Mám před auditem a klasika nemoc. Letos pro pestrost příušnice. Vloni a předloni jsem zase přišel úplně o hlas dva dny před auditem, kde je třeba abych tak 8 hod. mluvil. No co- klasika.
Štve mě škola.. děláme tam na projektu, ze kterýho sme každý měsíc placení a dneska nám bylo oznámeno, že nic neděláme a žádné peníze nebudou. Na jednu stranu musím souhlasit s tím, že naše pracovní morálka by mohla být lepší, ale na druhou stranu se mi nelíbí, že mi někdo říká, že nic nedělám. Moje práce navazuje na práci těch předchozích, tak asi logicky musím nejdřív počkat, až to udělají oni, abych mohl začít pracovat já.
A taky se mi leze na nervy to, že budeme placeni podle dílčích výsledků. Tj. až po ukončení práce na nějakým celku. Což je podle mě ta nejhorší možnost, protože kdo určí, který celek je náročnější než jiný a jaký je časový fond na daný celek. Úplně čekám, že teď budu dva měsíce na něčem pracovat a pak mi dá někdo 5 tisíc ať sem zticha a šoupu nohama.
Mám před auditem a klasika nemoc. Letos pro pestrost příušnice. Vloni a předloni jsem zase přišel úplně o hlas dva dny před auditem, kde je třeba abych tak 8 hod. mluvil. No co- klasika.
Uz jsem delal v zivote spoustu divnejch veci, ale myt po sebevrahovi krev z chodniku jeste ne. Pohrebni sluzba se na to vysrala, nechala tu hodinu odkryte telo a louzi krve.. bylo toho asi na 10 kyblu vody.
Že sem cpu furt ty cikány,ale nedá mi to , po střelbě v ulicích jednoho zašili a znesvářené rodiny
dostaly "tvrdý trest" .
Na jednání romští spoluobčané přede všemi starostovi slíbili, že předají informace svým rodinám a příbuzným a zjednají pořádek ve svých rodinách tak, aby k dalším takovým případů nedocházelo a ve Šternberku byl klid. Nebudou vyvolávat konflikty mezi rodinami a udělají maximum pro uklidnění situace. Další jednání se zástupci Romů je naplánováno na prosinec.
Fyzikáři jsou největší zmetci ze všech! ... Den před písemkou se jdu do jeho kabinetu zeptat, jestli by mi neukázal nějaký cvičný úlohy k opakování . Ten se tak nasr*l, hodil knížkou o stůl,co si to jako student 4.ročníku dovoluji chodit za ním s něčím takovým. Že není knihovna.A když jsem se ho zeptal, jestli by mi aspoň něco nedoporučil, tak že prý ne.Ať si to najdu sám a že si stejně příklady vymýšlí... Proč?
Je uplne jedno kolko ma na pripravu a ze sa to pytal den pred pisomkou, profesora vobec nemusi trapit kedy a ako ziak studuje. Ak ziak poziada profesora o radu tak ma minimalne dostat odporucanie. Ale tento ukaz v nasich krasnych krajinach (bohuzial) vidno len zriedkavo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru