Kedysi som daval po treningu s cinkami este polhodinu na stacionari a svaly som nijak zasadne nestracal (opticky ani silovo som to nepostrehol), zato tuku po case viditelne ubudlo a kondicka sla vyrazne nahor. Jediny dovod preco nedavam kardio po treningu aj teraz je lenivost
Jenže je docela rozdíl jít běhat hned po tréninku, kdy to smysl má, protože jsi vyčerpal glykogen a máš v krvi mastný kyseliny, který se ti budou pálit a budeš pěkně hubnout a jít běhat třeba s odstupem 8 hodin, kdy už zase budeš pálit nějakej ten glykogen, kterej jsi mezitím doplnil. Svaly ztrácet nebudeš, ale na regeneraci to nebude nic extra, a nevidím v tom smysl.
Mne behani/jezdeni na kole prijde, pokud nekomu jde o obsolutni silu, spis kontraproduktivni.
Kdyz jsem byl nucenej delat nejakou narocnejsi aerobni aktivitu necitil jsem se v posilovne zrovna dobre. V dobe kdy jsem jezdil denne na kole do prace (denne jen cca 16km), se mi v posilovne a obzvlast ve drepu moc nedarilo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru