|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 5:04 pm Předmět: |
|
|
Tak korte protoze sem chtel trosku poskocit s vahou, jel sem ho kdysi a bylo tam kilo a pul za mesic....
drep
bench
pritahy v predklonu
silovy tlak ve stoje
shyby
bicepsy v sede
bricho
1a2 tyden 3x8
3a4 4x8
5a6 5x6
7a8 6x6
shyby jsou pokazde na max
bricho jeden cvik...100opakovani
-to je ten eder
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 5:35 pm Předmět: |
|
|
ty si pletes pojem a prujem
objem je zalezitosti (predevsim)jidelnicku!
pokud jsi na edera kaslal ( a to jsi kaslal) tak nemuzes cekat prirustky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 8:00 am Předmět: |
|
|
Mas pravdu...
hele myslis ze v tom ederovi bude vadit kdZ 2x tydne budu cvicit techniku mrtvoly a 1x tydne treba bradla? ....
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 4:24 pm Předmět: |
|
|
Ponik: nebude
daymoon: jenom ustupek, porad si myslim, ze kdyz chces nabrat, musis predevsim zrat, to co naberes je zalezitosti treningu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 5:41 pm Předmět: |
|
|
Pochybuju ze lidem jako je on to nekdy dojde, to sou lidi s povahou a vlastnostmi, kteri to proste dobre delat nikdy nebudou :) a takovych je tu plno _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 8:58 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Pochybuju ze lidem jako je on to nekdy dojde, to sou lidi s povahou a vlastnostmi, kteri to proste dobre delat nikdy nebudou :) a takovych je tu plno |
no snad se to zlomi.... :D pritom ja to vubec nrmyslim tak zebto chci drlat pofle sebe. Jen to takbproste vypada... :'D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
A pritom je to tak prosté, cvičiť základné cviky s ťažkými váhami a poriadne jesť  Netreba hľadať vedu tam, kde nie je.
Plánovať už teraz, že sa naučíš techniku a potom sa budeš plácať okolo 100 kg na mrtvolu (to si sám písal) NIE JE zmýšľanie človeka, ktorý niekedy niečo dosiahne! Možno by si potreboval niekoho kto ťa "potiahne".
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
Mam zdravotni problemy, pretezovat bedra neni moc napad, mrtvolu cvicim prakticky jen sbyvh ty svaly taky aspon trochu obcas "zapnul"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 3:15 pm Předmět: |
|
|
Neco malo o treninku. Nechce se mi zapisovat, kde kdo B mi rekl ze nikdy niceho nedosahnu, ze vse delam podle sebe. Ale to je jedno.
cvixim fullbody a zkusil sem par maximalek. Od prazdnin mam mnohem slabsi bench. Nezatlacim ani 80kg. Drep celkem jde, ale 90kg zatim nedam. Mrtvola, 100kg slo dost lehce, maximalku odhaduju na 110. Military sem vytlacil 45kg. Bylo to tezky, ale bez jakehokoli prohoupnuti v kolenech. Tlak s velkou cinkou v sede sem taky zkousel, padlo 50kg po teeninku ramen. Cvicim ?power clean? ...proste nahozeni cinkynze zeme na hrud. Nikdy sem to nedelal, dal sem lekci s trenerem a za 2 tydny (3 treninky tohoto cviku) sem z 45ti kg na 60ti.
Dale, wnazim se o objem ale vaha stagnuje. Na druhou stranu, podle zrcadla je tam mene tuku. No, nakoupil sem nesolene arasidy, slunecnicove seminka a denne davam o 100g tuku vic. Treba to pomuze. Traveni ok, od dob co sachry nezenu nad 500. No kkuci, drzte palce. Enad se nekam pohnu.
jja vam taky drzim palce, tak at ti lita! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 3:22 pm Předmět: |
|
|
+ dostal sem 1000kc za praci navic, coz mesicnimu rozpoctu pomohlo, strasne moc me lakalo koupit nejaky suplement. Nwkonc sem se rozhodl jennpro kreatin. A dopadlo to tak, ze jsem nskoupil zasobu vlocek, orisku, semínek a zbytek nechal na maso :D tak aspon neco pozitivniho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 3:32 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | + dostal sem 1000kc za praci navic, coz mesicnimu rozpoctu pomohlo, strasne moc me lakalo koupit nejaky suplement. Nwkonc sem se rozhodl jennpro kreatin. A dopadlo to tak, ze jsem nskoupil zasobu vlocek, orisku, semínek a zbytek nechal na maso :D tak aspon neco pozitivniho :D |
tomu říkám kvalitní rozhodnutí, na masu sice není žádný obrázek nařachaného kulturisty, ale můj názor je, že kvalitní strava udělá mnohem víc jak jakýkoliv doplňěk
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|