|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr Prielozny

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 6:31 pm Předmět: |
|
|
vcera jsem mel konecne treninkove volno, nejak me zabolely kllouby a upony, tak jsem si dal voraz. Vecer jsem se byl podivat na Broadway na musikal a dost hezky. Potom jsem tam rachnul 6 kusu pizzy a par zmrzlinek.
Dneska rano lehci trenink nohou a zatim jen kolem 5g sacharidu. Vecer dalsich 5 klientu ve studiu a pak si dam 60minut cardia. Mam rozkoukaneho Rockyho II tak to utika lepe.
Drzte mi palce, v pondeli bych mel prepisovat historii, tak snad to klapne.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
K čemu ti je v jednom jídle 80g bílkovin, když jseš off? Na chuť chápu, ale praktický to moc není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 6:54 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | K čemu ti je v jednom jídle 80g bílkovin, když jseš off? Na chuť chápu, ale praktický to moc není. |
Radeji bych mel vic bilkovin nez nedostatek. Ale souhlasim s tebou, 80 je moc. Byl jsem hladovy. Priste si zalepim hubu haha.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Diamonde: Porad veris, ze 30 g B je maximum, co je na jednu porci telo schopny strávit ? Je to mýtus |
Těch 30g je braný na průměr, což znamená 75kg. Samozřejmě nemluvím o obézních lidech.
Když si to rozpočítáš na 4 jídla, respektive 3 a jedno PTN, tak jseš na nějakých 120g, což je 1,5g/kg, což je naprosto v pohodě a podle mě bych to dál už ani jako kondičák neřešil. :)
edit: a jseš na těch svých 4-6 hodinách rozestupů mezi jídly, kvůli...
edit2: a pokud se dobře pamatuju, tak tam rozhodně nebylo nic o strávení, ale proteosyntéze, na kterou měl největší vliv leucin, jestli se dobře pamatuju... a od toho se samozřejmě taky odvíjelo celkový množství bílkovin v porci kvůli obsahu leucinu. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne st listopad 19, 2014 7:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | a plne vlakniny. Nerikam, ze by takhe meli jist vsichni, ale pro zkusenejsiho siloveho sportovce, tohle sedi. |
mi to teda prijde jako fajn vecere, ale dost spatne PTN. ten kotel vlakniny z fazoli podstatne zdelsi stravitelnost, coz je u prvniho jidla vcelku nezadouci _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st listopad 19, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 4:38 pm Předmět: |
|
|
tak na ceskych serverech ctu jak js New york pod snehem, ale asi jen severni cast u Rochesteru. Tady v New York City je sucho, jen zima a kourici kanali.
Kolik z vas se tu vlastne bylo podivat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz bych mel jet do ameriky, tak mrknout na sekvoje, mesta me nelakaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Kdyz uz bych mel jet do ameriky, tak mrknout na sekvoje, mesta me nelakaj. |
ano, to je dobrý nápad a ten velký kaňon a taky možná ty kasina v Las Vegas...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 6:15 pm Předmět: |
|
|
Rika se, ze New York neni opravdova amerika, protze je tu extremni mix vseho. Neni spatny tu zit, aspon moje ctvrt je slusna, mam tu par stromku pred barakem, poldy na kazdem kroku, takze i bezpecny.
Jinak tady je potreninkova fotka, jel jsem hrudnik, byl to dobrej trenink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 11:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
45-minute class for $22
No, to je celkem pálka za spinning, zlatý Česko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
na ny (a usa vseobecne) bezna cena _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|