Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.12.2014

Wendler 5/3/1
Week 10

Přední dřep
3x70
3x75
6x85

Úzký bench, stopky
3x55
3x65
8x70

Doplňky

Rozpažky incline
4x8x6ky

Mrtvý tah s nataženýma nohama
10x50
3x8x60

Triceps
Tlaky na incl. lavici s EZtou, střídavě lokty u těla a do stran
10x26
3x7x36

Upažování v předklonu
2x10x6ky
1x8x8ky
10x6ky

Držení osy
up to 200kg, do 140kg nadhmat

Lýtka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje dnešní webková forma neforma :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

IW TIP #4

Nespěchejte.

Určitě všichni znáte to profláknuté anglické pořekadlo "Slow and steady wins the race." Ač se to někomu nemusí líbit, je to tak. Vybudovat mohutnou postavu, která zaujme na první pohled trvá (naturálně) roky, nebojím se to říct i desítky let. To samé platí pro budování síly. Jistě, úplný začátečník se může zlepšovat doslova přes noc, ale ruku na srdce, tím, že přiberete z 60kg na 70 stejně nikoho neohromíte :)

Znáte ten pocit - začínáte dietu, všechno dodržujete na 110% a pokud byste měli sníst navíc jedno jediné zrníčko rýže, budete mít smrtelné výčitky. Zkrátka chcete a musíte jet všechno super-striktně. To je jistě obdivuhodný přístup, ale pro většinu lidí je to také přístup dlouhodobě neudržitelný. Takový režim jde vydržet týden, měsíc ale dřív nebo později se přistihnete, jak sedíce u televize namáčítě tabulku čokolády do zmrzliny a prožíráte si zpět cestu do Obézní lhoty. Není tedy lepší začít postupně vyřazovat nezdravé potraviny, ubírat postupně kalorie a sledovat, jak na to vaše tělo zareaguje? Co je podle vás lepší: striktní dieta, u které vydržíte 14 dnů nebo 3 měsíční pozvolné rýsování. Odpověď je za B). Nemůžete přece naivně očekávat, že několik let pečlivě budované tukové brnění se vás pustí za měsíc diety. To se nestane :)

Mít v hlavě pevně stanovený cíl je nesmírně důležité. Důležitější ale je mít stanoveny také cíle menší, krátkodobé. Spousta lidí začne cvičit, zdravě jíst, ale když za rok svého snažení nevypadají jako chlápci z obalů na suplementy, vzdají to. Proč? Protože dlouhodobý cíl je v nedohlednu. Málo kdo si totiž uvědomuje, že budování svalnatého a silného těla je maraton, není to sprint. Proto nejdůležitější věc, která rozhoduje o tom, jestli dosáhnete na svůj cíl nebo ne, je trpělivost. Pomalu každý den dělat všechno proto, abych se zase o několik milimetrů posunul ke svému cíli.

Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super příspěvek, Oddo. A formu ti musím taky pochválit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo, pise se Lhota a ne lhota

Super forma, podle me zatim nej cos odprezentoval. Dobry zamysleni, jsem jeden z tech, co si presne tim, co pises, prosli
Oddo

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za pochvalu kluci ;-)

Dnešní trénink už byl mimo plán, tak jen takové cviky na posílení slabin a na co sem měl zrovna chuť :)

5.12.2014

Shyby maximální šířka
10 sérií po 6 opáčkách

v supersérii s
Rozpažky alá Poliquin
10 sérií po 10ti opáčkách s 6kama

Klokov muscle snatch in squat
10 sérií po 2-3 opáčkách s 20kg

v supersérii s
Upažování, hrudník na incl. lavici
10 sérií 10 opakování s 4kama

Paže alá Poliquin
trojsérie:
biceps na scottovce jednoruč s osou, negativky
zdvihy na incl. lavici
úzký bench + guma

Dobrý trénink, včera těžké shyby a stejně si odjedu 10x6 na maximálně široký úchop, potěšilo ;-) Jinak ten Klokov = masakr. Tak brutálně sem cítil ramena a střed těla, že mě to až překvapilo. Video zde:

Mobilitu mám si myslím slušnou, takže technicky snad ok, zkoušel sem i 25kg, ale těch 20 bylo akorát :)
Oddo

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.12.2014

Druhý trénink mimo plán, tento týden 5. trénink, začínám být unavený :)

Klokov Squat Complex
Přední dřep 60kg, pomalá negativka, 3s pauza dole
hned na to zadní dřep 60kg, to samé provedení

8 sérií

Tahy z deficitu
20 kotouče, nohy na 2 kotoučích
6x4x60kg

Lýtka - objem práce
Legpress
Multipress
V sedě
Oddo

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milý čtenáři, co děláte když cítíte spodní záda? Tento týden jsem to nějak přehnal a cítím, že zas začínají být dost přetížené. Moje otázka je, jestli je lepší to nějak protahovat, cvičit core nebo to prostě nechat na pokoji a celý den ležet s nohama hore? :) Díkec
Blackoff

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protahuju jak kyčelní flexory tak vzpřimovače (a kdo tvrdí, že se to nemá, tak ať si to tvrdí dál ) a docela pomáhá dřepěni (alá "židle chudého muže") a vůbec uvolněné pozice spodních zad. Toť můj názor.
magion

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volno od těžkých dřepů, mrtvol... protahovat hip flexory, hamstringy ve stoje (vzpřimovače bych neprotahoval) a hýždě. Dekomprese páteře. Postupně začít zlehka cvičit RKC planky, ale ty máš myslím silnej core, z té gymnastiky ne? Tak bych zvolil hlavně volno od cviků náročných na spodek zad a protahování, prioritně hip flexorů.

edit: a rozmasírovat foam rollerem komplet podvozek a vzpřimovače

Naposledy upravil magion dne ne prosinec 07, 2014 5:23 pm, celkově upraveno 1 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jóga. Protahování bedrokyčelních svalů. Poloha kobry na zemi.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Oddo

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky všem za rady. Právě věc se má tak, že příští týden mám mít vrchol 3. cyklu Wendlera, a pak už deload. Tak přemýšlím, jestli to prostě odjet a záda si odpočinou potom ten týden deloadu, nebo se na to vykašlat a počkat. Dneska dám teda nějaký ten foam roller, protáhnu flexory kyčlí a hamy a uvidí se.

Co bys doporučil na tu dekompresi páteře Magione?
Moocha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viset oddo, na dekompresi viset mě na bolset spodních zad vždy pomůže cvičit spodní břicho
magion

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, jak říka moocha. Pověsit se na hrazdu a viset tak dlouho dokud nepovolí úchop.
Ty izolovaný cviky taký pomáhají, (zkracovačky, podsazování pánve). Ale někomu mohou iritovat akutní bolest zad, díky flexování páteře. Ale mě to třeba pomáhalo, každej tu toleranci ohybu páteře má jinou. Já jím dobrou, proto mi pomáhaly i back extensions, pěkně propumpovat a zalít krví spodek. Ale zase někomu to může víc podráždit záda někomu pomoct. Proto tyto cviky nedoporučují obecně všem, chce to otestovat.

Naposledy upravil magion dne ne prosinec 07, 2014 5:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Oddo

PříspěvekZaslal: ne prosinec 07, 2014 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já právě když se zavěsím na hrazdu, tak se mi automaticky spodní záda prohnou (arch pozice) a začnou mě bolet. Musím proto jakoby stáhnout žebra dolů a zatnout břicho, abych ty spodky srovnal a okamžitě to bolet přestane. Jen teda nevím, jestli právě takové visení je dobré na ty záda.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: