Oblečení, nachlazení

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oblečení, nachlazení  Úvodní stránka -> Trénink -> Oblečení, nachlazení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marty1303

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 3:05 pm    Předmět: Oblečení, nachlazení Odpovědět s citátem

Zdravim, poslední rok mám veliký problém s nachlazením. Dam si 5-6 treninků a pak mě začne bolet v krku a jsem mimo 3 týdny a tak pořád dokola už rok.. jim zeleninu, ovoce, multyvitamín ale nic nepomáhá.. už netušim čim by to mohlo být, napadlo mě jestli neni problém v tom že cvičim jen v triku a šortkách, ve fitku máme 18 stupňů a to mi nepříde nějak málo a je mi horko i v tom triku a kraťasech.. moc prosim o jakoukoliv radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 3:06 pm    Předmět: Re: Oblečení, nachlazení Odpovědět s citátem

marty1303 napsal:
Zdravim, poslední rok mám veliký problém s nachlazením. Dam si 5-6 treninků a pak mě začne bolet v krku a jsem mimo 3 týdny a tak pořád dokola už rok.. jim zeleninu, ovoce, multyvitamín ale nic nepomáhá.. už netušim čim by to mohlo být, napadlo mě jestli neni problém v tom že cvičim jen v triku a šortkách, ve fitku máme 18 stupňů a to mi nepříde nějak málo a je mi horko i v tom triku a kraťasech.. moc prosim o jakoukoliv radu

Oblečením to nebude, spíš bych to hodně laicky tipoval na nějakou špatnou imunitu nebo tak, ale těžko říct.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 3:11 pm    Předmět: Re: Oblečení, nachlazení Odpovědět s citátem

Zkus začít používat pravidelně hlívu ústričnou (800mg), často jsem četl, že pomáhá zlepšit imunitu.

viz http://www.ordinace.cz/diskuse/32455/
Judson

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Take cvicim zasadne jen v triku a sortkach, ale v 18C bych zmrzl, vytapim si na asi na 22.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuji pravidelně po tréninku studenou sprchu, nebo klidně každý den. Samozřejmě je ideální začít s tím v létě a pak pokračovat celoročně, ale na imunitu je to super věc.
Oddo

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysoké dávky vitaminu C, přes zimu klidně i 5g/den. Nejlépe koupit nějakou sypkou formu a rozmíchávat do vody. V DMku mají 100g za cca 55kč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
PMKB5

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

My máme v tělocvičně občas teploty blížící se 0 :-) - a cvičíme v šortkách a na boso.

Uber na tréninku, jez maso a zeleninu (žádný zázračný doplněk ti nepomůže), víc spi, a začni se příští léto metodicky otužovat.
evan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, žádná tabletka s vitamínkem apod. ti nepomůže...
Nevím vůbec nic o tobě, ale začni úplně komplexně s imunitou. Je strašně moc věcí, které posilují imunitu, ale nejlepší jsou většinou ty úplně prosté věci - Pohyb, případně víc pohybu/pobytu venku, postupné zvykání těla na prostředí ( teplota atd...) s tím spojené otužování ( místo týdenního paření na PC --> pak vylezeš ven a pro to tělo to je velké překvápko a skok třeba 20st. na který není zvyklý), pak klasika strava, spánek a takhle se může pokračovat až po sauny, páry... Ale opět to vždycky stojí na základech, za předpokladu zdravého těla - jestli máš nějaké dlouhodobé zdrav. problémy a s tím spojené trable s imunitou, tak jdi za doktorem.
marty1303

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za rady, vyzkoušim je všechny :)
Oddo

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

evan napsal:

Zajímavé je, že mně osobně vysoké dávky vit. C pomohli, a v současné době pomáhají i hodně lidem v mém okolí. Není všechno jen černé nebo bílé.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
evan napsal:

Zajímavé je, že mně osobně vysoké dávky vit. C pomohli, a v současné době pomáhají i hodně lidem v mém okolí. Není všechno jen černé nebo bílé.

Hodně lidem se to nezdálo, ale když jsem nachlazenej nebo na mě leze nějaká chřipka, tak to je fakt nejlepší věc, co se dá udělat. Do dvou dnů je mi líp.
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zas vždycky když začnu používat nějaký syntetický multivitaminy, nebo i jen Vitamín C tak jsem do dvou dnů nemocnej :D
evan

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Oddo napsal:
evan napsal:

Hodně lidem se to nezdálo, ale když jsem nachlazenej nebo na mě leze nějaká chřipka, tak to je fakt nejlepší věc, co se dá udělat. Do dvou dnů je mi líp.

Jojo, to může pomoct... a vím že to funguje jednorázová dávka vit. C když na mě něco leze.
Ale spíš jsem mu psal o dlouhodobějším posílení imunity/organismu.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

evan napsal:
Maerlyn0 napsal:
Oddo napsal:
evan napsal:

Jojo, to může pomoct... a vím že to funguje jednorázová dávka vit. C když na mě něco leze.
Ale spíš jsem mu psal o dlouhodobějším posílení imunity/organismu.

Jo, to už je jiná věc...já bych mu doporučil jít k doktorovi, jestli se to nezlepší, já s imunitou mám třeba taky problémy, a jde tam už o specifický věci, který bych jen tak sám nezjistil.
Oddo

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jsme se jen špatně pochopili, sem rád

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oblečení, nachlazení Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: