|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, jedu 5g C, přidám na 10g a koupit čistý askorbát sodný mám v plánu. D tam dávám v rybím oleji, pusu proplachuju denně 20 minut kokosovým olejem. Pak přijde ještě B12 ve velkém do zadku a možná i průplach Céčkem nitrožilně.
Fakt už mě nic nenapadá.. Ještě Gustr přišel s nápadem jet 3 dny jen na koko oleji
Koule biceps nemá, to si pleteš s Kulíškem :)
A děkuju moc za radu.. Jestli někoho ještě něco napadá, prosím, pište
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mike Priest

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
Presne vim,jak se citis.Na zacatku rijna sem dostal anginu a bral sem troje antibiotika a furt nejsem zdravej a kdyz se pokusim cvicit,hnedka se citim na hovno,bolest hlavy,obrovska unava.Prestoze ve vyterech uz streptokok neni,furt nejsem uplne ready,tyhle vlekly nemoce sou k nasrani
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
glutamín určite zaraď, dávam teraz denne tak 15g, lepšia rege, tvrdosť svalov, ale verím aj v efekt na imunitu, cmúľaj strepfén, kloktaj tantum verde, alebo rpeplachuj joxom, a alternuj so soľou, ono antibáče zjavne už nezaberajú, verím, že to za pár dní dáš preč, ono aj samotný ibáč môžeš dávkovať 3x denne kvôli protiápolovému efektu nejaký čas _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
Ahojky, muzes zkusit colostrum, ja po nem byl fit jak rybicka. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | HÝBÁNÍ
Zase se mi ten zánět krku vrátil (v řadě po šesté). Ať trénuju sebelehčeji, nemá to cenu. Takže jedu v tréninku dál. Asi zase dostanu nějaké nefunkční medikamenty, už snad ani nemá cenu chodit za doktorem. Asi mě tam ale pocit polykání napínáčků časem dožene. |
Nečetl jsem celý log, takže nevím, zda to máš ofiko diagnostikovaný jako zánět, ale já jsem měl kdysi pocit, že na mě furt leze angína (bolest na jedné straně v krku) a nakonec se z toho vyklubal moudrák, co se chtěl klubat, ale nemohl. :) Tak jen takový tip. Pokud jsem mimo, tak sorry za OT. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
toto má esko pravdu, máš chrup v poriadku,, kazy etc. neliečené hnijúce záležitosti a odumierajúce zuby sú tiež permanentne šponujú imonity a spôsobujú rôzne zápaly po tele, ono mladý organizmus si s tým do veľkej miery poradí, ale ked si oslabený, tak ktovie _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 11:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
Turku, Esko, je to opravdu zánět. 5x byl diagnostikovaný, 4x léčen jedním lékem (triprim), 1x léčen antibiotiky (pokaždé se to vrátilo, pokaždé jen taková lehká vnitřní bolest krku při polknutí, která časem vygraduje do toho polykání napínáčků, které jsem zmiňoval.
Zkoušel jsem průplachy tantum verde střídané s bioparoxem, zkoušel jsem to vyležet (nešlo to, pokaždé to gradovalo až do doby, kdy mě to polykání budilo ze spaní a já šel jako poslušný hoch pro další léky), zokušel jsem vypít 6l čaje denně, ať ty bakterie spolykam, proplachovat olejem, pít protizánětlivé čaje, colostrum, extra dávky rybího oleje a céčka, brufen taktéž. Dokonce jsem při čtvrté návštěvě lékaře dostal i Luivac (slabé bakterie do organismu => vytunění imunitního systému).
Zkoušel jsem i jezdit 50kg mrtvoly  já už fakt nevím. Teď mi zbývá ještě to béčko do zadku, které snad něco udělá. Nebo jít zase za doktorem..
Princ: celistvá jídla, maso, vejce, hromady zeleniny, tuků. Nedávno jsem zařadil i sacharidy z banánů, rýže, brambor
Mike: Je to hnus. To asi nejde líp popsat..
Všem MOC děkuju za rady, klidně ještě pište, když vás něco napadne
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 11:46 pm Předmět: |
|
|
čas na steráče, ale teraz vážne, nemáš ty náhodou hystamínovú intoleranciu? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 11:53 pm Předmět: |
|
|
Musis si uvedomit, ze kazdny cvik je pro telo stress a namaha, kratkodobe oslabuje imunitni system.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 8:18 am Předmět: |
|
|
Jak jsi přišel na histaminovou intoleranci? A steráče mě napadly. Legálnost/nelegálnost mi je ukradená. Jen by mi případně vadily anabolické efekty. Už bych nemohl říkat, že těch mých tvrdých 60kg je naturálních
Petře, jedu tak minimální váhy, že to je námaha asi jako vyšlápnout po schodech do čtvrtého patra  Opravdu volím váhy tak, abych druhý den nepociťoval žádnou svalovou bolest.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | toto má esko pravdu, máš chrup v poriadku,, | Toto bývá fakt sranda. Já měl nějaký maličký zánět kolem zubu a začal mě bolet kloub v ukazováčku levé ruky. To by se člověk nenadál :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
histamínová intolerancia - neustále zápaly, choroby, bolenia hrdla, slabosť a pod., napriek tomu, že sa stravuješ "zdravo" atd., prešiel som si tým s priateľkou pred dvoma rokmi, nevedeli sme už absolútne, čo sa deje, že to už fakt nemôže byť neustále škriabanie v hrdle a pod., po xy lekároch sa spravili testy, podchytila správne diéta, aby si si organizmus akoby už viac sám nezaťažoval a konečne sa to ustálilo a vyriešilo, len to, čo môžeš jesť je dosť obmedzené, ale človek sa prispôsobí, priateľka funguje na tvarohoch s kazeínom prevažne, holt, čo už, akonáhle dá niečo so "zakázaných potravín" tak sa skoro okamžite do pár dní dostaví zápal, slabosť, malátnosť, horúčkovité stavy atd. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|