|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: |
Jsem si řekl, že si dám teda 115 a pořád dost v pohodě - nakonec ty nohy možná "nebudu" mít tak slabý - nebo že bych měl tak silný spodní záda?
|
Nechci ti nijak kazit náladu, ale nohy máš bohužel dost slabý, jelikož na bench dáváš v podstatě stejně, jako na dřep. Takže makej a ono to půjde (vím, že pro tebe není síla prvořadá, ale určitá silová vyrovnanost svalových skupin by tam být měla). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 6:47 pm Předmět: |
|
|
z jednoho opakovani to neporoste
ses slabej
a to jsi nedal video, tam by se mozna ukazalo, ze nejde o hluboky drep ale jenom puldrep
drz se aspon sestek ( k cemu je vubec pyramida?) precti si frejmenovi clanky o zatizeni, pomuzou ti!
od kdy jsi mel ten pasek?
pri tve vaze se byly ty dlouhe serie vlastne jenom s tvoj vahou, ne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | z jednoho opakovani to neporoste
ses slabej
a to jsi nedal video, tam by se mozna ukazalo, ze nejde o hluboky drep ale jenom puldrep
drz se aspon sestek ( k cemu je vubec pyramida?) precti si frejmenovi clanky o zatizeni, pomuzou ti!
od kdy jsi mel ten pasek?
pri tve vaze se byly ty dlouhe serie vlastne jenom s tvoj vahou, ne? |
Napiš to ještě jednou a né tak chaoticky - jaký série s mojí vahou? :D Jakej pásek? :D Jakej půl dřep? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | ALKAPONE napsal: | Cokoliv co Diamond udela je spatne
Driv sem se tomu smal ale uz me to normalne zacina srat jak se tady do nej furt navazite..
|
Pod toto sa mozem podpisat... Jeho vysledky sa maju ukazat az na podiu, nie v treningovom zapise.
|
Já se těším, až skončím na soutěži poslední a zvedne se zde vlna radosti a zadostiučinění, že "My jsme ti to říkali"
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
Pavel Vaniš mě napsal na plakát :drž se svých cílů :vše je možné. Když cvičím a mám málo energie tak se podívám na ten plakát a jdu do toho znovu.Řekl bych že bys měl přehodnotit svůj tréninkový plán a když už jedeš tímhle stylem,držel bych se 8-10 ti opakování.zase použili citát od Zdeňka Vopraty:jsme kulturisté,takže nejedeme na maximum,ale na pocit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
ok, je drep a drep
neveril by jsi kolik lidi tady vydava za drep jenom puldrepy
druha vec, ted vazis cca 97 kilo
tzn. se svoji vahou jsi udelal 4 opacka apak 3 s vahou vyssi (nebo celkem tri serie)
tomi prijde sakra sklabota
nevymyslel bych zadne hloupusti a zkusil Freiova Korte 5x5 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
To jakože když dělám dřepy s činkou jako je moje hmotnost je na hovno? A co když si dám shyby a přidám si na ně 30kg. Znamená to, že když přijde člověk, kterej váží 60kg a se závážím +30kg dá shyb, že je silnější, než když si tam já přidám 30kg a udělám shyb?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | decarabas napsal: | | ALKAPONE napsal: | Cokoliv co Diamond udela je spatne
Driv sem se tomu smal ale uz me to normalne zacina srat jak se tady do nej furt navazite..
|
Pod toto sa mozem podpisat... Jeho vysledky sa maju ukazat az na podiu, nie v treningovom zapise.
|
Já se těším, až skončím na soutěži poslední a zvedne se zde vlna radosti a zadostiučinění, že "My jsme ti to říkali" |
Neries nikoho kto nema pre teba ziadny tip a chce ta len zosmiesnit. Kazde vacsie forum je plne zakomplexovanych, zavistlivych a neprajnych dementov, ktori v podstate nikdy nic nedokazali. Rob ako uznas za vhodne, casom to vychytas a bude to dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | DiamonD123 napsal: | | decarabas napsal: | | ALKAPONE napsal: | Cokoliv co Diamond udela je spatne
|
|
Já se těším, až skončím na soutěži poslední a zvedne se zde vlna radosti a zadostiučinění, že "My jsme ti to říkali" |
Neries nikoho kto nema pre teba ziadny tip a chce ta len zosmiesnit. Kazde vacsie forum je plne zakomplexovanych, zavistlivych a neprajnych dementov, ktori v podstate nikdy nic nedokazali. Rob ako uznas za vhodne, casom to vychytas a bude to dobre. |
Šak já to beru s humorem Dělám to hlavně pro sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | To jakože když dělám dřepy s činkou jako je moje hmotnost je na hovno? A co když si dám shyby a přidám si na ně 30kg. Znamená to, že když přijde člověk, kterej váží 60kg a se závážím +30kg dá shyb, že je silnější, než když si tam já přidám 30kg a udělám shyb? |
to bylo k tomu vyjadreni, ze "sily je tam dost"
podle me neni
hod si tam metrak a udelej treba 6x6
co se tyce shybu ( a vlastne vsech cviku)mam komplex prevadet to na pomer k BW
takze ano, kdyz uvidim 60kiloveho kluka udelat shyb se 30kila (50%BW) a tebe (necelych 30%BW) tak si reknu, ze pro me je silnejs ten maly kluk
Ale to je jenom muj osobni nazor _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
Péťo, ale ten lehčí kluk silnější nebude. Tečka.
Když se bavíš o tom, kdo je silnější, tak to bude vždycky ten, kdo zvedne větší váhu, tedy bude mít větší absolutní sílu. V tomhle případě bude mít lehčí kluk zase lepší relativní sílu.
edit: To, že menší sportovci mají lepší přepoklady pro relativní sílu a větší pro absolutní je už zase jiná pohádka. Proto jsou gymnasti menší a atleti ve vrhu koulí zase větší.
To že někdo rád přepočítává radši tak a druhej naopak je z toho celkem jasný. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne so prosinec 27, 2014 7:39 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:33 pm Předmět: |
|
|
No já tyhle přirovnávání právě moc rád nemám. Právě když třeba borec bude měřit 160 cm a vážit 75kg, bude narvanej jak debil a bude se chlubit jak zvednul 200% BW na bench pak přijde stejnej borec, co bude měřit 180 cm a vážit bude 95kg a zvedne taky 150 ale na přepočet už to je něco okolo 150% BW. To mi vadí
Já se teď ještě rozmýšlím, jestli jako další tréninky pojedu znova beara, nebo možná vykouším ten freimenův novej trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
ja jsem prave ten malej, tak proto to vyznavam
ale uznej, ze tak nejk je ten shyb od toho maleho "vetsi vykon" nez o tebe
jakakoliv rutina, ktera neobsahuje pyramidy, ale "plato"a progresivni zvysovani zateze bude prinosnejsi
cizopasknik k tomu mel nekde prispevek pod clankem, bohuzel ho nemuzu najit
ale zkusim interpretovat:
berme ze tvoje drepovaci max je 115kg
berme, ze max hypertrofie dosahnes s vahama nezi 70-85%max (80-97,5)
celkem jsi udelal 78 opakovani z cehoz bylo 28 v tomto rozmezi (coz dela nejakych 35%)
pokud by jsi jel 6x 20-40-60-80-80-80-80-80-80-80-80-80-80 tak mas opet 78 serii
ale je to 77% v pracovni (rustovem)intervalu! (a to je vlastne princip Beara i Korteho-maximum serii i opakovani v danem rozmezi) a zaroven mas prostor pro pridavani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 8:06 pm Předmět: |
|
|
Ale jo, já mám taky rád relativní sílu (na to stačí přečíst můj několikaletej podpis tady), ale snažím se na všechno dívat z více úhlů pohledů. Jen to prostě beru tak, jak to je. Nejlepší přepočty na BW budou v lehkých, potažmo nejlehčích, váhovkách (a u menších borců) a největší nazvedaný váhy v nejtěžších váhových kategoriích (u větších borců).
K pyramidám se vyjadřovat nebudu a mám na ně stejnej názor jako ty nebo cizo. Prostě je nesmysl se unavit v sériích, který ti silově nebo svalově moc nepřinesou. K tomu nemám co dodat.
Další věc je, že DiamonD123ovi doporučuješ, aby odjel 6x6x100 na dřepy, ikdyž na to nemá. To je zase jinej nesmysl. Ikdyž v tom posledním postu už to máš váhově upravený rozumně, ale zase zbytečně moc sérií. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|