_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak sa zasa pochválim, začiatkom týždňa som tam poslal 205 kg mrtvolu pri váhe 95, zasa bez opasku.
Ide to jak nič, rád by som stihol ešte aspoň 210 tento mesiac
Já teda absolutně nechápu týpky, kterym je 15-18 let a zvedaj takový váhy. Až se za sebe trochu stydim.. Mně je 16 a dam pouze 3x125 MT, 3x75 bench a 3x90 dřep. Cvičim cca 3 měsíce (od 1.listopadu). Co sem to tu pročítal tak mí vrstevníci dávaj asi 2x tolik toho co já...
jak to ty lidi dělaj
Já teda absolutně nechápu týpky, kterym je 15-18 let a zvedaj takový váhy. Až se za sebe trochu stydim.. Mně je 16 a dam pouze 3x125 MT, 3x75 bench a 3x90 dřep. Cvičim cca 3 měsíce (od 1.listopadu). Co sem to tu pročítal tak mí vrstevníci dávaj asi 2x tolik toho co já...
jak to ty lidi dělaj
cvičia dlhšie než ty, sú vyspelejší než ty, majú lepšiu gentiku než ty, jedia viac než ty, cvičia viac než ty - čo však neznamená, že na svoj vek máš veľmi pekné výkony, môžeš byť len spokojný, všetko máš pred sebou
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
jak to ty lidi dělaj
Mne to spis prijde jako nenapadny pokus o sklizeni pochvaly
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru