:D ti podělaní pitomci to unáhlili a pěkně jim to servery nezvládají. To by mohli dát tak týden free game time...
Neni nahodou rec o novym wow patchu, level do 100 ? 2 kolegove z prace to pari na ofiku a planuj mega levelink nonstop ) Ja uz s tim nastesti prestal, uf.
Ano je :) někteří magoři to dali za jeden pouhý den!
Podelana prace ... vubec nechapu jak, a proc, ale dal jsem si mobil na silent, nekdy rano, nemohli me zastihnout asi na 2h a tak doslo na eskalaci na managera, v utery me ceka koberecek A zrovna koncem roku, kdyz se brzo bude delat hodnoceni 2014
Podelana prace ... vubec nechapu jak, a proc, ale dal jsem si mobil na silent, nekdy rano, nemohli me zastihnout asi na 2h a tak doslo na eskalaci na managera, v utery me ceka koberecek A zrovna koncem roku, kdyz se brzo bude delat hodnoceni 2014
no, a to bud rad, ze si nemel double....protoze by sme to odsouvali, jakjen to šlo ... a eště jsme se tě snažili sehnat přes Peto Karka a Mise Poliacha... bohužel pozdě no...
jsi kokot, buď mobil vypnu, když si opravdu nepřeji být rušen, nebo mám pořád normální vyzvánění...
DiamonD: bolo tam viac kuskov, na ktorych by som ohol obusok Trebars ten slovensky pupkac by si zasluzil zopar po krku...
A pritom ake jednoduche. Vystupim z auta, prenesiem stolky... Ale to by asi neslo, pani ma nemocne srdce a spadla by jej cigareta
Asi tak, jak slyšim ty jejich žvásty, prohnal bych je s obuškem kolem náměstí. Neskutečný tohle.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Vůbec nevím, kde takový lidé berou tu odvahu se ohánět právem. Zákrok byl mírně neprofesionální, což pozná i lajk, ale vytáhnout z auta takovou velrybu asi fakt není sranda.
22:38: " já bych mu jí natáh"
Zajímalo by mě, jak by podobný zásah probíhal v Americe.
Starosta nám do města v posledních letech nestěhoval hordy nepřízpusobivých a výsledky se už dostavují.
Kolik palných zbraní je ještě mezi nimi, ukáže čas, romáci totiž většinou neslyší na nějaké pokusy ke smíření na radnici,ale na na vendetu.
Drama u úřadu ve Šternberku: Střílely tam po sobě dvě rodiny!
Ve Šternberku na Olomoucku byli při konfliktu dvou rodin postřeleni dva mladíci (18 a 21). Skončili v nemocnici, jednoho z nich museli lékaři operovat. Tři muže podezřelé z těžkého ublížení na zdraví policie zadržela.
Incident se odehrál ve středu odpoledne před úřadem práce, řekla dnes krajská policejní mluvčí Marie Štrbáková. Podle informací ČTK šlo o střet dvou znepřátelených romských rodin.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru