|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 3:13 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Judson napsal: | | Riku napsal: | Trochu zaprší a veškerá MHD kolabuje jen nechápu proč nejezdí ani busy víc nechápu lidi, kteří se ráno rozčilují, že jim nejezdí tramvaj... kdyby vystrčili hlavu z prdele tak by věděli že to nejezdilo už včera a bylo jasný že ráno to taky nepojede |
Tak ja bych treba pocital s tim, ze to pres noc daj vse do provozu |
Jakože jezdí s obrovskýma fénama na vysokozdvižné plošině a rozehřívaj trolejky, dráty a já nevím co ještě? |
Ja teda na led pouzivam horkou vodu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
caladan

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 3:31 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Myslim že kdyby si dělal revizora a slyšel hlášku "ježis pán revizor zrovna teď jsem si chtěl cvaknout lístek, protože jsem na to zapoměl" - 20x za den, tak by si se nedivil :-) Jedeš na černo - zaplať a čau, to by se jinak mohl pak vymlouvat každej na něco. |
Však 20 z 20 takových lidí taky oberou, jim je totál u prdele jestli to dotyčný myslel upřímně či ne. Mě se přihodilo co Medwedovi, měl jsem 1/4 letní a za celou dobu mě nikdo nekontroloval a jak mi to prošlo o den, tak jsem kápnul na revizora. Ukázal jsem mu šalinkartu, čekám, že mi ji vrátí místo toho na mě čučel, tak já čučím na něj a že prý mi to prošlo, tak si říkám wtf? Koukám na kartičku a ono fakt o den, já totiž pár dnů nazpátek ji kontroloval a omylem koukal na jiný datum na šalinkartě, snad kdy končí platnost té celé kartičky, což bylo o pár dnů později, a ne jen toho kuponu, samozřejmě mu to bylo u prdele.:)
Každý normální člověk by mávl rukou, ale revizoři jsou prostě svině, kteří když jsou veletrhy, tak jsou všichni na těch spojích hlavák->výstaviště a obíraj přespolní a cizince.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 3:31 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: | | ...ze lidi jim netolerujou jejich chybu... |
Tím myslíš, že chybou dopravního podniku je, že z nebe padá obratem mrznoucí voda? To si fakt už dovolujou moc, že jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: |
A pokud aplikuju tvoji logiku na soucasnou situaci "Tramvaj nejede - DPMB je banda neschopnych c*raku a cau, to by se mohlo DPMB vymlouvat porad na neco."
|
Srovnáváš jablka a hrušky, počasí nejde ovlivnit naprosto nijak (krom toho se nějak částečně připravit). Zatímco že je člověk blbej a zapomene si prodloužit lístek je 100% jeho chyba. V dnešní době smartphonů navíc naprosto primitivní napsat si upomínku.
Naposledy upravil Spazik dne út prosinec 02, 2014 3:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | medwed napsal: | | ...ze lidi jim netolerujou jejich chybu... |
Tím myslíš, že chybou dopravního podniku je, že z nebe padá obratem mrznoucí voda? To si fakt už dovolujou moc, že jo. |
Me pripadaji nekteri lidi jako opravdovi mimoni, on asi nekdo muze, ze zmrznou kolije, ze vypadne proud atd. A nejvic asi za to muzou ty zenske za temi pokladnami, na ktere vsichni rvou.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | medwed napsal: |
A pokud aplikuju tvoji logiku na soucasnou situaci "Tramvaj nejede - DPMB je banda neschopnych c*raku a cau, to by se mohlo DPMB vymlouvat porad na neco."
|
Srovnáváš jablka a hrušky, počasí nejde ovlivnit naprosto nijak (krom toho se nějak částečně připravit). Zatímco že je člověk blbej a zapomene si prodloužit lístek je 100% jeho chyba. V dnešní době smartphonů navíc naprosto primitivní napsat si upomínku. |
ano mas pravdu je to stoprocentne chyba toho co si to nepohlidal ale konkretne by toto by se na miste dalo resit napomenutim a ne flastrem protoze chyba se obcas stane kazdemu, to co si napsal s pocasim je taky pravda ale verim tomu ze kdyby se tohle stalo nekde ve Svedsku tak jejich tramvaje jezdi smele dal...
kdyz to vemu ad absurdum ja sem dnes nemohl pouzit MHD k ceste do prace a DPMB preztoze mi proda rocni salinkartu (tudiz i na dnesek) mi neumoznil tuto vyuzit a ja nemam zadnou kompenzaci za ten dnesni den (plus problemy co mi to prineslo), jak rikam sem ochotny to prejit bez drzkovani protoze je to pocasi a tohle se proste stat muze (stejne jako se muze stat ze nekdo zapomene prodlouzit kupon na sulinkarte)
je to mozna srovnavani jeblek s hruskami ale proste at uz z jakehokoli duvodu se stala chyba atak at se DPMB nedivi ze jim ji mnoho lidi neche odpustit kdyz oni sami neopusti nikomu jeho chybu _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 4:41 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Ronnie napsal: | | medwed napsal: | | ...ze lidi jim netolerujou jejich chybu... |
Tím myslíš, že chybou dopravního podniku je, že z nebe padá obratem mrznoucí voda? To si fakt už dovolujou moc, že jo. |
Me pripadaji nekteri lidi jako opravdovi mimoni, on asi nekdo muze, ze zmrznou kolije, ze vypadne proud atd. A nejvic asi za to muzou ty zenske za temi pokladnami, na ktere vsichni rvou. |
jesli si to myslel na me tak opravdu mimon nejsem, pani na pokladne nenadavam jen sem se snazil rict ze proc to nekdo udela a jaka je podle me motivace toho jednani
taky by mozna bylo rozumne se zamyslet nez priste zase vyplodis takovouto perlu a to konkretne protoze nezamrzly zadne koleje (a i kdyby tramvaj o hmotnosti x tun si s vrstvou ledu hrave poradi dale nevypli ani proud ba naopak (viz dale) duvod proc dochazi k teto situaci je ze na trolejich (pozor nezamenovat s kolejemi) vznikla vrstva ledu a tudiz jak projizdela tramvaj a snazila se odebirat z troleje proud dochazelo k horeni elektrickeho oblouku a ten by mohl tyto troleje poskodit atak tramvaje prestaly z tohoto duvodu radeji jezdit...
priste az budes chtit do nekoho rypat tak si to radej rozmysli akorat nekoho naseres po uz tka narocnem dni (nemluve o tom ze by se ti to mohlo kolikrat mimo interne nevyplatit)
jinak uz koncim s touhle diskuzi protoze nechi at si nekdo mysli ze ja sem jeden z tech co nechapou ze pocasi neporucime... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 4:45 pm Předmět: |
|
|
Jo kolabující doprava je náznakem 3. světové !!!
Btw. minulý rok s tím tak neotravovali co ...asi nemají co do zpráv.
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
Třeba taková student agency vrací prachy, i když je zabitá D1, což samozřejmě není jejich vina.
Mě včera spíš kakalo to, že jsem zkejsnul v šalině a ten mameluk nás tam ještě 20 minut držel a vůbec nic nevěděl, nakonec nám otevřel dveře s tím, že nás nevyhání, ale kdo chce, tak může jít, přitom na veveří stálo za sebou 10 šalin a bylo to totálně zabité a nikdo neměl žádné info a nedivil bych se, kdyby tam ti pasažéři seděli ještě pár hodin.  Náhradní doprava taky žádná, prostě státní podnik - neshopnost a díra na prachy.
Prý byly propočty, že ty prachy co se vyberou na jízdném, tak pokryjou prachy spojené s prodejem jízdného (automaty, administrativa, revizory...).
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | http://www.novinky.cz/muzi/355094-cech-prisel-s-alternativou-stravovani-jsou-na-ni-uz-desitky-lidi.html
to me podrz :D |
Díky za odkaz!!
Neuvěřitelné. Borec nikdy neřešil jídlo, nemá žádné vzdělání z jakéhokoli oboru týkajícího se výživy (pardon, v týmu má čerstvě vyštudovaného mgr. přes organickou chemii) , a pak za rok vymyslí "superpotravinu".
Ty wole...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 5:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 5:53 pm Předmět: |
|
|
| caladan napsal: |
Prý byly propočty, že ty prachy co se vyberou na jízdném, tak pokryjou prachy spojené s prodejem jízdného (automaty, administrativa, revizory...). |
Jo to jsem někde četl ten propočet pro Prahu, že kdyby se dnešní dotace zvýšila jen asi o 20%, tak se může jezdit zadarmo. myslím že to bylo nějak tak:
Příjmy: 10mld. dotace, 5mld. z jízdného, náklady na výběr asi 3mld., takže kdyby se přihodila dotace 2mld. může se jezdit zdarma
(neručím za správnost čísel, ale tak nějak jsem to někde viděl; taky to neuvažuje, že kdyby se jezdilo zdarma, možná by vzrostly variabilní náklady...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
Nevim, ale přijde mi že TOP světový cyklista může být čistý asi tak jako top světový kulturista Že je čistej tvrdí každej, viz. Armstrong atd. vrcholová cyklistika je jako reklama na doping :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|