Nejdřív posilování a pak běh

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejdřív posilování a pak běh  Úvodní stránka -> Trénink -> Nejdřív posilování a pak běh
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Irminsul

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spousty skvělých kulturistů si šlo po tréninku zaběhat a nebo jezdit na kole. Zvlášť po dřepech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Kedysi som daval po treningu s cinkami este polhodinu na stacionari a svaly som nijak zasadne nestracal (opticky ani silovo som to nepostrehol), zato tuku po case viditelne ubudlo a kondicka sla vyrazne nahor. Jediny dovod preco nedavam kardio po treningu aj teraz je lenivost

Jenže je docela rozdíl jít běhat hned po tréninku, kdy to smysl má, protože jsi vyčerpal glykogen a máš v krvi mastný kyseliny, který se ti budou pálit a budeš pěkně hubnout a jít běhat třeba s odstupem 8 hodin, kdy už zase budeš pálit nějakej ten glykogen, kterej jsi mezitím doplnil. Svaly ztrácet nebudeš, ale na regeneraci to nebude nic extra, a nevidím v tom smysl.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne behani/jezdeni na kole prijde, pokud nekomu jde o obsolutni silu, spis kontraproduktivni.

Kdyz jsem byl nucenej delat nejakou narocnejsi aerobni aktivitu necitil jsem se v posilovne zrovna dobre. V dobe kdy jsem jezdil denne na kole do prace (denne jen cca 16km), se mi v posilovne a obzvlast ve drepu moc nedarilo.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Mne behani/jezdeni na kole prijde, pokud nekomu jde o obsolutni silu, spis kontraproduktivni.

Pro Q4 naprostej souhlas. Ale to asi nebude případ kolegy, který tu vznesl dotaz :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejdřív posilování a pak běh Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: