|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: |
Jinak nemáte někdo tušení kolik může vyjí NY na cca 10 dní bez letenky? Bez zbytečného utrácení. |
Pokud se držíš fástů a obchodů, tedy se vyhneš restauraci jak čert kříži, a kdyby nedej rozpočet už, tak zajdeš k čongům, tak je to docela levný, Praha mi přijde dražší:-). Kolik by tě stálo metro se koukni, asi bude nějaký lístek na víc dní/týden, to už si nepamatuju. Nejdražší bude ubytko, i hostely bývaly v NY drahé jak prase a nebyly nic moc. Záleží ale taky kdy jedeš a kolik vás bude.
Jinak co dělat v NY deset dní, pokud člověk není těžce ve vatě a milovník umění k tomu, to fakt nevím. Min bych to rozpůlil mezi NY a Boston nebo W.D.C., pokud máš rád města. Pokud až tak moc ne, resp. ne jenom, tak sice budeš ve správné zemi, ale u blbého oceánu:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 4:18 am Předmět: |
|
|
Tak nejaky ten update, tan velkej zlom na ktery jsem v patek cekal se bohuzel nestal, vse nasvedcovalo tomu ze se to uskutecni, ale ve ctvrtek vecer to bylo zruseno. Stava se, mam jeste jednu sanci a to v breznu, tak snad se to povede tehdy.
Prikladam par fotek z kazdodenniho zivota.
po dnesnim trenalu jsem si hral s kouli:)
koupil jsem mlete kruti v akci, 500g za $1.99 uzasna cena, nemel jsem vic mista v mrazaku
jedna zadovkai v elastackach
tady jsem zamyslenej:D
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 9:21 am Předmět: |
|
|
otázečka mimo vše - jsou tam lepší ceny v NY na značkový hadry UA? Tady kolem 700kč nahoru za tričko. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
V jednom videologu s Mestrem z Vegas ... tam říkal, jak je třeba ten Under Armour levný oproti nám. Taky tam mají celý sortiment.
Taky bych se zeptal mímo mísu .. bojí se lidi pít kohoutkovou vodu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 2:47 pm Předmět: |
|
|
Tak ceny jsou tu dobry, jen musis vedet kde nakupovat. Ted jsem si koupil nekolik kusu UA, compresni a jedno triko bylo $19. Kdyz pujdes do obchodu jako Models, paragon, atd tak za to same zaplatis $40+
Ohledne vody z kohoutku, melo by to byt pitne, ale tady vse bezi pres lednicku s filtrama, takze si cepuju vody takto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 5:32 am Předmět: |
|
|
Tak pokud resite ubytko v NY, tak se rovnou muzete Pakosty zeptat, jestli nehleda strejdu na hlidani :).
Kazdopadne ja se take pridam s par dotazy.
Odkud je manzelka? Ptam se na to jestli je to rodila americanka, nebo imigrantka jako ty.
Jak je to se svobodou v USA?
Me v podstate sokoval stav tady ve vzhurunohove. Kdyz jdes treba do baru musis vzdy ukazat ID, nesmis mit kratasy, sportovni boty a ani obycejne triko. Pri vstupu si okopiruji tvou ID a jeste si te vyfoti. V nekterych barech ve 23:45 zazvoni zvonec, ze se o pulnoci konci a behem par minut vyprazdni narvany bar lidi a hotovo. Bez ID te dokonce nepusti ani na exkurzi do pivovaru!
Samozrejme absolutni zakaz piti alkoholu na verejnosti. Omezeni kuraku (a reklamy na cigarety) je nejtvrdsi na svete.
Hadam, ze tebe se tohle moc netyka (me se to tyka jen trochu), ale ja si obcas musim tukat na celo.
Myslim, ze by vsichni meli byt radi za tu svobodu, kterou mame v Cechach ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Bosi napsal: | Tak pokud resite ubytko v NY, tak se rovnou muzete Pakosty zeptat, jestli nehleda strejdu na hlidani :).
Kazdopadne ja se take pridam s par dotazy.
Odkud je manzelka? Ptam se na to jestli je to rodila americanka, nebo imigrantka jako ty.
Jak je to se svobodou v USA?
Me v podstate sokoval stav tady ve vzhurunohove. Kdyz jdes treba do baru musis vzdy ukazat ID, nesmis mit kratasy, sportovni boty a ani obycejne triko. Pri vstupu si okopiruji tvou ID a jeste si te vyfoti. V nekterych barech ve 23:45 zazvoni zvonec, ze se o pulnoci konci a behem par minut vyprazdni narvany bar lidi a hotovo. Bez ID te dokonce nepusti ani na exkurzi do pivovaru!
Samozrejme absolutni zakaz piti alkoholu na verejnosti. Omezeni kuraku (a reklamy na cigarety) je nejtvrdsi na svete.
Hadam, ze tebe se tohle moc netyka (me se to tyka jen trochu), ale ja si obcas musim tukat na celo.
Myslim, ze by vsichni meli byt radi za tu svobodu, kterou mame v Cechach ... |
Manzelka je Ohianka. Tak nejak jsem byl zvykly z CR ze ID sebou mas nosit porad, takze kdyz to ted zkouseji zavadet a lidem se to nelibi, je mi to jedno, protoze ID u sebe vzdycky mam. Dulezitejsi budovy ho vyzadujou kdyz vstupujes, takze to dost casto potrebujes.
Jinak kuraku tu moc neni, coz je skvely, dost mi to leze na nervy. Ale urcite to tu neni svobodna amerika, jak si lidi asi predstavujou, jsi dost kontrolovan, vsude kamery, policie, takze je to dost i bezpecny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
Tady jsou nejake dalsi fotky ze zivota..
z navstevy ve Washingtonu
tohle byla uzasna omeleta se zapecenym mletym masem a bramborem, tohle bylo mimo dietu
a tahle krasavice byla lahodna
vyhled z me posilky
tohle je u me v posilce, narcis s narcisem:)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Já jsem tě tuším ještě tady na fóru nezažil (jen nějaké tvoje ozvěny myslím) takže úplně nemůžu soudit, ale palec nahoru za změnu, co si sám se sebou udělal. *23* |
haha, diky. Byl jsem peknej fracek tady na ronniem:) ani nevim kolik je to let.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
Jo tak ten výhled z posky už je lepší, a hned jsem si vzpomněl na přátele a Joeho, když vidím ty domy postavený pár metrů od sebe. Výhled rovnou do cizího okna, to je síla. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | DiamonD123 napsal: | Já jsem tě tuším ještě tady na fóru nezažil (jen nějaké tvoje ozvěny myslím) takže úplně nemůžu soudit, ale palec nahoru za změnu, co si sám se sebou udělal. |
haha, diky. Byl jsem peknej fracek tady na ronniem:) ani nevim kolik je to let. |
0,5:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
Skalni clenove fora urcite pomatuji slavny LOCK U GERARDA :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 9:30 pm Předmět: |
|
|
A kontaminovane kure (sorry, nemyslim to zle  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|