A nejhorší na tom je, že v tom fitku jsou dva multipressy a jen jeden stojan na dřepy. Kdyby ji bylo kam dát, tak snad obětuju vlastní klec a dám ji tam.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Asi ani jeden jsme nedokázali pochopit, kde se najednou vzal ten zlomový bod, kdy tam kromě nás a Spekouna vidíme úplně nové lidi? Jestli ty naše čárky se stávají inspirací, nebo jestli je ted dřep zrovna v pondělí v modě.. Tak si to užívej, dokud je čas.
JR prsa na šikmý
10x 7,5kg
10x 7,5kg
8x 10kg
8x 10kg
Pullover
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
Ramena upažování
10x 4kg
10x 4kg
10x 4kg
10x 4kg
Zadní delty v předklonu
12x 3kg
12x 3kg
12x 3kg
12x 3kg
Strečink
Dlouho jsem nebyla po tréninku vršku takhle vyšťavená, fakt super. Jak se mi povedl ten bench úplně nevím, jen jsem se snažila co nejvíc zpevnit už od zapření nohou a nějak to šlo líp. :)
Setup a přenos síly do nohou při benchi je pro mě zásadní věc. Na to jakej jsem benchpress-looser, tak kdyz se mi dari pri tlaku jakoby skoro stat na nohou a přenést primární impuls od spoda pres spodní část těla, tak jdou benche dobře.
Problém je, že to nedokážu zopakovat v jednotlivých trénincích za sebou a většinou mám problém, že se mi jakoby nadlehčuje pravá noha, což je špatně.
Druhej problém je slabej triceps na dotlaku. Nejlíp mi šli benche, když jsem pravidelně cvičil dotlaky nebo benche s řetězy, jenže na tyhle cviky není ve většině fitek vybavení.
Nejlíp mi šli benche, když jsem pravidelně cvičil dotlaky nebo benche s řetězy, jenže na tyhle cviky není ve většině fitek vybavení.
Tak se domluvíme a dáme občas bench s gumama na Butovicích
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Což slabá jsem jak papír, ale snažím se alespoň střídat úzký bench s klasickým a asi bych měla zabrat víc na triceps. Třeba bradla jsem pro mě zatím tabu, ale možná bych nějaký cvik přidat mohla.
Co se zpevnění týče, zkusím se na to příště víc soustředit a nějak to zopakovat. :) Zase se nechci do nohou zapírat moc, abych pak nezvedala zadek. Je to věda ten bech a jak to při tom jednoduše vypadá.
Přítahy JR záda na šikmé lavici
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
Strečink
Po snídani na mě padla nahromaděná únava a celý trénink byl i přes kofein a NO jeden velký porod. Všude jsem měla dlouhé pauzy, všechno bylo těžké, na konci měly být nějaké shyby. Děs..
Tak tenhle týden tomu bohužel moc nedám. Nejen že máme s mužem oba narozky, ale ještě se o mě pokouší nějaká choroba. Ještě že mám od pátka volno, tak si v práci ještě zabalím dárky, v pátek pocvičím a pak někdy na zaslouženého Hobita. :)
Tak týden radovánek nám skončil, kocovina odezněla :), ale zákeřná rýmička se stále nějak drží. Takže trénink byl spíš ve znamení protažení, kdy jsem se u dřepu už opotila, udělalo se mi zle a šlo se dom. Naštěstí je už líp a jen co seženeme stromek, tak za odměnu opět pocvičíme a snad i rovnou dneska se Špekounem. :)
Upažování v předklonu zadní delty
12x 3kg
12x 3kg
12x 3kg
12x 3kg
Rozpažky JR prsa
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
Kladka triceps
10x 10kg
10x 10kg
JR za hlavu triceps
10x 7,5kg
10x 7,5kg
10x 7,5kg
10x 7,5kg
Biceps malá osa nadhmat
10x 8kg
10x 8kg
10x 8kg
10x 8kg
Biceps JR
9x 6kg
10x 6kg
10x 6kg
10x 6kg
Strečink
Vcelku fajn trénink se Špekounem, chlapi dřepovali a já si jela své. U tlaků i výrazů se učím mít osu co nejdříve k obličeji a překonat tak strach, že si do brady napálím ránu. Jinak Vánoce pokračují, stále naflákaná lednice jídlem, pohádky v plném proudu a odpočívááámeee a sem tam dáme trénink.
Naposledy upravil Ikee dne út leden 06, 2015 8:47 am, celkově upraveno 2 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru