Zaslal: st listopad 05, 2014 4:23 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions
5.11.2014
A KB swing 50x
B KB TGU 8x
clean grip hang high-pull + hang clean 4x 3+2 x80kg
A deadlift 5x2x168kg
B crunches 8x10
A TRX AB fallout 14,6,6
B TRX+BOSU push ups 3x14
Poslední dobou se tady na fóru zvedla poptávka po perfektním tréninku. Pro všechny, kteří stále hledají mám zprávu. Tady v tomto logu v pondělí, ve středu a v pátek najdete rozpis toho, co hledáte.
a jsem s pozdravem
Nazdar!
P.S.: pro nechápavé...ne přístí týden, ale všechny minulé možná od začátku roku
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Zaslal: po listopad 10, 2014 4:45 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions
10.11.2014
A KB swing 50x
B air squat 50x
A power clean 3x3x96kg
B crunches 6x15
A front squat 12x47kg, 12x56kg, 12x65kg, 12x74kg
B crunches 4x10
A military press 3x2x74kg
B lateral rear raise 6x12x10kg
pull ups 4x10
Konečně pondělí a nejlepší log je zase tady, jsem sám rád. Dnešní trénink byl eno ňuňo. Asi hlavně včerejší náloží sacharidů. která byla ne nadměrná, ale neobvyklá.
Zaslal: st listopad 12, 2014 4:11 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions
12.11.2014
A KB swing 50x
B KB TGU 8x
clean grip hang high-pull + power clean 3x 4+3 x84kg
A deadlift 5x5x150kg
B crunches 7x10
A TRX AB fallout 6,6
B TRX+medic push ups 10,10
Dnes s doslova roztrhanou a sešitou hubou od zubaře. Na papírku bylo, že se mám zdržet jakékoliv fyzické námahy po extrakci zubu. Uvažoval jsem takto. 9 z 10 členů tohoto fóra (z toho 70% jich sype) nepovažuje tento trénink za fyzicky nijak namáhavý. Tedy neexistovala objektivní překážka v plánu odcvičit naplánovaný trénink beze zbytku.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
XDDDDDDD chlape úžasné dedukční schopnosti you made my day
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru