toto je teda skvelý log, že ja ho nečítam pravidelne, hanba mi, ale dobehnem
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Turakam: to doporučuji, protože od nového roku se tu budou dít velké věci
No jinak v úterý jsem šel s pár kamarádama na vánoční večeři a samozřejmě jsem se vožral. To by ještě nebylo nic tak hrozného, jenže stala se mi taková nepříjemná věc.
Kolem půlnoci jsem jel z Prahy do Kolína (vlakem), kde na mě čekala mamka. Měl jsem tam sice svoje auto ale původně jsem si chtěl dát max jedno...No a co se nestalo. Alkohol + brzké vstávání = lehko se usíná. Takže jsem dojel až do Přelouče. Tam jsem tedy vystoupil a chtěl zavolat mamce, že jsem v prde*i. Jenže mobil samozřejmě vybitej. Na nádraží absolutně nikdo, takže jsem šel hledat telefonní budku, která naštěstí byla hned u nádraží.
No jo, jenže já si v tom stavu nebyl schopnej vzpomenout na žádný číslo . Asi po půl hodině pokoušení se o nemožné jsem se dovolal ségře, která mi následně dala číslo na mamku. Naštěstí někdy okolo třetí pro mě maminka dojela a všechno dobře dopadlo ale celou cestu domu jsem poslouchal jakej jsem idiot, debil, že nejsem už její syn atd.
Samozřejmě oprávněně ale tak hlavně, že jsme zdraví
Ještě bych dodal, že bylo pěkný štěstí, že jsem měl u sebe hodně drobnejch, protože ty budky jsou dost drahý.
18.12. Čtvrtek - Rudá síla
Posilka
-před treninkem jedna řepa
Mrtvolný tah
2x120 kg
2x130 kg
2x140 kg
2x150 kg
1x160 kg shoes off
1x170 kg PR poctivejch 10s podržení
1x175 kg PR hodně moc těžký
Bench + shyby nadhmat na široko
72,5 kg + 3x
72,5 kg + 3x
72,5 kg + 3x
72,5 kg + 3x
72,5 kg + 3x
Shyby nadhmat
7/7/7/7
Kliky na bradlech
10/10/10/10/10
Dneska se bohužel také opiju a zítra a pozítří také protože MAGORI
POME NA HORY
berem 2.5 kg hovězího na tatarák, 2.5 kg na burgery a 2 kg sušenýho, takže na bílkoviny trpět nebudu, nebojte
Takže se stalo co jsem očekával. Za 10 dní váha vyskočila o 5 kg z 79 na 84 kg (po ránu, na lačno)
Hrozný, hrozný a hrozný. Párkrát se člověk opije a několikaměcíční práce je v čudu
23.12. Utery - Kardio
Posilka
Bench
10x10 50 kg
-11 minut
Dřep přední + dřep zadní
5x50 kg + 5x50 kg
5x50 kg + 5x50 kg
5x50 kg + 5x50 kg
5x50 kg + 5x50 kg
5x50 kg + 5x50 kg
OHS
-cvilčil jsem to poprvé, takže několik serií jenom s osou 20 kg
-nejvíc 2x40 kg, fakt masaker, první pokus o 40 fail a měl jsem co dělat, aby mi to nerozbilo makovici, docela bolelo zápěstí ale to si zvykne, musím začít pravidelně cvičit, opravdu moc hezký cvik
Mam docela nepřijemnou rýmu, pořád mi teče něco z nosu, prostě nic moc, takže do posilky půjdu asi až v neděli
doma ale zkoušim cvičit na kruzích, opravdu masaker, takový dipy jsou asi 100x těžší než na bradlech, shyby taky pěkně těžký, pokoušim se učit i false grip ale dost marně - to se vůbec nedá . Dá se na nich procvičit snad uplně všechno, opravdu parádní cvičební nástroj.
29.12. Pondělí - Zákeřná nemoc na ústupu
Posilka
-dneska jsem se konečně zbavil té smrduté rýmy, takže se dalo normálně dýchat neni to ještě 100 % ale lepší než drátem do oka
Shyby podhmat 30 kg
4/3/3/3
-no to bylo utrpení
Mrtvolný tah + shyby nadhmat na široko
6x90 kg + 4x
6x90 kg + 4x
6x90 kg + 4x
6x90 kg + 4x
6x90 kg + 4x
6x90 kg + 4x
Kliky na bradlech
10/10/10/10/10
-no ty kráso... takový těžký??
Přední dřep
5x5 60 kg
OHS
do 4x40 kg
10 minut orbitrek
Tak dneska to bylo opravdu hrozný, nevim jestli to je tou rýmou nebo přežíráním nebo nevim čim ale děs běs. Potil jsem se jako blázen. Mimochodem ráno BW 85 kg fakt hnus musim se dostat zpátky pod 80, takhle se opravdu necítím dobře
Jinak jsem si pořídil protein a začal "sypat" . Dávám si ho jenom do mlíka, jinak mi to přijde jako pěknej humus ale s mlíčkem je to fakt dobrý, to si na tom vyloženě pochutnávám. Budu dávat v treninkové dny 30 g, tak jsem zvědavej.
vieš aký rozdiel pocítiš, ehm, tramtadadá, asi je ti to jasné, žiadny:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Turakam: možná by ses divil ale po dvou dnech už mám výsledky...dále níže
30.12. Úterý - Vy čubky!
Posilka
Bench
10x50 kg
6x60 kg
5x70 kg
4x80 kg
3x85 kg
2x90 kg
1x95 kg
1x100 kg PR!
1x100 kg
5x80 kg
15x60 kg
-kdysi jsem byl nejslabší bencher na okrese ale ted si házim v pohodě se stovkou , v drezu se 150...mimochodem můj první cíl který jsem splnil
Bench hlavou dolu
10x50 kg
10x60 kg
10x70 kg
6x80 kg
25x50 kg
-většina lidí nechce cvičit před benchem hlavou dolu normální bench ale mně je to uplně jedno, já prostě zvedam hlavou dolu takový rance, že mi je úplně jedno, že dám o 50 kg mín, stejně dám nejvíc z posilovny
Rozpažky na rovný
Kliky na bradlech
Francouzské tlaky se scotovkou
-ze začátku pořádný váhy a potom nahánění krve do pořádnejch svalů, super pumpování
Takže zařadil jsem protein a je krásně vidět, že ted zvedam váhy jak hovado, kdo neužívá suplementy je prostě ČŮRÁK .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Omlouvam se za projev ale prostě jsem musel. Ze začátku jsem Grznára nesnášel ale ted koukám na všechny jeho videa a přišel jsem mu na chuť.
Bohužel se mi včera udělal opar přes celou pusu a pěkně to bolí a ještě mě dneska docela škrábalo v krku, no snad to bude dobrý.
Konec roku a s ním malá rekapitulace. Nakonec včerejší bench mě zachránil od naprostého propadáku ale na druhou stranu se tak nějak svým cílům hoooodně dlouhými kroky blížím. Bohužel co mě docela štve je BW 85 kg . Do konce února bych se rád opět dostal alespon na 80. Ideálně trochu pod osmdesát.
Vám všem přeji štastný nový rok a at se vám splní všechny vaše sny a cíle.
Musel jsem tam dát nějaké trochu lehčí cíle, abych si mohl odškrtávat postupně.
A hlavně military jsem přidal do cílů až několik měsíců po benchi a v době, kdy jsem si stanovoval cíl na bench, tak jsem si myslel, že 100 kg a víc zvedali borci v dobách kdy antičtí bohové byly malicherní a krutí a jen jeden člověk dokázal pořádně benchovat...
Dřep + kliky na bradlech
4x90 kg + 10x
4x90 kg + 10x
4x90 kg + 10x
4x90 kg + 10x
4x90 kg + 10x
4x90 kg + 10x
4x100 kg + 15x
Tlaky jč na šikmý hlavou nahoru + shyby podhmat
8x22.5 kg + 5x
8x22.5 kg + 5x
8x22.5 kg + 5x
8x20 kg + 5x
-na jednoručky jsem uplně mega slabej, tohle je fakt hrůza ale víc bych prostě nedal
Přítahy vč v předklonu + shyby paralel
10x60 kg + 5x
10x60 kg + 5x
10x60 kg + 5x
10x60 kg + 5x
20x60 kg + 5x
Farmers walk + military press + farmers walk
-45 kg jednoručky
10m + 5x40 kg + 10m
10m + 5x40 kg + 10m
10m + 5x40 kg + 10m
10m + 5x40 kg + 10m
10m + 10x40 kg + 10m
-neskutečně zadejchanej, tohle bylo hodně výživný
Shyby nadhmat + přítahy nohou ve visu
5x + 10x
5x + 10x
5x + 10x
5x + 10x
Orbitrek 10 min
Strečink
Někde jsem se dočetl, že endomorfové mají rádi hodně super serií, tak jsem to zkusil a asi to bude pravda, hodně mě to bavilo ale jsem z toho docela utahanej.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru