už slušný silový základ.
Kto dosiahne pri váhe povedzme do 90 kg:
- 140 kg benč (3 plejty)
- 180 kg drep (4 plejty)
- 220 kg ťah (5 plejtov)
, ten už je naozaj pokročilý cvičenec.
Ale je to dosť individuálne, ostatne ako vždy
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 10:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
Přesně, vztahovat to ke své váze. Alespoň to o něčem pak vypovídá. Takovou průměrnou, reálně dosažitelnou sílu vidím:
0,5xBW Shyb
0,75xBW Klik na bradlech
1xBW Militarypress
1,5xBW Benchpress
2xBW Dřep (atg)
2,5xBW Pozved
Při váze do těch devadesáti.
U nás v posce sice padaj dvoustovky, ale když má týpek 130 kilo, tak je to něco jinýho, než já se svými osmdesáti.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
Pouzivat nasobky telesne vahy je o nicem.
Napr. 75kg kluk zatahne 3x BW coze je 225kg. Oproti tomu 120kg zatahne taktez 3x BW coz je 360kg. Asi kazdej vidi, ze ten druhy vykon je o nekolik levelu jinde....
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 11:33 am Předmět: |
|
|
Neni to o nicem do te doby, dokud se pohybujes pod hranicemi, o kterych psal Blackoff. Plus minus se furt bavime o gpp.
V soutezi je to samozrejme uplne jiny pribeh, kor equip. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Neni to o nicem do te doby, dokud se pohybujes pod hranicemi, o kterych psal Blackoff. Plus minus se furt bavime o gpp.
V soutezi je to samozrejme uplne jiny pribeh, kor equip. |
Nez nasobek TH, tak uz radsi odecitat TH od vahy cinky. To je podle mne mnohem vic spravedlivy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 11:57 am Předmět: |
|
|
Při soutěži je to o něčem jiném, ale běžně v posilce? Myslím, že násobky jsou rozumné.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: po listopad 03, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
tak ono neco jineho taky je, kdyz 90kg borec meri 160cm nebo 2m...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 12:19 pm Předmět: |
|
|
Podle tý tabulky jsem jak ženská nováček :D _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|