|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 14, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
Pojd zitra na 7 ...dame trenink co?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 14, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
To jedu na sedm :) ..vlastne kazdy den jezdim na 7
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne září 28, 2014 6:40 am Předmět: |
|
|
Včera po dluhé době trenál v mém sklepním gymu  . Jsem totálně KO. Všechno bylo totálně na krev. Masakr. Chtěl jsem dát nějaký lajt, ale prostě nezničte to ve sklepě
Bradla
- Vůbec jsem to nepočítal jel jsem na max a do té doby, než jsem nemohl v sérii udělat ani 2reps
Shyby
-stejně, stopky,negativní reps
Biceps velká činka
-
Potom nějaký dřep, moc mi to nesedělo. Nejspíš 3x týdně pořádně oddělám vršek s BW a a velkou činkou a spodek bude v posilovně.
E:Dneska totální svalovka všeho i ramen a trapézů
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt říjen 16, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
Abych to zase trošku oživil zapíšu tréning
Rozcvička,core,rozsah pohybu
Přední dřep
Vojenský tlak
Mrtvý tah
Biceps VČ
shyby neutrálním uchopem,bradla
Takto ted nějak budu cvičit, zatím je to všechno maximální technika a minimální váha, všechno s supesérii po 10. bradla a hrazda na max tedy 10+5 no :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: st listopad 26, 2014 3:07 pm Předmět: |
|
|
Jen tak něco na oživení...
Momentálně trénuju 3x týdně:
Přední dřep
Millitary
Mrtvý tah
+doplnky: pullover,bradla,shyby,bulhary, GHR rehab ..........
Je to všechno uber ultrastriktně, spíš fakt taková rehabka. Cvičím to všechno s SS a na poslední sérii vždycky něco naložím jinak je to jen s volnou osou v rozmezí 15 reps
Jinak bych chtěl poprosit někoho kdo by mi v PM pomohl s takovou věci týkající se jídelničku :)
E: váha je asi cca +3kg, u se těším jak budu moct začit cvičit fakt silově :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
A co ze ti vlastne je?
Klidne to jidlo napis sem, od toho ten log mas, vic hlav vic vi.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: st listopad 26, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
Tak vlastně nemám nic určitého co by mi bylo...Aktuálně mám potíže s krkem.. Záda jsou o hodně lepší, jen ten krk mě limituje
K jídlu- Vůbec si nemůžu poskládat nějaký režím.
Snídaně je 100g vloček,500ml mléka
- už snídám to samé strašně douho, ráno je mi z toho špatně, ale vždy to nějak do sebe dám
- ve škole: vůbec nestíhám jíst, o svačinové je to pohoda, pak už jen 5min. přestávky a nevím co bych do sebe soukal občas nějaké ořechy, jinak fakt nevím....
-Domů obvykle dojdu kolem páté, to jdu hned na tréning a po tréningu si dám nějakou velkou nálož těstovin, tunak, nebo prostě co je doma :D hlavně moc
- Když rozdýchám večeři tak potom tvaroh s jogurtem cca 300g k tomu ořechy a du spat :
E: Suple nemám žádně, přemýšlel jsem nad nějakým vícesložkáčem, nebo prostě něco takového do nouze
E2: Jdu na tréning, poprosil bych o nějaké názory, aktivní budu tak za hodinu
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 4:52 pm Předmět: |
|
|
Tak to natlac treba do 3 jidel - snidane obed a vecere po cvic.. na tvaroh se vyprdni, nepoznas rozdil kdyz si nedas druhou veceri..
Na tvou vahu to pujde s prehledem _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: st listopad 26, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
Díky kluci, abych k tomu ještě něco dodal. Opravdu se snažím cvičit hodně komplexně. Musím prostě ted zpevnit core, hodně vypilovat techniku a potom se do toho opřít... nesmím už opakovat chyby, kterých jsem udělal fakt moc
E: Kdybych to fakt natlačil do těch 3-4 jídel, zvládne tělo zpracovat třeba 100g vloček,500ml mléka, hrst ořechu, banany? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
Zkus, prinejhorsim se poseres
Ja pri +- 80kg taky tlacim 4 jidla a staci to.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: st listopad 26, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
OK rači to první prubnu o víkendu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so listopad 29, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
Včerejší tréning
Přední dřep
Millitary
Mrtvý tah
Doplnky: shyby 2x8 Biceps s VČ, Výpony 3x10
Všechno 10-15 reps :) až na last sérií (3.) všechno s moc velkou rezervou
Jídlo:
1. 80g vloček,400ml mléka, 2vejce, MG, vit.C
2. gainer (vzorek Palatinose od Survivalu)
3. rybí filé, brambory
4.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|