Jídelníček

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tomeg

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 9:52 pm    Předmět: Jídelníček Odpovědět s citátem

Vím, že tady toho je mraky, ale mám dost problém s přibíráním. Za první cca 2 měsíce co posiluju, jsem přibral 3-4kg, ale teď už to nějak nejde. Měřim 180 cm, váha 67-68kg.

Snídaně: 100g ovesných vloček s mlíkem
Svačina: 2 celozrné housky se šunkou a sýrem + 2 odměrky Mutanta
Oběd: 200g kuřecího + rýže,brambor
Svačina: 3-4 vajíčka
Večere: 200g kuřecího + rýže,brambor

Večer ještě 250g tvarohu.

Chtěl bych poprosit o nějakou radu, co změnit, zlepšit. Jinak ta váha mi dost kolísá, jednou se vážim mám 65kg, za dva dny třeba zase 69kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 11:06 pm    Předmět: Re: Jídelníček Odpovědět s citátem

tomeg napsal:
Vím, že tady toho je mraky, ale mám dost problém s přibíráním. Za první cca 2 měsíce co posiluju, jsem přibral 3-4kg, ale teď už to nějak nejde. Měřim 180 cm, váha 67-68kg.

Snídaně: 100g ovesných vloček s mlíkem
Svačina: 2 celozrné housky se šunkou a sýrem + 2 odměrky Mutanta
Oběd: 200g kuřecího + rýže,brambor
Svačina: 3-4 vajíčka
Večere: 200g kuřecího + rýže,brambor

Večer ještě 250g tvarohu.

Chtěl bych poprosit o nějakou radu, co změnit, zlepšit. Jinak ta váha mi dost kolísá, jednou se vážim mám 65kg, za dva dny třeba zase 69kg.

Když nepřibíráš ani tuk, jíš málo. To je jednoduchý, co? Zatímco endomorfové, když chtějí hubnout, musí vynaložit úsilí na to, aby jedli méně, ektomorfové musí vynaložit úsilí na to, aby jedli více. I když si oba myslí, že jedí akorát.

Dvě odměrky mutanta ti nepomohou. Jez normální jídlo.

Važ se vždy v pondělí ráno. Či jakýkoliv jiný den, vždy v ten samý, tu samou hodinu (nejlépe raní), vždy po záchodě. Musíš si uvědomit, že obsah močového měchýře a střev může bez problémů vážit několik kilo.
tomeg

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tim mám celkem problém, jsem rád, že do sebe narvu tohle. Ale asi mi nic jinýho nezbyde. Jinak co jsem si počítal bílkoviny, tak mi to vychází přes 2g/kg, takže asi přidat sacharidy?
sk

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sice nevim kolik bastis te prilohy, ale podle me mas moc bilkovin a malo sacharidu a tuku
tomeg

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rýže jim 100g někdy míň a brambory nějak nevážim, prostě co snim.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš se soustředit na sacharidy a tuky, bílkovin ani tolik nepotřebuješ, musíš se soustředit na více energetické jídla, např. Různé ořechové směsi, arašídové másla, oleje do salátů, sušené ovoce, dobré jsou tekuté živiny jako mléko a džusy, těstoviny, rýže, přidej polévku k obědu,
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš se soustředit na sacharidy a tuky, bílkovin ani tolik nepotřebuješ, musíš se soustředit na více energetické jídla, např. Různé ořechové směsi, arašídové másla, oleje do salátů, sušené ovoce, dobré jsou tekuté živiny jako mléko a džusy, těstoviny, rýže, přidej polévku k obědu,jo a jídlo si rozděl na snídani,oběd a večeři a přidej druhý oběd nebo druhou večeři, tvaroh pred spaním a čtyři vejce na svačinu je pro tebe úplně k ničemu.
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomeg napsal:
S tim mám celkem problém, jsem rád, že do sebe narvu tohle. Ale asi mi nic jinýho nezbyde. Jinak co jsem si počítal bílkoviny, tak mi to vychází přes 2g/kg, takže asi přidat sacharidy?

Eh, proč do sebe rveš bílkoviny? To chceš zhubnout? Uvědom si, že bílkoviny nejsou zrovna moc energeticky vydatné. Ano, bílkoviny potřebuješ coby stavební prvek. Ale stačí ti tak 1-1,5 g na kg tělesné váhy. Zapomeň na 2g/kg. To je, jako bys stavěl domek a myslel si, že stavbu zrychlíš tím, že tam narveš hodně cihel, zatímco ten jeden zedník prostě moc nestíhá.

Ty do sebe potřebuješ rvát tuk a sacharidy. Dokud ti neroste pupek, jíš málo. Až ti začne růst pupek, je to znamení, žes to přehnal a potřebuješ ubrat. Do té doby jíš málo. Co jsem četl zkušenosti ektomorfů, tak tam psali, že se museli rozežrat. Až se rozežrali, tak pochopili, že předtím skutečně jesli málo.
Ke svačině si dej nějaké buchty s maximem tuku místo vajíček či celozrnných housek. Vajíčka či celozrnné housky jsou výborné svačiny. Pokud chceš zhubnout. Což ty předpokládám, nechceš. Ty chceš ke svačině energetické bomby. Třeba 100 g oříšků či mandlí
Neboj se dát si k jídlu těstoviny. Jsou zdravé a dají ti hodně energie.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
tomeg napsal:

Eh, proč do sebe rveš bílkoviny? To chceš zhubnout? Uvědom si, že bílkoviny nejsou zrovna moc energeticky vydatné. Ano, bílkoviny potřebuješ coby stavební prvek. Ale stačí ti tak 1-1,5 g na kg tělesné váhy. Zapomeň na 2g/kg. To je, jako bys stavěl domek a myslel si, že stavbu zrychlíš tím, že tam narveš hodně cihel, zatímco ten jeden zedník prostě moc nestíhá.

Ty do sebe potřebuješ rvát tuk a sacharidy. Dokud ti neroste pupek, jíš málo. Až ti začne růst pupek, je to znamení, žes to přehnal a potřebuješ ubrat. Do té doby jíš málo. Co jsem četl zkušenosti ektomorfů, tak tam psali, že se museli rozežrat. Až se rozežrali, tak pochopili, že předtím skutečně jesli málo.
Ke svačině si dej nějaké buchty s maximem tuku místo vajíček či celozrnných housek. Vajíčka či celozrnné housky jsou výborné svačiny. Pokud chceš zhubnout. Což ty předpokládám, nechceš. Ty chceš ke svačině energetické bomby. Třeba 100 g oříšků či mandlí
Neboj se dát si k jídlu těstoviny. Jsou zdravé a dají ti hodně energie.

Je to pravda, jako ektomorf prostě musíš žrát a žrát Vždycky to jde víc, jen je potřeba se fakt snažit. Většinou je to jídlo větší makačka, než trénink
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

celkem jednoduchy - vyhod tvaroh a svaciny nahrad nejakym MRP (ulevi to traveni a pro tebe nebude problem prijmout dostatek zivin (bo se to fajne pije))
tomeg

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ke snidani budu dávat 150g vloček, masa 100g + 150g rýže nebo brambor. Jinak moc nevim co znamená MPR. Tvaroh si tam nechám, jim ho až před spaním, dost mi chutná a nebudim se ráno hladem . Nemám teda spočítaný přesný čísla, to udělám až zítra a k těm svačinám teda asi nějaký ořechy, těstovinový saláty..
tomeg

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už jsem to vygooglil, já bych teda zatim dojel toho Mutanta, má taky hodně sacharidů a ještě se chci zeptat na nějaký kvalitní a chuťově dobrý arašidový máslo a jestli někde kupujete ořechy ve většim množství za dobrou cenu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomeg napsal:
Ke snidani budu dávat 150g vloček, masa 100g + 150g rýže nebo brambor. Jinak moc nevim co znamená MPR. Tvaroh si tam nechám, jim ho až před spaním, dost mi chutná a nebudim se ráno hladem . Nemám teda spočítaný přesný čísla, to udělám až zítra a k těm svačinám teda asi nějaký ořechy, těstovinový saláty..

Maso bych teda na snídani nedával.
pelegard

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomeg napsal:
Tak už jsem to vygooglil, já bych teda zatim dojel toho Mutanta, má taky hodně sacharidů a ještě se chci zeptat na nějaký kvalitní a chuťově dobrý arašidový máslo a jestli někde kupujete ořechy ve většim množství za dobrou cenu

arašídový máslo nemaj špatný v Lidlu, když maj ten americkej tejden nebo se tam pak dá koupit klidně i v doprodeji
Tom3

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2014 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Maso bych teda na snídani nedával.

Ja bych rekl ze to nemyslel k snidani, ale ze jednoduse navysi porce
Jinak maslo tlacim to z kaufu.

Rychle na stránku:

Přejdi na: