|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DolceGusto

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 10:21 pm Předmět: |
|
|
Už vidím jak někdo jí 1250 g tvarohu  . Tomu sám nevěříš diamonde  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 10:21 pm Předmět: |
|
|
Já jsem sice ten poslední, kdo by tomu rozuměl ale jako typického mezemorfa si představím darkkilera. Obrovský hnáty, véčko jak komiksovej hrdina, strongmenský trapézy, bicepsy po kterých prahne každá patnácka. Promiň ale tohle u tebe nevidim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
A tenhle jako vede trenérskou školu?? uff... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | Já jsem sice ten poslední, kdo by tomu rozuměl ale jako typického mezemorfa si představím darkkilera. Obrovský hnáty, véčko jak komiksovej hrdina, strongmenský trapézy, bicepsy po kterých prahne každá patnácka. Promiň ale tohle u tebe nevidim... |
Třeba jsem fakt mezomorf, akorát to celý dělám špatně - víš jak Nenaplněný potenciál Hele fakt mi je jedno, jestli jsem ektomorf, nebo mezomorf a už vůbec mi je jedno, jestli mě někdo za někoho z těch dvou bude považovat nebo ne. Klidně ať si někdo myslí, že jsem endomorf . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 11:34 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Cmeni napsal: | | Já jsem sice ten poslední, kdo by tomu rozuměl ale jako typického mezemorfa si představím darkkilera. Obrovský hnáty, véčko jak komiksovej hrdina, strongmenský trapézy, bicepsy po kterých prahne každá patnácka. Promiň ale tohle u tebe nevidim... |
Třeba jsem fakt mezomorf, akorát to celý dělám špatně - víš jak Nenaplněný potenciál Hele fakt mi je jedno, jestli jsem ektomorf, nebo mezomorf a už vůbec mi je jedno, jestli mě někdo za někoho z těch dvou bude považovat nebo ne. Klidně ať si někdo myslí, že jsem endomorf . . . |
No ale ono to zase tak jedno není...teď nechci, aby to vyznělo nějak špatně, ale prostě obecně většina ektomorfů s postavou, jakou máš ty, moc šancí v kulturistice nemá...pokud na sebe nenabereš fakt hodně hmoty, aby se to zakrylo, což u těchto typů taky není lehký, vím to sám z vlastní zkušenosti. Máš dobrou postavu z hlediska průměrný populace, ale na kulturistiku to imho nikdy nebude, a ne tvojí vinou.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 12:01 am Předmět: |
|
|
Vsadím boty, že na to za půl roku až rok přijde Diamond sám a skončí u crossfitu _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 12:03 am Předmět: |
|
|
Já myslim, že až Diamond nabere více hmoty a pak se náležitě připraví, tak to může být hodně pěkný a právě tou připraveností by mohl bodovat, samozřejmě že se bavíme o kondičákách nebo max republikové úrovni, ale je to běh na dlouho trať a ta hmota tam ještě není.
No já taky nemůžu zase moc kecat, tak proto jdu radši nejprve do Physique a pak třeba někdy časem možná klasiky...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 7:21 am Předmět: |
|
|
Noo moze byt rad za to co ma. Nekteri ektousi maji polovicni sirku kostry a to je teprv nadhera :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:09 am Předmět: |
|
|
Ved sa nechysta na Olympiu  Nech zamaka a uvidime. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 8:13 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Ved sa nechysta na Olympiu Nech zamaka a uvidime. |
Já nemakám. Makání nechám na tobě
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
11.11 - volno
Teď na nějakou dobu budu mít práci (dlouhodobou stálou brigádu). Tak konečně se nebudu tak moc flákat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|