PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potreninkove jidlo, michanina z 12 vajec (3 zloutky) a cerne fazole. Cca 80g bilkovin, 45g uhlohydratu a plne vlakniny. Nerikam, ze by takhe meli jist vsichni, ale pro zkusenejsiho siloveho sportovce, tohle sedi. fotku vlozim za par minut, sorry.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vcera jsem mel konecne treninkove volno, nejak me zabolely kllouby a upony, tak jsem si dal voraz. Vecer jsem se byl podivat na Broadway na musikal a dost hezky. Potom jsem tam rachnul 6 kusu pizzy a par zmrzlinek.

Dneska rano lehci trenink nohou a zatim jen kolem 5g sacharidu. Vecer dalsich 5 klientu ve studiu a pak si dam 60minut cardia. Mam rozkoukaneho Rockyho II tak to utika lepe.
Drzte mi palce, v pondeli bych mel prepisovat historii, tak snad to klapne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K čemu ti je v jednom jídle 80g bílkovin, když jseš off? Na chuť chápu, ale praktický to moc není.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
K čemu ti je v jednom jídle 80g bílkovin, když jseš off? Na chuť chápu, ale praktický to moc není.

Radeji bych mel vic bilkovin nez nedostatek. Ale souhlasim s tebou, 80 je moc. Byl jsem hladovy. Priste si zalepim hubu haha.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamonde: Porad veris, ze 30 g B je maximum, co je na jednu porci telo schopny strávit ? Je to mýtus
madball

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Diamonde: Porad veris, ze 30 g B je maximum, co je na jednu porci telo schopny strávit ? Je to mýtus

Těch 30g je braný na průměr, což znamená 75kg. Samozřejmě nemluvím o obézních lidech.
Když si to rozpočítáš na 4 jídla, respektive 3 a jedno PTN, tak jseš na nějakých 120g, což je 1,5g/kg, což je naprosto v pohodě a podle mě bych to dál už ani jako kondičák neřešil. :)

edit: a jseš na těch svých 4-6 hodinách rozestupů mezi jídly, kvůli...
edit2: a pokud se dobře pamatuju, tak tam rozhodně nebylo nic o strávení, ale proteosyntéze, na kterou měl největší vliv leucin, jestli se dobře pamatuju... a od toho se samozřejmě taky odvíjelo celkový množství bílkovin v porci kvůli obsahu leucinu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

Naposledy upravil madball dne st listopad 19, 2014 7:37 pm, celkově upraveno 1 krát
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
a plne vlakniny. Nerikam, ze by takhe meli jist vsichni, ale pro zkusenejsiho siloveho sportovce, tohle sedi.

mi to teda prijde jako fajn vecere, ale dost spatne PTN. ten kotel vlakniny z fazoli podstatne zdelsi stravitelnost, coz je u prvniho jidla vcelku nezadouci
Hulkie

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavně že mu chutná.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak na ceskych serverech ctu jak js New york pod snehem, ale asi jen severni cast u Rochesteru. Tady v New York City je sucho, jen zima a kourici kanali.

Kolik z vas se tu vlastne bylo podivat?
Judson

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz bych mel jet do ameriky, tak mrknout na sekvoje, mesta me nelakaj.
cipinek

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Kdyz uz bych mel jet do ameriky, tak mrknout na sekvoje, mesta me nelakaj.

ano, to je dobrý nápad a ten velký kaňon a taky možná ty kasina v Las Vegas...
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rika se, ze New York neni opravdova amerika, protze je tu extremni mix vseho. Neni spatny tu zit, aspon moje ctvrt je slusna, mam tu par stromku pred barakem, poldy na kazdem kroku, takze i bezpecny.

Jinak tady je potreninkova fotka, jel jsem hrudnik, byl to dobrej trenink.

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G.

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

45-minute class for $22

No, to je celkem pálka za spinning, zlatý Česko.
Petey

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na ny (a usa vseobecne) bezna cena

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: