|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
Mám takovou teorii. Chlapi pod 180 cm by měli být vegetariáni a chlapi nad 180 cm by měli být masožravci.
Pod 180 cm je somatotyp skřeta, který se rád prodírá houštím a sbírá zde kořínky. Také leze do korun stromů, kde si pochutnává na ovoci. Je to umožněno tím, že je malý a mrštný.
Nad 180 cm je somatotyp obra, který rád obývá rozsáhlé planiny, kde loví všemožnou zvěř pomocí svého obrovitého těla.
Ne na každého to platí ale je opravdu mnoho případů, kde to tak je. Například mám jednoho kamaráda a ten při svých 195 cm spořádá opravdu neuvěřitelné množství červeného masa. Nebál bych se ho označit jako obr++.
Takže zkuste to na sobě, tenhle kámoš si mou teorii moc pochvaluje řídí se tím na 100 %.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 2:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 2:54 pm Předmět: |
|
|
Ja osobne na stravovani podle krvnich zkupim verim a tohle me nanapadlo. Znam celkem hodne lidi, co s timhle maji naprosto perfektni vysledky jak pri nabirani svalove hmoty tak pri redukci tuku a odstranili si tak mnoho travicich obtizi. Ono je to spojene, pokud ti spatne travi, ziviny se zdaleka tak efektivne nevyuzjiji a vysledky pak nejsou takove, jake by mely byt. Uz mockrat mne to lakalo, jenze si nejdriv musim zjistit, co vlastne za kevni skupinu jsem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 3:24 pm Předmět: |
|
|
Tak nevím, měřím 171 cm (a to ještě kdo ví jestli) a hovězí nemám problém strávit naprosto v pohodě. Tenhle týden jsem už zbaštil 2x tatarák a dal bych si zas, v čem je problém? Cmeni, asi jsem zakrslej obr.
Jinak stravování dle k.s je asi stejně tak vědecké jako dělená strava dle Kořínkové. Někomu to funguje, někomu ne - to je vědecký přístup?
BTW Drejpre, zkus to hovězí baštit z tlakáče, jak ti tady radili, doměkka podušené se to tráví úplně jinak. Ale na rozdíl od jiných nevidím na mletém mase nic špatného, taky to tak často dělám, snadno se to pak připraví na pánvi i v troubě, je to ideální náplň do těstovin nebo pirohů, prostě se s tím dá dost vyhrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 3:57 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | Tak nevím, měřím 171 cm (a to ještě kdo ví jestli) a hovězí nemám problém strávit naprosto v pohodě. Tenhle týden jsem už zbaštil 2x tatarák a dal bych si zas, v čem je problém? Cmeni, asi jsem zakrslej obr.
Jinak stravování dle k.s je asi stejně tak vědecké jako dělená strava dle Kořínkové. Někomu to funguje, někomu ne - to je vědecký přístup?
BTW Drejpre, zkus to hovězí baštit z tlakáče, jak ti tady radili, doměkka podušené se to tráví úplně jinak. Ale na rozdíl od jiných nevidím na mletém mase nic špatného, taky to tak často dělám, snadno se to pak připraví na pánvi i v troubě, je to ideální náplň do těstovin nebo pirohů, prostě se s tím dá dost vyhrát. |
mleté hovězí pravidelně baštil Štefan Havlík. Vytáhl z lednice s nachystaným mletým, hodil na pánec a při dělání dochutil. Na jednom semináři říkal, že zeleninu nejí, že není králík. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 4:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
| DolceGusto napsal: | Draper: trochu tady zapadla jedna rada a to nekombinovat hovezi maso s klasickou sacharidovou prilohou, ale dat si k nemu jenom zeleninu, mohl bys tomu dat sanci:) ikdyz mozna to pro tebe bude neprijatelny reseni |
zeleninu prakticky nejim, posledni kousek zeleniny, co jsem mel, byla okurka nekdy v lete :-) Asi je to chyba, ale nejak pro ni v mem jidelnicku neni prostor a ani mi nechybi. Pro me je ted jidlo maso + ryze k tomu kousek nejakyho syra a reseni je nejspis takove, ze hovezi proste jist nebudu a budu dal pokracovat v kurecim, kdyz mi kure problem nedela.
edit: a jestli se tu nekdo budu ohanet tim, ze jsem kdysi pred lety psal, ze jim denne kila zeleniny, tak ano, kdysi jsem se takto celkovem dlouhodobe stravoval, ale casy se meni a kdysi neni ted _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 4:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
Tak ono podle mě je to hodně individuální, jestli ti to Drapere prostě nesedne, tak bych zbytečně nelámal hůl, však hovězí neni nic nepostradatelnýho a nevidim problém v tom jíst jen kuřecí pokud mi hovězí nedělá z jakýhokoliv důvodu dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 4:53 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Tak ono podle mě je to hodně individuální, jestli ti to Drapere prostě nesedne, tak bych zbytečně nelámal hůl, však hovězí neni nic nepostradatelnýho a nevidim problém v tom jíst jen kuřecí pokud mi hovězí nedělá z jakýhokoliv důvodu dobře. |
Vsak ja mam spis pocit, ze tu z toho lidskou tragedii delate spis vy, ja uz jsem si to davno vyresil a popravde mi to je fakt jedno, jestli ho budu jist nebo ne. Ba naopak kdyz ne, tak alespon usetrim ze jo... :)
Magion: tohle jeste muzu zkusit, preci jen jeste neco v mrazaku mam , dik za typ _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
Jasně.
Jinak abych to tady naspamoval, zeptám se tady, když už jsme u toho masa.... je v něčem lepší krůtí oproti kuřecímu? Jde o to, že samozřejmě je dražší a zajímá mě, jestli je nějaký jiný rozdíl než to, že to krůtí asi bude mít míň tuků. Pokud nejsem v dietě, tak těch pár procent nějak neřeším, ale spíš mě zajímá, jestli třeba to nemá nějaký lepší amonokyslinový spektrum nebo tak a nebo jestli je to fakt jen o té libovosti a tím pádem se vyplatí spíš kupovat kuřecí, který jak jsem psal vyjde levněji a navíc bývá mnohem častěji v akcích apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 5:53 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | Tak nevím, měřím 171 cm (a to ještě kdo ví jestli) a hovězí nemám problém strávit naprosto v pohodě. Tenhle týden jsem už zbaštil 2x tatarák a dal bych si zas, v čem je problém? Cmeni, asi jsem zakrslej obr.
BTW Drejpre, zkus to hovězí baštit z tlakáče, jak ti tady radili, doměkka podušené se to tráví úplně jinak. Ale na rozdíl od jiných nevidím na mletém mase nic špatného, taky to tak často dělám, snadno se to pak připraví na pánvi i v troubě, je to ideální náplň do těstovin nebo pirohů, prostě se s tím dá dost vyhrát. |
Já nic špatnýho na mletým mase nevidím, teda alespoň pokud to není namletý a koupený v obchoďáku. Jen jsem tím chtěl říct, že se zbytečně ochuzuje o jiný druhy přípravy masa.
Nevím, jaký porce tataráku máš, ale pokud je to 200g, tak v tom bych asi taky problém neviděl, ale řekl bych, že Draper bude asi na jiných dávkách a v tom větším množství se už různá stravitelnost různých mas promítne trochu víc. :)
Osobně nepovažuju jídlo za jídlo, pokud tam není maso, ale prostě hovězí je pro mě hůř stravitelný než kuřecí. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
zeleninu prakticky nejim, posledni kousek zeleniny, co jsem mel, byla okurka nekdy v lete :-) Asi je to chyba, ale nejak pro ni v mem jidelnicku neni prostor a ani mi nechybi. Pro me je ted jidlo maso + ryze k tomu kousek nejakyho syra... |
Podle mě to může být problém - sacharidy, maso a mléčná bílkovina v 1 jídle. Subjektivně mi přijde že s hovězím steakem mám taky menší problém bez přílohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|