tak holky na Lidicke rikaly, ze ten punkevni pstruh je u nich v prodeji velmi nepravidelne, vetsinou tak jednou za 3 tydny, protoze to berou odkudsi, coz jsem ted zapomnel odkud :D a zalezi, jak se vylihnou. Shodou okolnosti bude zitra a to bude do Vanoc pravdepodobne naposled, i kdyz dost mozna, ze jelikoz je pred Vanocema , tak jeste neco bude, ale dopredu to rict nedokazou. Dokonce se jedna sla ptat i vedeni do kanclu. :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Také děkuji za update i za info o prodejně. Jestli je to ono řeznictví na zastávce šaliny Antonínská naproti čínské restauraci, tak chodím okolo do práce. :) Jednou, asi před 2 rokama jsem tam i nahlídl, ale nijak mě to tam tehdy neuchvátilo, tak se musím zítra mrknout, co se tam za tu dobu změnilo.
Také děkuji za update i za info o prodejně. Jestli je to ono řeznictví na zastávce šaliny Antonínská naproti čínské restauraci, tak chodím okolo do práce. :) Jednou, asi před 2 rokama jsem tam i nahlídl, ale nijak mě to tam tehdy neuchvátilo, tak se musím zítra mrknout, co se tam za tu dobu změnilo.
JJ je to presne ono. Myslim, ze tady v Brne je to nejznamejsi reznictvi , protoze ono je svym zpusobem trochu specificke, jak cenama, tak sortimentem , tak a v neposledni rade i perfektne sehranym personalem (to poznaji jen pravidelni zakaznici :) )
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
...vcera jsem jel salinou, trochu jsem neodhadl pomer velikosti sedacky a mych aktualnich rozmeru a plnou vahou jsem sedl chlapovi na stehno, on jen zarval bolesti, okamzite jsem se omluvil, nejdriv nic nerikal a chvili jsem cekal, co bude, jestli mne da pred drzku, ale nastesti to vzal s humorem a jeste trochu v soku rekl "kurva ty ses valach tezkej" , tak jsem se jeste asi 2x omluvil a v poho. Ovsem byt to nejaka krehka holka nebo nedejboze duchodce, tak jsem jim asi pekne zmasakroval nohu
...posledni ryfle , ktery na sebe jeste oblecu, mne praskaly mezi nohama
Pripadam si fakt jak chodici buldozer
Valach, buldozer Heh, čítať tvoj log takto po ránu
Len tak ďalej Valachu, hlavne nech sa ti zranenia vyhýbajú..
tlaky na MP pred hlavu (plny rozsah pohybu)
90kg x 10
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 7
90kg x 6
60kg x 10 (TUT 75s)
60kg x 9 (a pul) (TUT 70s)
-puvodne jsem chtel dat 10ky s 80kg jako predminuly trenink, ale pak jsem si rekl, ze alespon na jednu serii dam 90 a zkusim 10x a pak sundam. V prvni serie se povedlo, ale bylo to nadoraz, vahu jsem ovsem nechal a v dalsich seriich jsem vymackl, co slo, vse do totalniho selhani, ale spokojenost, zvlast kdyz jsem pred par tydny s timhle dal sotva 5x5. Posledni 2 serie s lahkou vahou a co nejpomaleji (v prumeru 7,5 sekund 1 opakovani ) mega masakr
upazovani s JR ve stoje
15kg x 15 + 7,5kg x 15
15kg x 12 + 7,5kg x 15
15kg x 12 + 7,5kg x 15
12,5kg x 16 + 7,5kg x 15
12,5kg x 16 + 7,5kg x 15
-dnes jsem zkusil i 15ky, krome prvni serie technika asi takova, ze Brench Warren ji ma proti me jak z encyklopedie kulturistiky :D no ale docela to bralo. Ono kdyby mne sly obe ruce stejnou drahu pohybu, tak by to bylo o necem jinem. Na posledni 2 serie jsem ubral, sice je to jen 2,5kg, ale udela to strasne moc
upazovani v predklonu
12,5kg x 20
15kg x 15
17,5kg x 12
17,5kg x 14
20kg x 10
12,5kg x 20
-trochu jsem zmenil techniku, jak v drzeni cinek tak v draze pohybu. Popisovat se mi to nechce , ale je to tezsi a preci jen to bere ty zadky vic
tlaky na MP za hlavu (plny rozsah pohybu)
70kg x 10
80kg x 6
80kg x 6
80kg x 5 (15s pauza) + 1 (15s pauza) + 1
60kg x 14
-na to ze to byl 4. cvik, tak silove spokojenost. Ta druha 80ka u posledniho opakovani, jsem si uz fakt myslel, ze si urvu rameno, tlacil jsem to asi ctvrt hodiny :D ale dotlacil tam kam jsem chtel, 3. serie uz jen 5op a pak jeste 2op s 15s pauzama mezi...mohl jsem jich taky dat 10 alespon, kdyz si to tak uvedomuju zpetne.
facepulls v klece (lano)
45kg x 25
50kg x 20
55kg x 20
60g x 18
65kg x 15 + 40kg x 20
predpazovani s JR (kladivovy uchop)
17,5kg x 15
20kg x 12
22,5kg x 11
25kg x 10
27,5kg x 7 + 17,5kg x 10
-levacka by dala vic opakovani, pravacka se nejak podlamovala
krceni ramen s JR v sede
50kg + 50kg x 20
50kg + 50kg x 20
55kg + 55kg x 16
55kg + 55kg x 16
55kg + 55kg x 16
55kg + 55kg x 15
55kg + 55kg x 15
55kg + 55kg x 15
40kg + 40kg x 26
40kg + 40kg x 25
TIME: ????
VAHA: 124,8kg (jak to mam ku*va zastavit? od zari jsem pribral 22kg )
-super trenink
-porad mam strasne odpaleny hamstringy a nechapu proc, kdyz je nijak extra nedrtim. V treninku nohou dam 5 serii SLDL a 5 serii zakopavani a hotovo, ale porad me boli , i kdyz neni to takova ta klasicka svalovka, ale spis jakoby vycerpani a pri chuzi mne po par krocich zacnou strasne tuhnout , pripadam si , jak kdybych tam mel voperovany nejaky ocelovy implantaty a nejsem schopnej normalne chodit, spis jen tak soupu nohama
Naposledy upravil Draper dne út prosinec 09, 2014 3:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Do konce roku 130kg a poté fotky aktuálek ? :) A na novej rok to vyrotopedovat na lidských 100kg? :) A nebo dál bourat lidi v MHD, věřím že to musí být taky sranda heh..
VAHA: 124,8kg (jak to mam ku*va zastavit? od zari jsem pribral 22kg )
Já myslím, že odpověď znáš, jen se ti asi nebude líbit
Ted si netroufam odhadnout, co myslis :D , ale pokud je to moznost A , tak se zamita, stejne tak moznost B a zrejme i C, takze nejakej jinej napad?
magion napsal:
Do konce roku 130kg a poté fotky aktuálek ? :) A na novej rok to vyrotopedovat na lidských 100kg? :) A nebo dál bourat lidi v MHD, věřím že to musí být taky sranda heh..
Kdyz si predstavim, ze si mam sednout na rotoped, tak se toho momentalne fakt desim :D . "Nastesti" mam kaput sedatko a uz 3x jsem volal servisaky na opravu a vzdy mi slibili , ze prijedou ale pokazdy se na me vy*rali (zvlastni pristup), ale ne za by mne to v tomhle pripade nejak moc trapilo :D
Aktualka bude do Vanoc, slibuju :)
Pokud se umerne telesne vaze zvysuji i vahy cinek, tak bych to vubec neresil, to je prece super a cil, alespon muj.
Bohuzel cim jsem tessi tim sice zvedam vic, v dlouhodobem horizontu, ale ne zas o tolik vic abych byl spokojenej a citil, ze je to "efektivni"
Pokud se umerne telesne vaze zvysuji i vahy cinek, tak bych to vubec neresil, to je prece super a cil, alespon muj.
Bohuzel cim jsem tessi tim sice zvedam vic, v dlouhodobem horizontu, ale ne zas o tolik vic abych byl spokojenej a citil, ze je to "efektivni"
Pokud clovek zije jen pro cviceni, tak to super mozna je, ale toho se chci vyvarovat. Uz ted jsem tim celkem pohlcenej,coz priznavam, ale zase o neco mene nez v drivejsich letech, z cehoz mam radost. Jinak na tom ale nic extra super neshledavam, pro zivot to neni az tak prakticke, zvlast kdyz to delam jen pro svoji radost a nikde se neprezentuju. Na druhou stranu je fakt, ze jsem to na tuhle vahu dopracoval cilene, takze plakat tu neni na miste a momentalne ani nevim, jestli mi to vadi nebo ne. Ono jak kdy a jak v kterych situacich.
Já začínal jako s první mrtvolou právě se SLDL a musím říct, že jsem po ní měl hamstringy vždycky hodně na sračku. Přisuzuju to hlavně tomu, že sval se "nezvykle" natahuje a zároveň posiluje. V té době pro mě taky nebyl problém dát hlavu mezi kolena. Taky si pamatuju, že jsem měl po posilovně problém třeba přeběhnout přechod a jednou se málem hodil tlamu při pokusu se rozběhnout, což se mi moc nestává, ikdyž třeba někdy odcvičím nohy do selhání. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
uzky bench na MP nadhmatem
70kg x 12
90kg x 6
100kg x 5
100kg x 5
80kg x 10
60kg x 12 (TUT 70s)
60kg x 11 (TUT 70s)
-asi jediny cvik, ktery nesel tak, jak bych chtel, spis jsem z toho citil vic prsa nez tricepsy. Ty 100ky byly takovy hnusny, hodne s odrazem. Docela me ale zaujalo, co rikal svym krasnym osobitym stylem vyjadrovanim :)) muj oblibenec Grznar v jednom z jeho poslednich videii ( cas 9:49 ), ze u tohoto cviku neni potreba jet v plnem rozsahu pohybu, protoze pak prebiraji praci ramena a prsa a neco na tom asi bude. Nejake nazory na to?
bicepsovy zdvih JR v sede na sikme lavicce
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 8
17,5kg x 8 + 10kg x 10 + 5kg x 15
12,5kg x 12 + 7,5kg x 10
superserie: uzky bench na MP podhmatem na sikme lavicce + bicepsovy zdvih JR o koleno
80kg x 10 + 12,5kg x 15 (2x)
80kg x 9 + 12,5kg x 15 (2x)
(90kg x 6 + 60kg x 8 + 50kg x 10) + (15kg x 12 + 10kg x 15 + 7,5kg x 15) (2x)
60kg x 10 (TUT 63s) + 12,5kg x 17
superserie: extenze JR v sede + bicepsovy zdvih EZ
25kg x 14 + 37,5kg x 15
30kg x 10 + 40kg x 12
35kg x 6 + 40kg x 12
35kg x 8 + 40kg x 12
35kg x 8 + 40kg x 12 (nasiroko)
superserie tricepsova extenze na kladce pred hlavu s provazem + bicepsovy zdvih na kladce ve stoje
40kg x 17 + 30kg x 17
42,5kg x 15 + 32,5kg x 15
45kg x 14 + 35kg x 15
47,5kg x 12 + 37,5kg x 13
(50kg x 12 + 30kg x 15 + 20kg x 20 ) + (40kg x 15 + 30kg x 10 + 20kg x 12)
pritahy kolen k trupu v zaklonu
20
18
18
16
16
16
16
16
16
16
predklony na stroji
50kg x 20
55kg x 20
60kg x 18
65kg x 15
70kg x 13
75kg x 10
80kg x 10
60kg x 21
TIME : 2h 2 minuty
VAHA 124,7kg (10 dkg jsem zbubl )
-krome prvniho cviku, ktery moc nesedl na triceps , good workout today. Zacinam byt ale uz celkem unavenej, takze to doklepu to Vanoc a pak par dni pauza. Zitra by mely byt nohy, ale jestli budou, to je ve hvezdach (kolena nicht gut...)
Naposledy upravil Draper dne st prosinec 10, 2014 8:29 pm, celkově upraveno 2 krát
stim benchem na uzko jsem to dneska skousel jet jak na tom videu ale strasne me z toho bolely lokty ,triceps jsem citil ale jestli vic nez pri plnem rozsahu pohybu netusim mozna to poznam zitra
Tak je jasné, že z hrudníku to zvedají spíše ramena a prsní svaly a zhruba od 90 stupnového úhlu v loktech ten dotlak hodně podpoří triceps. Já jsem zkoušel oboje, ale vždycky mi nejlíp zabíralo jet to v plném rozsahu pohybu a s pauzou na hrudníku. Ještě lepší varianta je si tam přidat gumu, která ti právě ten dotlak burtálně ztíží, ale tu zas každý nemá...ale doporučuju :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru