|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marty1303
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 3:05 pm Předmět: Oblečení, nachlazení |
|
|
Zdravim, poslední rok mám veliký problém s nachlazením. Dam si 5-6 treninků a pak mě začne bolet v krku a jsem mimo 3 týdny a tak pořád dokola už rok.. jim zeleninu, ovoce, multyvitamín ale nic nepomáhá.. už netušim čim by to mohlo být, napadlo mě jestli neni problém v tom že cvičim jen v triku a šortkách, ve fitku máme 18 stupňů a to mi nepříde nějak málo a je mi horko i v tom triku a kraťasech.. moc prosim o jakoukoliv radu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 3:06 pm Předmět: Re: Oblečení, nachlazení |
|
|
| marty1303 napsal: | | Zdravim, poslední rok mám veliký problém s nachlazením. Dam si 5-6 treninků a pak mě začne bolet v krku a jsem mimo 3 týdny a tak pořád dokola už rok.. jim zeleninu, ovoce, multyvitamín ale nic nepomáhá.. už netušim čim by to mohlo být, napadlo mě jestli neni problém v tom že cvičim jen v triku a šortkách, ve fitku máme 18 stupňů a to mi nepříde nějak málo a je mi horko i v tom triku a kraťasech.. moc prosim o jakoukoliv radu |
Oblečením to nebude, spíš bych to hodně laicky tipoval na nějakou špatnou imunitu nebo tak, ale těžko říct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 3:11 pm Předmět: Re: Oblečení, nachlazení |
|
|
Zkus začít používat pravidelně hlívu ústričnou (800mg), často jsem četl, že pomáhá zlepšit imunitu.
viz http://www.ordinace.cz/diskuse/32455/ _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 3:20 pm Předmět: |
|
|
Take cvicim zasadne jen v triku a sortkach, ale v 18C bych zmrzl, vytapim si na asi na 22.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 4:24 pm Předmět: |
|
|
Doporučuji pravidelně po tréninku studenou sprchu, nebo klidně každý den. Samozřejmě je ideální začít s tím v létě a pak pokračovat celoročně, ale na imunitu je to super věc. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
My máme v tělocvičně občas teploty blížící se 0 :-) - a cvičíme v šortkách a na boso.
Uber na tréninku, jez maso a zeleninu (žádný zázračný doplněk ti nepomůže), víc spi, a začni se příští léto metodicky otužovat. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
evan
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, žádná tabletka s vitamínkem apod. ti nepomůže...
Nevím vůbec nic o tobě, ale začni úplně komplexně s imunitou. Je strašně moc věcí, které posilují imunitu, ale nejlepší jsou většinou ty úplně prosté věci - Pohyb, případně víc pohybu/pobytu venku, postupné zvykání těla na prostředí ( teplota atd...) s tím spojené otužování ( místo týdenního paření na PC --> pak vylezeš ven a pro to tělo to je velké překvápko a skok třeba 20st. na který není zvyklý), pak klasika strava, spánek a takhle se může pokračovat až po sauny, páry... Ale opět to vždycky stojí na základech, za předpokladu zdravého těla - jestli máš nějaké dlouhodobé zdrav. problémy a s tím spojené trable s imunitou, tak jdi za doktorem.
|
|
| nahoru |
|
 |
marty1303
|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za rady, vyzkoušim je všechny :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 10:30 pm Předmět: |
|
|
| evan napsal: | | Přesně tak, žádná tabletka s vitamínkem apod. ti nepomůže... |
Zajímavé je, že mně osobně vysoké dávky vit. C pomohli, a v současné době pomáhají i hodně lidem v mém okolí. Není všechno jen černé nebo bílé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | evan napsal: | | Přesně tak, žádná tabletka s vitamínkem apod. ti nepomůže... |
Zajímavé je, že mně osobně vysoké dávky vit. C pomohli, a v současné době pomáhají i hodně lidem v mém okolí. Není všechno jen černé nebo bílé. |
Hodně lidem se to nezdálo, ale když jsem nachlazenej nebo na mě leze nějaká chřipka, tak to je fakt nejlepší věc, co se dá udělat. Do dvou dnů je mi líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 8:41 am Předmět: |
|
|
Já zas vždycky když začnu používat nějaký syntetický multivitaminy, nebo i jen Vitamín C tak jsem do dvou dnů nemocnej :D
|
|
| nahoru |
|
 |
evan
|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 8:54 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Oddo napsal: | | evan napsal: | | Přesně tak, žádná tabletka s vitamínkem apod. ti nepomůže... |
Zajímavé je, že mně osobně vysoké dávky vit. C pomohli, a v současné době pomáhají i hodně lidem v mém okolí. Není všechno jen černé nebo bílé. |
Hodně lidem se to nezdálo, ale když jsem nachlazenej nebo na mě leze nějaká chřipka, tak to je fakt nejlepší věc, co se dá udělat. Do dvou dnů je mi líp. |
Jojo, to může pomoct... a vím že to funguje jednorázová dávka vit. C když na mě něco leze.
Ale spíš jsem mu psal o dlouhodobějším posílení imunity/organismu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
| evan napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Oddo napsal: | | evan napsal: | | Přesně tak, žádná tabletka s vitamínkem apod. ti nepomůže... |
Hodně lidem se to nezdálo, ale když jsem nachlazenej nebo na mě leze nějaká chřipka, tak to je fakt nejlepší věc, co se dá udělat. Do dvou dnů je mi líp. |
Jojo, to může pomoct... a vím že to funguje jednorázová dávka vit. C když na mě něco leze.
Ale spíš jsem mu psal o dlouhodobějším posílení imunity/organismu. |
Jo, to už je jiná věc...já bych mu doporučil jít k doktorovi, jestli se to nezlepší, já s imunitou mám třeba taky problémy, a jde tam už o specifický věci, který bych jen tak sám nezjistil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|