|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kaplii

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
4.11.14 - Trénink - 1. TÝDEN Bear routine - 2. DEN
Mrtvý tah
2 S x 5 O x 115 (+5)
8 x 5 x 105 (+5)
-V pohodě, dával jsem při každém opakování krčení ramen - to jsem viděl u Vaillanta.
Front squat
4 x 10-15 x 60, 60, 60, 60
Lýtka - leg press
Břicho
-Rolování kolečka po podlaze.
Pozn.: Trénink mi trval pouze necelých 40 minut. Břicho a lýtka jsem dal pořádně. Na konec tréninku jsem dal asi 10 minutových strečink z čehož asi 6 minut byly jen hamstringy, protože mi začínají lehce táhnout, ale stačí zařazovat důsledný strečink a pohoda.
Konečně je na netu Guardians of the galaxy v obstojné kvalitě, tak pro jednou budu zase pirát .
Váha: 93,3 KG - arašídové máslo bylo ve slevě, nešlo odolat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kaplii

|
Zaslal: út listopad 11, 2014 9:00 pm Předmět: |
|
|
Úplně jsem zapomněl si sem hodit jídelníček, jak právě jím. Nechci editovat minulý příspěvek, protože je to tréninkový příspěvek.
V den volna mám nižší bílkoviny (btw. počítám i ty "neplnohodnotné), mírně vyšší sachry a mám 4 jídla/den (není tam potr. nápoj). Kaloricky jsem v den volna samozřejmě níže.
Pozn.: V současné době na těchto kaloriích nabírám snadno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út listopad 11, 2014 10:31 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Tak nějak to má i Pr!nc jsem koukal. |
No snažím se nohy jenom jednou týdně. Ale mám k jejich cvičení kladný vztah, takže někdy je dám i dvakrát, z toho podruhé lehce.
Jinak pěkný log, sleduju.
Kardio bych asi ani nejezdil za účelem nějaké redukce tuku v objemu, stejně je to hlavně o stravě a kolik těch kalorií při kardiu spálíš? To je v podstatě zanedbatelné. Myslim že G. Farah dává svým svěřencům v objemu lehké kardio kvůli zvýšení apetitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 7:21 am Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | citace: | | Tak nějak to má i Pr!nc jsem koukal. |
Kardio bych asi ani nejezdil za účelem nějaké redukce tuku v objemu, stejně je to hlavně o stravě a kolik těch kalorií při kardiu spálíš? To je v podstatě zanedbatelné. Myslim že G. Farah dává svým svěřencům v objemu lehké kardio kvůli zvýšení apetitu. |
Vím o tom, proto to dělám, protože ten můj apetit není nic extra. Respektive rád jím, ale vyloženě hlad mám málokdy. Jen po tréninku a kardiu.
Jinak bych tipnul, že na tom kole můžu spálit něco přes 200 kalorií, což je fakt nic, asi tak 2 a lžičky arašídového másla (jenom : ( ).
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
12.11.14 VOLNO, bez kardia.
.11.14 - Trénink - 2. TÝDEN Bear routine - 3. DEN
Shyby
2 S x 5 O x BW+10 kg (+5 KG)
13 x 5 x BW+5 (10 S), BW+0 (3 S) (+5 KG)
Ty 3 poslední série jsem dal bez závaží. Ne proto, že bych už nemohl, ale chtěl jsem zlepšit techniku a nevím na kolik budu moci ještě přidávat, takže si nechávám rezervu.
Tlaky na rovné lavici JČ
2 x 5 x 40 (3,5 KG/JČ)
13x 5 x 30 (3,5 KG/JČ)
Opět to samé, co minule...dost lehké, ale o to kratší pauzy a delší opakování.
Pullover
2 x 12-15 x 30
Millitary pres - střídavě před/za hlavou
4 x 12-15 x 45, 50, 50, 50 (tato poslední byla jen 10 opak.)
Pozn.:
Opět super trénink, moc mě ten BEAR baví. Z tohoto dne mám nejvíce svalovku, takže o víkendu to bude bolet (SUPER  ). Jinak zítra ráno zase nohy. Trošku mi vadí, že mi táhne z mrtvého tahu hamstring, což by u dřepů mohlo vadit, uvidím jak to dopadne zítra. Vždycky mi táhne pravá noha (ham.), protože jí mám delší (ale hlavně proto, že strečinku moc nedám).
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
7.11.14 - Trénink - 1. TÝDEN Bear routine - 4. DEN
Dřep
2 S x 5 O x 110 (+5 kg)
8 x 5 x 90 (+5 kg)
Rumunský MT s jednoručkami
3 x 12-15 x 26,5, 26,5, 26,5
-Je to pro mě odlehčení (oproti rumunům s VČ)
Lýtka
5 S na legpressu 12+ opakování
-Zkusím ty lýtka zase pořádně cvičit a uvidím, co to udělá (dřív to nedělalo skoro nic).
Břicho A: "muhamedány"
Břicho B: "přednožování"
3 S
-S názvy cviků si fakt nejsem jistý.
Pozn.: Super trénink, akorát mě začínají štvát záda...bolí mě asi 10 cm nad středem zad. Prostě, když se hodně prohnu dozadu, tak cítím trošku píchnutí. Nemám to z cvičení, ale z idiotsky vymyšlené skluzavky v Tatralandii, kde jsem se o prázdninách strašně rozbil. Asi s tím zajdu na ortopedii, ať mi řeknou, co s tím mám. Snad nebude nic s páteří, ale to spíš ne. Víceméně o tom nevím. Bolí to jen, když se fakt hodně prohnu (dozadu), nebo když zakopnu někde . V normálním životě, ani při cvičení vůbec. Kdyby někdo věděl, co to je, nebo kam mám skočit (příp. kam v Brně), tak by mohl napsat sem, nebo do zpráv, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: so listopad 15, 2014 9:41 pm Předmět: |
|
|
15.11.14 VOLNO + 20 minut KARDIO + strečink
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
16.11.14 - Trénink - 3. TÝDEN Bear routine - 1. DEN
Bench press
2 S x 5 O x 115 kg ( +5 kg) - trochu to ztěžklo
14 S x 5 O x 100 kg ( +6 kg / +1S ) - tady taky, ale furt je to v pohodě
Přítahy v předklonu
2 S x 5 O x 90 kg ( +5 kg)
14 S x 5 O x 80 kg ( +5 kg / +1S )
-Ooopět to bylo lehké, ale řešit to už nebudu. :)
Triceps multipress (bench na úzko)
4 x 12-15 x 60, 60, 60, 60
-Multipress u nás v posilce je poměrně "zasekaný", což je blbé, ale na druhou stranu jak to drhne, tak není potřeba vysoká váha.
Kladivové zdvihy
4 x 12-15 x 19,5, 19,5, 16,5, 16,5
Zapažování - s JČ v každé ruce
4 x 12 x 10+10 kg
Pozn.:
Trénink super, ale chtěl bych na vánoce víc svalů. A taky možná nějaké kvalitní stroje v posilce. A taky víc svalů.
EDIT:
Váha: 94 KG
-Zapomněl jsem úplně napsat, že dneska je to 4. den, co jsem začal brát kreatin (monohydrát) - beru od 12.11.
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: út listopad 18, 2014 6:57 pm Předmět: |
|
|
18.11.14 - Trénink - 3. TÝDEN Bear routine - 2. DEN
Mrtvý tah
2 S x 5 O x 120 (+5 KG)
9 x 5 x 110 (+5 KG /+1 S)
-Pohodička.
Front squat
4 x 12-15 x 65, 65, 60
-Tenhle cvik pro tolik opakování je poměrně náročný při této váze (pro mě ) , dost se zadýchám.
Lýtka - leg press
4 S
Břicho
5 S
Pozn.: Začínám dělat pořádně strečink. Pokud to jde, tak i 2x denně, protože mám natažený hamstring. To se mi stává, když dělám častěji MT (moc ho nedělám  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
20.11.14 - Trénink - 2. TÝDEN Bear routine - 3. DEN
Shyby
2 S x 5 O x BW+15 kg (+5 KG)
14 S x 5 x BW+7,5 (10 S), BW + 2,5 (4 S) (+2,5 KG) ; +1 S
-No tak nevím, jestli ještě zvládnu ten poslední týden přidat, snad trochu jo.
Tlaky na rovné lavici JČ
2 x 5 x 42,5 (+2,5 KG/JČ)
14x 5 x 32,5 (+2,5 KG/JČ) ; +1 S
Pullover
2 x 12-15 x 32,5
Millitary pres - střídavě před/za hlavou
4 x 12-15 x 50, 55, 55, 50 (tato poslední byla jen 10 opak.)
-Už to začíná být docela vyčerpávající na tolik opakování.
Pozn.:
Dneska večer ještě chci dát strečink, protože hamstring už mi tolik netáhne, zato ale začínají táhnout trochu spodní záda.  Njn nedělám MT, tak je to znát.
Super trénink opět, ale už se těším na ten volný týden, opravdu je ten trénink znát a dává mi zabrat. Zítra dřepy.  [/i]
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
21.11.14 - Trénink - 3. TÝDEN Bear routine - 4. DEN
Dřep
2 S x 5 O x 115 (+5 kg)
8 x 5 x 100 (+5 kg)
Rumunský MT v multipressu
3 x 12 x 80, 80, 80
Lýtka
4 S v multipressu - u 12+ opakování
Břicho A: "mohamedány"
4 S
-Ty cihličky už mě začínají zvedat, sakra.
Pozn.: Ukončen třetí týden, paráda trénink...i když ráno. Na dřepy (na ty první dvě série) jsem si vzal pásek, i když jsem ho nepotřeboval, ale jelikož mě táhne ten spodek zad, tak jistota je jistota.
VÁHA: 94,8 KG - před BEAR routine jsem jel svůj klasický trénink a nabíral jsem hrozně pomalu...když jsem přešel na BEARa, tak nabírám hrozně rychle a to jsem neměnil jídelníček. Zajímavé. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
Těší mě, že ti trénink sedí. A pěkná forma, co jsem koukal na fotky. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: ne listopad 23, 2014 6:35 pm Předmět: |
|
|
Díky, díky. Jako čistá hmota to nebude, ale toho tuku tam taky moc není, asi to vážne bude tím tréninkem, myslím si, že mi tenhle typ prostě sedí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|