myslíš, že by som niečo podobné písal, keby som nemal naštudované momentálne všetky dostupné benchmarky naprieč webom, hm?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak Fear 3 dohrano, uslo to, ale i kdyz mam rad, ze ve hre nemusim nic resit a jen chodit a strilet, tak toto uz bylo ultra jednoduche. A finall boss uplna zivacka. Zklamani, ale na zabiti casu dobry.
Uz mam v zaloze jen Wolfenstein The New Order a pak budu nasuchu. Nemate nejaky tip ?
Neco jako starej dobrej Unreal 2, max payne 1 a 2, Fear 1-3, Far Cry 1, vsechny Half life, vsechny Crysis, vsechny call of duty, atd ..
Wolfenstein the new order.
Wow, dohrano, naprosta bomba, parada. Jel jsem to na stredni obtiznost a na pohodu. Obcas me stval nejaky zakys, takze pomohlo youtube, obcas tam byly otravny casti kde jsem musel hledat nejakou vec.
Ale celkove super a poradne krvavy.
outlast 1 a outlast whistleblower a doporucuji hrat po tme v noci, luxusni zazitek, atmosfera jak prase, vsude střeva, uriznute koncetiny, napul ozrane a vy nemuzete vubec nic delat, jen se schovavat magorum z blazince ve kterem jste zavreni.. no a pak sedite pripoutani ke kreslu a sledujete jak vam magor reze prsty
Jo na ten outlast a outlast whistleblower se taky chystám. Alien isolation by také nemusel být špatný. No a Wolfenstein the new order mám už taky nainstalovaný. Jenom škoda, že není trochu víc času.
Tak po druhý hraju Dragon age: Origins a musím, říct, že takhle už mě dlouho žádná hra nechytla :). Je dobrý, že si z prvního dohrání nic nepamatuju, takže jako bych to hrál poprvý. Těším se teď na dvojku a samozřejmě i trojku, snad mě bioware nezklame.
Tak po druhý hraju Dragon age: Origins a musím, říct, že takhle už mě dlouho žádná hra nechytla :). Je dobrý, že si z prvního dohrání nic nepamatuju, takže jako bych to hrál poprvý. Těším se teď na dvojku a samozřejmě i trojku, snad mě bioware nezklame.
Nedávno jsem si to koupil na steamu, opravdu to stojí za to? Přijde mi to trochu složité, buildy, skilly... apod.
Je to libový, složitosti se neboj, na normální obtížnost to dáš za cokoliv a s kýmkoliv v partě, parťáci maji tak poměrně dobrou AI (buď jim vytvoříš vlastní podmínky, nebo vybereš z presetu). Většina hry se dá projít bez pauzování a bez micro-managmentu.
Pokud máš rád propracovaný světy, spoustu (dobrovolnýho) čtení v kodexu a hledání zajímavostí, parádně vykreslené společníky, tak do toho jdi. Ovšem je to od bioware, takže příběh čekej klasický kliché, ale zase skvěle provedený .
Řekl bych, že se to vyplatí hrát už jen kvůli rozhovorům s Alistairem a ostatníma, to mě vždycky pošle do kolen
Me v posledni dobe uchvatil.x-com enemy unknown. Mozna spoustu z vas pamatuje stary ufo. Tohle je ufo v modernim kabatu. Velice zdarila takticka strategie! :-)
_________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
som si spomenul na stare zlate casy na amige 1200 a hry ako syndicate, ufo enemy unknown, another world atd atd...dnes je to len samy need for speed 18 heh :) Nostalgia..
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru