Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 909, 910, 911 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mike Priest

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 1:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mi obcas lito,jak tady upadla ta fighterska zakladna a prakticky uz tady neni nikdo s kym by se dalo poklabosit o vetsich akcich jako glory eventy a vetsi turnaje ufc.Driv se dokonce delala
samostatna vlakna na kazdy event,ted uz nefunguje diskuse ani v aktualitach fight news,skoda toho ,byli tu lidi,kteri meli co rict
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Sice tady nejsem pamětník, ale přijde mi, že je fórum mrtvé oproti době před 6-7 lety

Asi už bylo všechno napsáno a probráno, tak už všichni jenom čtou archiv
člověk

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak ...
Teď, když někdo napíše dotaz, tak ho hned všichni sundají, že už se to tu řešilo tisíckrát, a že má hledat

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Oddo

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Přesně tak ...
Teď, když někdo napíše dotaz, tak ho hned všichni sundají, že už se to tu řešilo tisíckrát, a že má hledat

Tak ruku na srdce, řešit 5 dní v týdnu dotazy typu všechno ostatní mi roste, jen biceps ne, co mám dělat? A nebo potřebuju zhubnout tuk na břiše, všude sem vyrýsovaný, jen to břicho, co mám na něj cvičit? To nebaví asi nikoho řešit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
člověk napsal:
Přesně tak ...

Tak ruku na srdce, řešit 5 dní v týdnu dotazy typu všechno ostatní mi roste, jen biceps ne, co mám dělat? A nebo potřebuju zhubnout tuk na břiše, všude sem vyrýsovaný, jen to břicho, co mám na něj cvičit? To nebaví asi nikoho řešit

Zrovna tady ten problem mam.. myslis ze budou stacit sklapovacky abych na nem zhubnul?
sk

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:
Oddo napsal:
člověk napsal:
Přesně tak ...

Zrovna tady ten problem mam.. myslis ze budou stacit sklapovacky abych na nem zhubnul?

inzulin + AS + RH a budou stacit i sklapovacky :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten inzulín by asi nebyl v tomto případě to pravé - někdo na něm natahá hromadu tuku .
AHOLA

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:
Je mi obcas lito,jak tady upadla ta fighterska zakladna a prakticky uz tady neni nikdo s kym by se dalo poklabosit o vetsich akcich jako glory eventy a vetsi turnaje ufc.Driv se dokonce delala
samostatna vlakna na kazdy event,ted uz nefunguje diskuse ani v aktualitach fight news,skoda toho ,byli tu lidi,kteri meli co rict

Prirodzeny vyvoj...vezmi si, ze forum fightnews.sk v podstate odumrelo.... Za seba mozem povedat, ze ide nielen o urcity pokles zaujmu, ale aj nedostatok casu...ja kolkokrat ani neviem, ze sa nieco konalo, kebyze niekto o tom nezacne pisat....trebars Glory eventy vobec neevidujem, ak to niekto nahodi, naj aj s odkazmi na nejake tie streamy, rad napisem komentar...v pocte viet 2-3 :)
Riku

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Mike Priest napsal:

Prirodzeny vyvoj...vezmi si, ze forum fightnews.sk v podstate odumrelo.... Za seba mozem povedat, ze ide nielen o urcity pokles zaujmu, ale aj nedostatok casu...ja kolkokrat ani neviem, ze sa nieco konalo, kebyze niekto o tom nezacne pisat....trebars Glory eventy vobec neevidujem, ak to niekto nahodi, naj aj s odkazmi na nejake tie streamy, rad napisem komentar...v pocte viet 2-3 :)

Asi tak, já prostě nemám čas ty fighty sledovat :)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začínají mi lézt na nervy kecy typu "když někdo sype, tak musí trénovat ještě tvrději!" Člověk se moří s co nejvíc základníma cvikama, aby pořádně rostl a nějakej ten testosteron šel ven a pak tam příjde borec, co je velkej jako kráva (evidentně na šťávě), dá si tři cviky na biceps a jde domů
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale to je kravina posudzovať ak nepoznáš jeho celý tréningový rozpis. Z troch cvikov na biceps nikdy poriadny chlap nebudeš.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Ale to je kravina posudzovať ak nepoznáš jeho celý tréningový rozpis. Z troch cvikov na biceps nikdy poriadny chlap nebudeš.

O tom právě mluvím A jde o ty lidi, který tam nic jinýho jet nevidím, takže přirozeně nějak pochybuju, že by si tam tajně v 10 večer chodili pořádnej normální trénink
Judson

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neboj,nic tym nedokazali, piratebay funguje dalej, len pod inou domenou :)
Judson

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
neboj,nic tym nedokazali, piratebay funguje dalej, len pod inou domenou :)

Uz jsem zkousel ,ale jede to nejak divne, a chybelo me razeni pode seedu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 909, 910, 911 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: