K cemu je to dobry? To stejne nebude brat moc bicaky, kdyz to nahoru katapultujes kyclema ne? To radsi chnapni do jedne pazoury ten 32kg ketllebell a pumpuj jak chlap
Děláš u těch pistolí pauzu dole? Já se na to zaměřoval jeden čas, dopracoval jsem se na nějakých +30kg s pauzama dole, balls to grass a začal jsem to cítit v kolenech. Tak jsem to ukončil, sice mě pomohly u back squatu se sílou od spodu, pěkně mě to nabušilo prdel, ale iritovalo mě to kolena. Časem jsem se někde dočetl, že pokud to jedeš až dolů, tam ztratíš tenzi v nohách a otevřou se ti kloubní chrupavky, nebo něco v tom smyslu a tím ti to jebe ty kolena. Když už tak jet i negativní fázi kontrolovaně pomalu, nezastavovat se dole, jen se lehce odpružit od lýtek.
jak kdy, u tech lehcich pauzu delam a kontrolovane je jedu vzdycky.. ale celkove je beru spis doplnkove, nikam to nezenu, kolena si vubec nestezujou, kazdopadne dik za zkusenost:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru