Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 905, 906, 907 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tentonon napsal:
Fyzikáři jsou největší zmetci ze všech! ... Den před písemkou se jdu do jeho kabinetu zeptat, jestli by mi neukázal nějaký cvičný úlohy k opakování . Ten se tak nasr*l, hodil knížkou o stůl,co si to jako student 4.ročníku dovoluji chodit za ním s něčím takovým. Že není knihovna.A když jsem se ho zeptal, jestli by mi aspoň něco nedoporučil, tak že prý ne.Ať si to najdu sám a že si stejně příklady vymýšlí... Proč?

Naprosto neprofesionální a neseriózní přístup. Pokud přijde žák za učitelem a slušně požádá o radu, minimálně by měl nějakou slušnou formou dostat nějakou rozumnou odpověď. I kdyby to byly 2 věty, najdi si to tady v té učebnici tam a tam.
To my měli naštěstí na střední i VŠ profesorky na matiku s velkým P, protože kdo přišel na osobní konzultaci byl vítán a potom měl samozřejmě i významné plus u závěrečných zkoušek. Protože to že se student ptá a zajímá minimálně značí to že na to nehází bobek a má o to zájem. A práce učitele není jen o tom přepisovat příklady na tabuli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

esprit napsal:
Je uplne jedno kolko ma na pripravu a ze sa to pytal den pred pisomkou, profesora vobec nemusi trapit kedy a ako ziak studuje. Ak ziak poziada profesora o radu tak ma minimalne dostat odporucanie. Ale tento ukaz v nasich krasnych krajinach (bohuzial) vidno len zriedkavo

Nesmysl. Většina lidí ti slušně poradí. Nedělej z jednoho hajzla pravidlo.
Tentonon

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě mě hrozně překvapilo jeho jednání. A to mi třídní ještě řekla ať si zaním zajdu,že mi určitě poradí.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebyl jsem tam a neznám podrobnosti. Ale pokud se jedná o situaci na všechno kašlu a den před písemkou přjdu a řeknu, nevím co jsme tu vůbec dělali... tak mi dejte nějaký příklady, protože sám jsem línej si něco najít, tak chápu tu reakci i když je neprofesionální.
Pokud se učím, mám napočítáno a přijdu s konkrétním problémem tak by tě snad nevyhodil nikdo.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidím to tak, že mal asi len blbý deň
So slušnosťou pochodíš takmer u každého, ale vždy natrafíš na debila, ktorý toto pravidlo poruší
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se nediv, děláš asi bordel v hodinách, nenosíš mu švestičky, nemažeš tabuli .. když narazíš na vola na vysoké, tak končíš.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedivil bych se kdyby se jednalo o nejakou vetsi pisemku, ucitel dal jasne najevo ze maji spoustu casu na pripravu a potom mu den pred pisemkou prislo 5 lidi s tim ze chteji radu.
Taky bych je poslal nekam.
LaFontaine

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je každej druhej rozenej scénárista
Tentonon

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To dost dobře ani nejde . Je to seminář a všehovšudy jsme tam 4. a pisemka byla sice malá, ale z 5 maturitních otázek. Na přípravu jsme měli týden to ano.
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na opakovani prikladu neni nikdy pozde, nevim co tu resite... Vy jste se nikdy neucili na posledni chvili?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano na poslední chvíli to jde, ale asi u dvou případů. Jeden je, že jsi dával pozor na přednáškách a sem tam sis něco napsal, tak to trochu leze do hlavy i samo. Nebo je to jen něco teoretického, nemusíš to moc chápat a tak se to nabifluješ i den před písemkou.
Matematika, fyzika a jiné počty se musí pochopit a spočítat pár příkladů na daný typ ... znám lidi, co se jen dívali zpětně do sešity, mysleli si jak to neumí a taky, že hovno uměli.
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdo rika, ze si nic nespocital :) Kdyz jsem se ucil na maturitu, tak jsem se nejdriv naucil teorii, pak si prosel priklady spocitane ve skole, v ucebnici a pak co? Hledal jsem dalsi priklady, na kterych bych si to mohl procvicit a nevidim na tom nic spatnyho se jit i den pred pisemkou ucitele zeptat, jestli mi neco nedoporuci.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2014 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj kretenský spolubydlící si myslí, že když oba chodíme o půlnoci domů z práce a já ještě vstávám každý den v 7:30, tak to nejlepší co může udělat je do půl 3 do rána cvakat na notebooku.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2014 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Můj kretenský spolubydlící si myslí, že když oba chodíme o půlnoci domů z práce a já ještě vstávám každý den v 7:30, tak to nejlepší co může udělat je do půl 3 do rána cvakat na notebooku.

Někdo holt maká ještě déle než ty
DolceGusto

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2014 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R:

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 905, 906, 907 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: