|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
Cmeni: no tak oproti nemu som v diete
Ale dajme moj dnesny jedalnicek:
Ranajky: Vlocky s mliekom, banan
Desiata: Kafe, banan
Obed1: Hovadzie fasirky (250g) + zemiaky
Olovrant: 2 hrusky
Obed2: Hovadzie fasirky (250g) + zemiaky
Trening
Vecera: 3 vajicka, 2 mozarelly, eidam, salama, paprika
Pocas dna pijem zeleny caj s medom a citronom. Neviem, na 85kg ci je to dost alebo to nie je dost. Po cviceni (po serme nie) davam este mlieko s rozmixovanym bananom a tvarohom, tam padne tak 200 - 250g tvarohu. Je mi jasne, ze sachrov je tam malo, ale citim sa lepsie na nizsich sacharidoch. Prijmem akykolvek nazor. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Naposledy upravil decarabas dne út říjen 28, 2014 11:13 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Moja kura: zrat zrat zrat + spat spat spat
Turakam ma pravdu, takyto alebo horsi chrbat ma kazdy druhy clovek v gyme. Staci, ze sa vkuse potis, v tom mokrom triku lezis na lavicke, potom sa snazis to uzrat a telo musi spracovavat hromady jedla a toto je vysledok. Myslim ten bordel na chrbte, nie ta forma. Ta moze byt kludne lepsia |
Já mám akné taky všude. A to už sem pár let z puberty venku Máma má 45 a taky tím trpí, i když už míň. Někdo to má hold v rodině. Jen kdybych asi někdy hodil kůru, tak budu jeden velký ošklivý vřídek
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Mrtvola:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x1x150kg testovacka, moze byt
1x5x160kg PR na pocet opakovani
2x3x160kg
1x2x160kg
1x1x160kg
1x10x110kg
1x15x70kg
Stahovanie kladky za hlavu:
1x10x45kg
5x10x65kg
Tlaky s JC incline:
1x10x20kg
1x6x32.5kg
1x5x32.5kg
3x6x32.5kg
Rozpazovanie na rovnej:
5x12x10kg ponatahovane, postlacane paradne
Legpress:
1x10x160kg
5x10x260kg
Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x10x40kg kazda noha, podrzane hore, bolest mega
Hodnotenie treningu: Taky nejaky tazky som dnes bol, prezraty, neohrabany, bez energie
 Pozral som dnes vela sachrov, to bude asi tym. Ale nevadiiii, na mrtvolke padol osobak na pocet opakovani, co tiez nie je na skodu. Samozrejme ma tato rekordna seria odpalila totalne, takze v dalsich seriach som sa natrapil jak blbec
Tlaky sli dobre, az ma prekvapili, boli rezervy, aspon toto sa pomaly zlepsuje.
Nohy zase totalny masaker, ta kombinacia je neuveritelna, nohy napumpovane, klepali sa a podlamovali, super. Pri predkopoch som dal mensiu vahu, nez obycajne, zato som hore podrzal o nieco dlhsie, az ma brali krce do stehien
A potom som uz koncil. Mali byt este nejake lahke ramena, ale odpadol mi zajtrajsi florbal a tak si ramena rozdrtim zajtra. Tym padom dnes to nemalo zmysel predlzovat. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
Ramena / Triceps / Biceps
Military press:
1x10x20kg
1x10x40kg
1x5x60kg
1x3x70kg
1x1x75kg
1x3x70kg
3x5x60kg
Tlaky JC v stoji:
2x8x20kg
2x7x20kg
1x6x20kg
Pritahy k brade (kladka vleze):
1x15x50kg
1x12x50kg
3x10x50kg
Upazovanie v stoji:
5x10x8kg + 5x10x4kg + 5x10x2kg
Upazovanie v predklone v sede:
5x10x8kg + 5x10x4kg + 5x10x2kg
Uzky bench:
1x10x20kg
4x8x70kg
1x7x70kg
Kladivove zdvihy s JC:
5x8x15kg + 5x8x12kg kazda ruka
Stahovanie kladky spoza hlavy:
5x12x40kg
Biceps - kladka:
5x10x40kg
Nejake smrdlanie kladky jednorucne, triceps:
2x10x10kg kazda ruka len tak narychlo
Hodnotenie treningu: Dnes s kamosom ramena + ruky. Asi som dobry motivator, lebo kamaratovi padli aj nejake osobaky na military press, takze fajne  Ja som sa o ziadne nepokusal, lebo som sa na to necitil  Od rana mam nejaky divny feeling, som otapeny a malatny - do uvahy pripada malo regeneracie alebo privela bielkovin (od pondelka som zozral 3 kila masa a to neratam syry a sunky a mliecne vyrobky... Na moju vahu 85kg zbyocne vela) Kazdopadne ramena velmi dobre, citil som paradne vsetko, naliate, nafuknute. Nemam co specialne vypichnut, snad len to, ze som si dal upazovanie uz s 8kg a stale pekne zvladnuta technika, ziadne skubanie telom, ramena som tlacil dole, malicky hore a cinky hore podrzane. Tie moje zhadzovane gigahypermegaserie s malymi vahami maju nieco do seba, krasne dostanem krv do ramien a palia ako cert.
Ruky sme sli uz strasne rychlo, lebo borec sa ponahlal na halloween party  Takze minimalne pauzy, zato maximalne nasadenie. Kladiva som siel zhadzovane, to bola desna zloba. Rucicky teda nafuknute, nazilovane a ja spokojny.
Zajtra fitko zatvorene, dam relax - spanku mam malo, tak mu zajtra dam zase sancu ziskat si moje srdce
P.S: S tymi bielkovinami to naozaj nesmiem prehanat. Musim zaradit viac zeleniny, nech si neodpalim travenie, to by ma nasralo  Ked to prepalim s proteinmi, citim, ze zaludok ma co robit, okamzite sa mi zhorsi akne a tentokrat sa pridala aj ta cudna malatnost. Inak ale OK, len proste tento tyzden som zral vkuse maso, kedze si varim doma a maso sa robi najlahsie. Zaradim raz tyzdenne nieco lahsie a bude to dobre.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po listopad 03, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Benchpress:
1x20x20kg
1x15x60kg
1x10x70kg
1x4x100kg
4x5x100kg
1x4x100kg
1x10x70kg
Pritahy VC v predklone:
1x10x60kg
6x6x80kg
1x10x60kg
Decline bench:
5x8x80kg
T-tyc uzky nadhmat:
5x10x75kg
Drepy:
1x10x20kg
1x8x70kg
1x5x110kg
1x1x140kg testovacia a nic moc teda
2x4x140kg
5x5x120kg
Biceps - kladka:
5x10x45kg
Celne drepy:
5x5x90kg
Triceps - kladka jednorucny podhmat:
5x15x15kg
Hodnotenie treningu: Vcera bol gym zatvoreny (davali nove koberce a tlmiace podlozky vsade, okrem miesta, kde sa robia mrtvoly... no comment), takze som bol dnes nuteny skombinovat dva treningy dokopy. Okrem toho som si zabudol retaz na pricvaknutie kotuca na opasok, tym padom som zrusil zhyby a kliky na bradlach...
Tlaky celkom dopohody, taka normalka. Pritahy v predklone obycajne chodim po zhyboch, takze dnes som zistil, ze 80kg mi nerobi problem este stale technicky cisto  Malinko ku koncu uz zlostil uchop, ale to sa podda. Zato decline bench jazdim v superserii s drepmi v inom treningu a som zvyknuty tam davat 100kg. Dnes som to skusil po benchpresse a skoro som si urobil zubarsky sebezakrok, konkretne odstranenie prednych zubov  Pokorne som to zhodil na 80kg a potom uz to slo.
Najvacsie mega peklo boli samozrejme drepy. Ze to po pomerne tazkych cvikoch pojde nevalne som cakal, ale ze to pojde takto kktsky, to ma prekvapilo  Nedostatok energie je jedna vec. Ale zial mam seknute v krku, od laveho ucha az medzi lopatky (dedicstvo po otcovi, ktory tym trpi tiez), nedokazem otocit hlavu, takze drzat cinku na trapezoch bolo vazne utrpenie, blbo sa mi dychalo aj drzalo vzpriameny trup. Pri celnych drepoch to bolo potom este horsie. Ale tak zatal som zuby, zavrcal som si a nejak to slo  Hadam v nedelu si dam uz poriadne poctive drepy, lebo 120kg na cinke je fakt fail
Tak tolko odo mna dnes, je uz vela hodin, idem si upiect rybu na zajtrajsi obed.... a potom si dam prosciutto, lebo ho milujem _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 04, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
Hodina a pol serm. Ucil som kamosa zakladat utok, takze vacsinu casu som sa snazil vyhybat zasahom
Inak mizeria, krk stale boli, neviem otacat hlavou. Tesim sa na najblizsi mrtvy tah _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt listopad 06, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Mrtvy tah:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x1x140kg
5x3x160kg ale posledna seria vytrapena fest, heh
1x3x140kg
1x6x110kg
1x10x70kg
Stahovanie kladky za hlavu:
1x10x70kg
4x8x70kg
Incline tlaky v MP:
1x10x40kg
2x4x80kg ale do hajzlu, tych 70kg je nejakych tazkych!
1x3x80kg to si robis srandu, aky som slaby, ze obycajnych 70kg... ah... fuck...
3x5x70kg aha, no tak to uz ide lepsie
Peck deck:
1x10x30kg
4x10x35kg
1x10x30kg
Legpress:
1x10x80kg
1x10x180kg
1x10x250kg
2x10x260kg
1x10x280kg
1x10x300kg
Predkopavanie kazdou nohou zvlast:
5x10x40kg
Lytka na stroji:
5x10x90kg
Lytka v MP:
5x10x50kg to bol iny smrtak
Hodnotenie treningu: Zial, krk este stale zaseknuty, hlavou neotocim a ked ma mina pekna baba, musim sa za nou obzriet cez bolest... Dost ma to obmedzovalo pri kazdom cviku, zvlast mrtvola s tym bola luxusna, mega to prekazalo aj pri tlakoch a potom pri lytkach, ked som sa zaprel do stroja/multipressu. Ale whatever, nie som ziadna pussy, takze trening som odmakal aj tak  No a k samotnemu treningu:
Mrtvoly sli, sice ma tahal ten krk, ako som pisal, ale sila bola. Posledna seria mega vydreta, pred poslednym opakovanim dllheee predychavanie  Ale keby sa niekto pytal, stale to este bola jedna seria
Tlaky boli supa  Pretoze som totalny debil, matika mi nikdy nesla (dnes sa mi mimochodom snivalo, ze som nezmaturoval z matematiky) a okrem toho som nepozorny, nevidel som, kto mi co naklada na cinku, trapil som sa s 80kg, s ktorymi mam problem aj v lepsich dnoch, nez bol dnesny. Horko tazko som vypucil dve serie po 4 opakovania a cely nasrany som nechapal, ako mozem byt taky slaby. Ked som po tretej serii zistil, kde je problem, hned to slo lepsie  Ako hovori moj otec: "Za blbost sa plati", takze som sa poriadne vytrapil. Nic to, aspon zmena
Moje stehna si musia mysliet, ze ich nenavidim. A maju pravdu. Su blbe, male, chude, slabe a chlpate. A ich horna zadna cast konci v zadku. Tak co by chceli. Cize dnes som ich rozbil ako to len slo. Pomyselnym orgazmom vsetkeho bola desiatka s 300kg. Len pre objasnenie: ziadny sialeny rozsah, kolena tak do praveho uhla. Ked idem nizsie, dviham krize z podlozky a nerad by som si ich tym odpalil. Okrem toho v tom pravom uhle lepsie citim kvadraky (a umozni mi to samozrejme tlacit vacsiu vahu). Takze tradicne v superserii s predkopavanim - keby mali moje nohy usta, kricia a nadavaju, keby mali oci, tak z nich striekaju slzy, mat nos, soplia. Ale kedze maju len chlpy, tak sa proste potili a klepali a makali
Pytal som sa kamosa "Co si dam do superserie k lytkam?" Odpovedal "Daj lytka" Tak som dal. Tak im treba, su este mensie ako stehna, tak nech trpia!
Paradny treniiiing! Teraz idem nariekat nad svojim dodzubanym krkom, dam si puding s bananom a potom pojdem snivat o lepsom svete, kde z drepov rastu nohy, kde ludia vedia zratat, kolko maju kotucov na cinke a kde vo fitku hraju normalnu muziku! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 06, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
to je ozaj len sen hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
Vcera florbal, hodinka a pol  So svalovkou na lytkach to bol pozitok, vdaka krku som mohol pozerat a nahravat len do jednej strany  Som chcipak...
Ramena / Triceps / Biceps
Military press:
1x10x20kg au, blby krk, dnes to pojde nevalne
1x6x40kg hovorim, nevalne...
1x5x60kg
4x4x60kg
5x5x50kg
5x6x40kg
Tlaky za hlavou v MP:
6x6x40kg
Upazovanie v stoji:
6x10x9kg
Biceps s JC v stoji (zhadzovane):
5x12x15kg
5x12x12.5kg
5x12x6kg
Stahovanie kladky spoza hlavy (zhadzovane):
5x10x45kg
5x10x25kg
5x10x15kg
Kladka-biceps (zhadzovane):
5x10x40kg
5x10x20kg
5x10x10kg
Stahovanie kladky jednorucne (zhadzovane):
5x10x15kg
5x10x10kg
5x10x5kg
Hodnotenie treningu: Posrany krk!
Dnes som mal ist na masaz, ale padla, takze az zajtra... Cize dnes som si este musel odtrpiet trening so zaseknutym trapezom/krkom. Military s tym fakt vobec nefungovalo, takze som dal mensie vahy a viac serii. Ale ako pumpa to bolo celkom fajnove. Zial, miesto beznych 5 cvikov na ramena som ako tak dokazal urobit len tri - akonahle sa len zlahka zapajali trapezy, uz ma krutilo a bolelo to jak kopacka do guli. Akurat by som musel mat gule na krku.
Taaakze som sa vyzuril na bicepse/tricepse  Nehrozilo robit kliky na bradlach ci uzky bench, biceps s velkou cinkou, tak som zaradil zhadzovane serie na kladkach a jednoruckach. Prisernyyyy masakeeeer. Po chvilke som mal ruky hrubsie ako nohy (no jo, to zas nie je taky problem, mam nozky ako bocian - čáp, pre slovensky menej zdatnych  ) a pumpa nenormalna. Budem to musiet takto cvicit castejsie, velmi rychle tempo, medzi seriami doslova ziadna pauza, tocil som to a tocil dookola, az som nevedel ani zohnut ruku v latki, v sprche som si nemohol umyt chrbat (a nebol tam nikto, kto by mi pomohol, ani chlap, ani zena  )a este v tejto chvili je v nich tolko krvi, ze by som nou zaplnil nafukovaci bazenik plny radostne sa cvachtajucich upirskych deti.
Takze az na to, ze chodim pokruteny ako paragraf, nedokazem sa obzriet doprava a ked zivnem, dostanem krc do trapezu - totalny luxus  Hlavne nech nas neopusta dobra nalada, ved preto to robime!
Joooo, mam kupeny gainer od extrifitu (iny nebol a ja sa v doplnkoch aj tak nevyznam). Do mesiaca budem mat sto kil, frajerku budem nosit na pleci ako papagaja a nove obrovske tricka si necham usit z lodnej plachty  Okrem toho budem mat chrbat plny vyrazok a budem vkuse letargicky z travenia sachrov  Uz aby to bolo! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
17 *23 serii tlakov na ramena? neni to nejak "malo" ? :)) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Naposledy upravil seeya dne so listopad 08, 2014 9:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
Tak ja zvyknem cvicit podla chuti  Nemam takmer pri nicom nejaky seriozny system, cvicim tak, aby ma to hlavne bavilo a nezranil som sa. Normalne by som tam mal par tazsich serii, ktore by ma dostatocne vycerpali. Zial ako mam seknuty ten krk, mam problem drzat ruky hore, takze som podsekol vahy a tym padom som vladal viac serii. Ziadna veda. A raz za cas to tym ramenam nemoze uskodit _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
Po masazi. Trochu to povolilo, ale bude to chciet este aspon jednu session.
Ale popraskal som paradne, pripadal som si ako stary konar  Chvilku som si myslel, ze mam polamanu chrbticu a zvysok zivota stravim diktovanim svojej biografie zmurkanim oka asistentke.
Ale presne, ako som si myslel - seknuty krk vychadza zo stuhnuteho trapezu. Ten lavy (seknuty) je vraj viditelne skrateny a spuchnuty oproti pravemu. Jupi juchu
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
A pretoze ma po tyzdni konecne uz skoro nebolel krk, s chutou som vybehol do fitka, dat si
Fullbody!
Drep:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x1x140kg test, zatim dobryyy
1x5x140kg
1x3x150kg
1x1x155kg len 5kg pod mojim poslednym maxkom. V pohode rezerva
1x3x150kg
2x3x140kg
Decline benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x1x100kg test nejak som si takto navykol odhadovat dalsi vyvoj treningu
6x6x100kg
Legpress:
5x6x300kg
Rozpazovanie:
5x10x17.5kg
T-Tyc uzky nadhmat:
1x10x20kg
5x10x70kg
Plank:
5x
Veslovanie - v adapter:
1x10x65kg
4x8x70kg
Sklapacky:
5x15
Hodnotenie treningu: Takze po ciastocnom uvolneni krku som sa citil ako Superman, tak preco to rychlo nevyuzit... A neriskovat, ze si zas odpalim krk, ze  Ba ne, pohodicka, skoro som to necitil pocas cvicenia, tuhne az teraz.
Na drepy som bol silno namotivovany, pozrel som par videi Dana Greena, takze som bol rozhodnuty, ze dneska drepujem ako stroj. To sa aj podarilo, velka spokojnost, boli stale rezervy a nebat sa o ten krk, idem do toho este tvrdsie. Pamatam si, ze minuly tyzden ma ten krk najviac bolel pri celnych drepoch, takze tie som zrusil a dal som legpress. Sadlo to pekne, citim z toho nohy uplne paradne, skoro lutujem, ze som ho nerobieval castejsie.
Tlaky pohodka, minule som si s tou vahou skoro rozbil hubu, je zaujimave, aky je rozdiel, ked to idem ako prvy cvik, alebo az druhy. Precitil som to dobre, takze cool a trendy, heh.
Chrbat len pumpicka, ako to uz v nedelu podvecer byva, haha. Ale citil som to dobre, snazim sa popracovat na hlbke a hustote hornej casti chrbta.
Na zaver som dal trosku aj brucho, lebo zas tak casto ho nerobim, tak nech vyrovnam tie vzpriamovace, vdaka ktorym, citujem kamosa: Vyzeram ako dvojhrba tava
Pekny trening, dobre padol, mam radost a este viac sa tesim, ze mi uz raz povoli ten posrany trapez/krk  Jo, inak po vcerajsku "prekvapivo" mega svalovka na bicaky a tricepsy. Konecne som aj ja objavil caro pumpovania ruciciek*a20*
Takze sa lucim, dobru noc a nech to rastie, chudne, rysuje, kazdy co potrebuje!
*ako to po sebe citam, som nadseny a pripadam si ako Zlata _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|