|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dextoor
|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 10:07 am Předmět: Amatér a hubnutí |
|
|
Zdravím všechny,
aktivně posiluji již čtvrtým měsícem. Můj problém je, že jsem se trochu zalil a mám i viditelnou tukovou složku těla (tj. ne žádná obří pneumatika, ale břišní sval je sotva vidět). Pravdou je, že na tu hlavní věc při posilování - stravu, jsem celkem v posledních dvou měsících kašlal. Moje otázka je tedy - jak zhubnout a přitom si drasticky nezmenšit sílu?
Beru všechny rady - jak upravit posilování (cvičit chodím 4x týdně), kolik kardio (během týdne mám 3x 1,5 hodiny basket - jeden den mám posilování+trénink), jak upravit jídelníček (což beru jako alfu a omegu všeho). Mimochodem, chtěl bych to provést bez doplňků stravy (jsem ochoten si koupit proteiňák).
Mé proporce:
Výška: 168 cm
Váha: 69 kg (btw. změna mé váhy od půlky ledna do konce listopadu je +10 kg)
Pas: 82 cm
Díky moc!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dextoor
|
|
| nahoru |
|
 |
Bar_bo_ra

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 8:37 pm Předmět: Re: Amatér a hubnutí |
|
|
| Dextoor napsal: | Zdravím všechny,
aktivně posiluji již čtvrtým měsícem. Můj problém je, že jsem se trochu zalil a mám i viditelnou tukovou složku těla (tj. ne žádná obří pneumatika, ale břišní sval je sotva vidět). Pravdou je, že na tu hlavní věc při posilování - stravu, jsem celkem v posledních dvou měsících kašlal. Moje otázka je tedy - jak zhubnout a přitom si drasticky nezmenšit sílu?
Beru všechny rady - jak upravit posilování (cvičit chodím 4x týdně), kolik kardio (během týdne mám 3x 1,5 hodiny basket - jeden den mám posilování+trénink), jak upravit jídelníček (což beru jako alfu a omegu všeho). Mimochodem, chtěl bych to provést bez doplňků stravy (jsem ochoten si koupit proteiňák).
Mé proporce:
Výška: 168 cm
Váha: 69 kg (btw. změna mé váhy od půlky ledna do konce listopadu je +10 kg)
Pas: 82 cm
Díky moc! |
Na konci silového tréninku zařaď 2× týdně swingy (cca 1/3 Tvojí váhy) a postupně se dopracuj na 300 opakování za 10 minut. Plus sacharidové vlny. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dextoor
|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 10:43 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpovědi.
Projížděl jsem si ty sacharidové vlny. Zní to fajn. Celkem dost jsem i o tom pročítal, ale nikde jsem nenašel odpověď na tohle - je možné, aby první den v týdnu měl oproti poslednímu i víc jak dvakrát menší příjem kalorií?
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 10:17 am Předmět: |
|
|
Sacharidove vlny pri 69kg??? To uz fakt trosku prehaname, nie?
Mas 3krat do tyzdna 1,5h basketbalu, k tomu 4 treningy v posilke - ty potrebujes kalorie na regeneraciu. Sam si napisal, ze "Pravdou je, že na tu hlavní věc při posilování - stravu, jsem celkem v posledních dvou měsících kašlal. Moje otázka je tedy - jak zhubnout a přitom si drasticky nezmenšit sílu?"
No tak odpoved je jednoducha - nekasli na stravu. Stravuj sa kvalitne, drz sa osvedcenych potravin (fakt sa mi ich nechce miliontykrat rozpisovat, je to vsade) v rozumnych medziach a sacharidvoe vlny nechaj kulturistom, ktori maju rozpocitany prijem a vydaj na kalorie a nerobia ziadny iny sport iba stacionarny bicykel, ci beh na pase aby si vedeli kontrolovat ten vydaj. A to nemyslim v zlom, len konstatujem, ze ak je pre niekoho posilka doplnkovy sport k inemu fyzicky narocnemu, tak nemoze proste ist podla tych istych pravidiel ako clovek, ktory sa venuje iba (hlavne) posilovni.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 1:50 pm Předmět: |
|
|
- 3-5 sérií steaku a brokolice denně, přidej extra protein, Omega 3
- vynechej ovoce (dočasně), samozřejmě sladkosti, cokoliv z mouky, alkohol
- kardio nech klidně na procházky se psem, soustřeď se na silový trénink
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|