|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Nevim, ale přijde mi že TOP světový cyklista může být čistý asi tak jako top světový kulturista Že je čistej tvrdí každej, viz. Armstrong atd. vrcholová cyklistika je jako reklama na doping :-) |
Mě je úplně jedno jestli je čistý nebo ne. Vůbec mě to nezajímá. Tady jde o to, že mu nic nenašli, v ničem nepřekročil hranice které sama UCI stanovila, nic neporušil, ničím se neprovinil. Ti hajzlíci prostě jen potřebují vykazovat činnost aby mohli pobírat prašule, dotace... tak si namátkou někoho vyberou a řeknou že je podezřelý a prostě ho zničí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
I.N.G.
|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Spazik napsal: |
Nevim, ale přijde mi že TOP světový cyklista může být čistý asi tak jako top světový kulturista Že je čistej tvrdí každej, viz. Armstrong atd. vrcholová cyklistika je jako reklama na doping :-) |
Mě je úplně jedno jestli je čistý nebo ne. Vůbec mě to nezajímá. Tady jde o to, že mu nic nenašli, v ničem nepřekročil hranice které sama UCI stanovila, nic neporušil, ničím se neprovinil. Ti hajzlíci prostě jen potřebují vykazovat činnost aby mohli pobírat prašule, dotace... tak si namátkou někoho vyberou a řeknou že je podezřelý a prostě ho zničí. |
Souhlas s Tygrem. Prostě si UCI za běhu změnila pravidla pro biopasy. WTF? A tohle je taky chuťovka: | citace: | | Kreuzigerem zveřejněná data už Chlumský viděl dříve. „Ne vše, je toho velká spousta a nelze to obsáhnout při mém pracovním vytížení, ale ta zásadní data ano,“ řekl Chlumský. |
Takže mistr Chlumský si ani neprostuduje všechny podklady, protože NEMÁ ČAS, ale klidně se vyjadřuje do novin, že by ten pas "teoreticky mohl být podezřelý."
Za tuhle manipulativní kauzu by se nemuseli stydět ani bolševici. Vlastně to nese celé jejich rukopis: vycucaná kauza z prstu, ohýbání faktů podle potřeby, zametání nevhodných důkazů pod stůl.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Myslim že kdyby si dělal revizora a slyšel hlášku "ježis pán revizor zrovna teď jsem si chtěl cvaknout lístek, protože jsem na to zapoměl" - 20x za den, tak by si se nedivil :-) Jedeš na černo - zaplať a čau, to by se jinak mohl pak vymlouvat každej na něco. |
No, ono si stačí přečíst přepravní řád, zejména ustanovení jež se týkají sms jízdenek. To je programová kurvárna jak vyšitá. A není jediná. Lze se bavit o detailech, ale pravda je to, co tu zaznělo .... dokud se DPP v řadě případů chová vůči svým klientům velmi nevstřícně, lze chápat, že jejich tolerance vůči jeho průserům (jedno kým a čím zaviněných) bude mimořádně nízká.
Zejména je dobré si vždy v případě DPP uvědomit, že každý s trvalým bydlištěm v Praze má cestování MHD "předplacené" více jak ze 2/3 (možná dokonce 3/4), ať chce nebo nechce a bez ohledu na to, zda do tramvaje vlezl naposledy před 10 minutami nebo lety. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
Ad Chlumský .... já tedy nějaký člen fan-klubu ADV fakt nejsem, ale zrovna tady nevím co lze Chlumskému vyčítat. Prostě za ním přišel novinář a zeptal se jej na jeho názor, a pokud umím číst, tak on řekl, že tam něco může být špatně, ale taky vůbec nemusí, a že on sám nějaký jednoznačný názor nemá.
Že se v tomto případě chová dle mého soudu UCI jako banda zmrdů je jedna věc, ale zrovna tentokrát si myslím, že Chlumský je zcela v pohodě. Ono se nám to u klávesnice hezky kecá, ale těžko po něm chtít, aby novináře od Babiše plátku poslal do hajzlu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: | | vlkisekk napsal: | | Ronnie napsal: | | medwed napsal: | | ...ze lidi jim netolerujou jejich chybu... |
Tím myslíš, že chybou dopravního podniku je, že z nebe padá obratem mrznoucí voda? To si fakt už dovolujou moc, že jo. |
Me pripadaji nekteri lidi jako opravdovi mimoni, on asi nekdo muze, ze zmrznou kolije, ze vypadne proud atd. A nejvic asi za to muzou ty zenske za temi pokladnami, na ktere vsichni rvou. |
jesli si to myslel na me tak opravdu mimon nejsem, pani na pokladne nenadavam jen sem se snazil rict ze proc to nekdo udela a jaka je podle me motivace toho jednani
taky by mozna bylo rozumne se zamyslet nez priste zase vyplodis takovouto perlu a to konkretne protoze nezamrzly zadne koleje (a i kdyby tramvaj o hmotnosti x tun si s vrstvou ledu hrave poradi dale nevypli ani proud ba naopak (viz dale) duvod proc dochazi k teto situaci je ze na trolejich (pozor nezamenovat s kolejemi) vznikla vrstva ledu a tudiz jak projizdela tramvaj a snazila se odebirat z troleje proud dochazelo k horeni elektrickeho oblouku a ten by mohl tyto troleje poskodit atak tramvaje prestaly z tohoto duvodu radeji jezdit...
priste az budes chtit do nekoho rypat tak si to radej rozmysli akorat nekoho naseres po uz tka narocnem dni (nemluve o tom ze by se ti to mohlo kolikrat mimo interne nevyplatit)
jinak uz koncim s touhle diskuzi protoze nechi at si nekdo mysli ze ja sem jeden z tech co nechapou ze pocasi neporucime... |
Na tebe jsem nereagoval, tak vychladni s nejakym nevyplacenim atd. Jen jsem si vzpomen na me cestovani vlakem, kdy pri situaci, kdy nejede vlak z duvodu nejake zivelne pohromy, lidi okamzite blazni a nadavaji tem zenskym za pokladnou, jak kdyby ty mohly za to, ze vychrice sundala stromy.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:25 am Předmět: |
|
|
| caladan napsal: | Třeba taková student agency vrací prachy, i když je zabitá D1, což samozřejmě není jejich vina.
Mě včera spíš kakalo to, že jsem zkejsnul v šalině a ten mameluk nás tam ještě 20 minut držel a vůbec nic nevěděl, nakonec nám otevřel dveře s tím, že nás nevyhání, ale kdo chce, tak může jít, přitom na veveří stálo za sebou 10 šalin a bylo to totálně zabité a nikdo neměl žádné info a nedivil bych se, kdyby tam ti pasažéři seděli ještě pár hodin. Náhradní doprava taky žádná, prostě státní podnik - neshopnost a díra na prachy.
Prý byly propočty, že ty prachy co se vyberou na jízdném, tak pokryjou prachy spojené s prodejem jízdného (automaty, administrativa, revizory...). |
To si děláš prdel ne??
Jak řidič tramvaje měl asi reagovat? Po zastavení tramvaje a zjištění, že to nepojede měl vstát a ohlásit ti, že tramvaj kvůli ledu na trolejích nejede, ale že DP je na tyto události připraven a když systém zjistí, že tramvaj stojí na svém úseku déle než 5 minut, tak se automaticky volá vzducholoď na záchranu cestujících? Nebo ti měl nabídnout kafe, co měl v termosce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
caladan:
Dalsi nesoudny kritik? Na tom Veveri jsme taky uvizl asi po 3/4 hodinove "jizde" z Hl. nadr. Jakmile ridic zastavil, oznamil, ze otevre dvere a kdo chce, muze vystoupit , kdo ne, at zustane v teple saliny, ze se urcite brzy rozjede, protoze ani on tam nehodla sedet do rana :D A jelikoz to bylo mimo zastavku, tak nas jeste radne upozornil na to, abychom dali z prave strany pozor na auta. Co se tyka tech nahradnich spoju, to uz tu snad bylo receno, ten kolaps dopravy byl tak velky, ze DPMB nebyli schopni zajistit adekvatni nahradu autobusy. Kolik si myslis, ze takovych autobusu a ridicu maji k dispozici, kdyz jim stoji 10ky salin a trolejbusu? Navic v centru to mistama preci jen trochu jezdilo, kdezto na okrajovych castech vubec, takze zejmena tam byla soustredena nahradni doprava. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | caladan napsal: | Třeba taková student agency vrací prachy, i když je zabitá D1, což samozřejmě není jejich vina.
Mě včera spíš kakalo to, že jsem zkejsnul v šalině a ten mameluk nás tam ještě 20 minut držel a vůbec nic nevěděl, nakonec nám otevřel dveře s tím, že nás nevyhání, ale kdo chce, tak může jít, přitom na veveří stálo za sebou 10 šalin a bylo to totálně zabité a nikdo neměl žádné info a nedivil bych se, kdyby tam ti pasažéři seděli ještě pár hodin. Náhradní doprava taky žádná, prostě státní podnik - neshopnost a díra na prachy.
Prý byly propočty, že ty prachy co se vyberou na jízdném, tak pokryjou prachy spojené s prodejem jízdného (automaty, administrativa, revizory...). |
To si děláš prdel ne??
Jak řidič tramvaje měl asi reagovat? Po zastavení tramvaje a zjištění, že to nepojede měl vstát a ohlásit ti, že tramvaj kvůli ledu na trolejích nejede, ale že DP je na tyto události připraven a když systém zjistí, že tramvaj stojí na svém úseku déle než 5 minut, tak se automaticky volá vzducholoď na záchranu cestujících? Nebo ti měl nabídnout kafe, co měl v termosce? |
On to patrně nevěděl, prostě se zastavil páč před ním stála tramvaj a před tou tramvají deset dalších, ale on neměl tušení proč tam stojí ani po 30 minutách a to má vysílačku. Takže moje představa je tahle: Ve vysílačce se ozve: "je to neprůjezdné kvůli ledu na trolejovém vedení" a on to přetlumočí dál a otevře dveře, nic víc...
| Draper napsal: | caladan:
Dalsi nesoudny kritik? Na tom Veveri jsme taky uvizl asi po 3/4 hodinove "jizde" z Hl. nadr. Jakmile ridic zastavil, oznamil, ze otevre dvere a kdo chce, muze vystoupit , kdo ne, at zustane v teple saliny, ze se urcite brzy rozjede, protoze ani on tam nehodla sedet do rana :D A jelikoz to bylo mimo zastavku, tak nas jeste radne upozornil na to, abychom dali z prave strany pozor na auta. Co se tyka tech nahradnich spoju, to uz tu snad bylo receno, ten kolaps dopravy byl tak velky, ze DPMB nebyli schopni zajistit adekvatni nahradu autobusy. Kolik si myslis, ze takovych autobusu a ridicu maji k dispozici, kdyz jim stoji 10ky salin a trolejbusu? Navic v centru to mistama preci jen trochu jezdilo, kdezto na okrajovych castech vubec, takze zejmena tam byla soustredena nahradni doprava. |
Asi jsi měl uvědomělejšího řidiče... Takže jsi nakonec šalinou dojel do místa určení? Autobusů mají minimálně tolik, aby pokryly rozjezdy pro celé Brno, řidičů v pohotovosti pravděpodobně jen pár na dispečinku, ale mohli by být připraveni i na takové kolapsy a povolat další.
Tak lidé potřebují z okrajových částí do centra a obráceně, viď? Stejně jako vede to trolejové vedení, v centru může každý dojít pěšky. Já si teda náhradní dopravy nevšiml, možná jsi všímavější než já.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
Tak to už je o člověku řidiči jestli tu situaci chce nějak aktivně řešit nebo pasivně čeká, až se třeba tramvaje rozjedou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 3:07 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Asi jsi měl uvědomělejšího řidiče... Takže jsi nakonec šalinou dojel do místa určení? Autobusů mají minimálně tolik, aby pokryly rozjezdy pro celé Brno, řidičů v pohotovosti pravděpodobně jen pár na dispečinku, ale mohli by být připraveni i na takové kolapsy a povolat další.
Tak lidé potřebují z okrajových částí do centra a obráceně, viď? Stejně jako vede to trolejové vedení, v centru může každý dojít pěšky. Já si teda náhradní dopravy nevšiml, možná jsi všímavější než já. |
Jo dojel. Saliny se sekly nekde na Grohove, kde jsem chtel vystupovat a ja jsem uvizl asi 50 metru pred zastavkou :D
Ta nahradni doprava byla smerovana hlavne do okrajovych casti Brna, kde saliny a trolejbusy nejezdily vubec, aby ty lidi svezly alespon tam ,kde uz ty saliny jezdily, chapes? Dam ti konkretni pripad. Treba 2ka dojela jen k ustednimu hrbitovu, dal nejela a odsud se ti lide museli dostat dal smer Modrice, stejne tak obracene z Modric do centra a podobne to bylo i u jinych spoju. Proto jich v centru bylo minimum. Vem si, ze ze 1ka jezdi ve spicce kazdych 5 minut podobne i jine spoje, to by asi tezko pokryli. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Sice tady nejsem pamětník, ale přijde mi, že je fórum mrtvé oproti době před 6-7 lety |
Myslíš tohle fórum?
No "mrtvým fórem" bych nazýval to fórum, kde jsem si vedl 4 roky log, než jsem se přesunul sem, to je mrtvé fórum, ne ronnie.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 9:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | Pr!nc napsal: | | DiamonD123 napsal: | Sice tady nejsem pamětník, ale přijde mi, že je fórum mrtvé oproti době před 6-7 lety |
Myslíš tohle fórum?
No "mrtvým fórem" bych nazýval to fórum, kde jsem si vedl 4 roky log, než jsem se přesunul sem, to je mrtvé fórum, ne ronnie.cz |
Nejvic je to tady vzdycky zivi kdyz se nekdo prizna ze sype.. tak kdo to vezme na sebe at se to tady trochu rozhejbe |
jj, pri tých debatách nechýbam a ešte sa sťažujte, že je tu mrtvo _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | Pr!nc napsal: | | DiamonD123 napsal: | Sice tady nejsem pamětník, ale přijde mi, že je fórum mrtvé oproti době před 6-7 lety |
Myslíš tohle fórum?
No "mrtvým fórem" bych nazýval to fórum, kde jsem si vedl 4 roky log, než jsem se přesunul sem, to je mrtvé fórum, ne ronnie.cz |
Nejvic je to tady vzdycky zivi kdyz se nekdo prizna ze sype.. tak kdo to vezme na sebe at se to tady trochu rozhejbe |
Asi začnu sypat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|