Pokud se pozorně podíváte, zjistíte že jsem se nedotknul činkou hrudníku, že osa není olympijská a že kotouče jsou ve skutečnosti z papíru.
NOHY
Dřepy
15x60kg
15x60kg
15x60kg
15x60kg
V loděnici není žádnej stojan . . . takže bohužel jsem musel dávat na krk pushpressem.
Rumunský MT
15x60kg
15x60kg
15x60kg
15x60kg
Nějak jsem si u toho natáhnul hamstringy
Legpress jednonož
12x75kg
12x75kg
12x75kg
12x75kg
Dřepy s JČ sumo
20x30kg
20x30kg
LÝTKA
Výpony v MP
10x60kg
10x80kg
10x80kg
10x80kg
10x80kg
Hodnocení tréninku: No nic moc no - ale tak alespoň jsem trochu ty nohy prokrvil. V loděnici stejně nic moc víc na nohy nevymyslím a ani se mi nechtělo vymýšlet
Pokud se pozorně podíváte, zjistíte že jsem se nedotknul činkou hrudníku
Jako sorry, ale ty jsi se nedotknul hrudníku :-)
Já vím - první dvě věci jsem myslel vážně a kotouče z papíru jsem si vymyslel Ale to spíš tak pro kecaly, co tvrdí, že jsem těch 130kg nezvednul. A jestli se tady někdo chce handrkovat s centimetrem, tak klidně.
Edit: To spíš je kvůli tomu, jak jsem v zápiskách měl bench s tou 110kg a stěžoval si, jak je to těžký a hned se kvůli tomu zvedla vlna, že jsem asi těžko mohl dát 130kg . . .
Výkon pěknej, já bych to zdaleka nedal, ale jsi lifter, kterej potřebuje fórum udivovat silovejma výkonama, nebo kulturista, kterej cvičí hlavně pro hypertrofii a pro to, aby to nějak vypadalo?
Výkon pěknej, já bych to zdaleka nedal, ale jsi lifter, kterej potřebuje fórum udivovat silovejma výkonama, nebo kulturista, kterej cvičí hlavně pro hypertrofii a pro to, aby to nějak vypadalo?
Já myslím, že 130kg na bench neudiví nikoho - ale natočil jsem si to jen tak, aby bylo jasno až příště pojedu bench zase s tak malou vahou.
A to si jako nemuze obcas zkusit i tezsi vahy?
Kdyby to byl kdokoliv jinek, tak ani neceknete, ale ze je to Dimaond , tak je to zase spatne ze? :)
I tohle muze byt pro svaly pekny stimul, kdyz na to nejsou zvykle.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Já myslím, že 130kg na bench neudiví nikoho - ale natočil jsem si to jen tak, aby bylo jasno až příště pojedu bench zase s tak malou vahou.
Od pondělí pojedu FEST.
Konecne poradnej program!!!
Mas priblizne stanovene vahy??
(za me bych ti ten bench neuznal, ale tak 90% z neho uz tam je!)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Benčuj všetko so stopkou a máš pokoj Roky som benčoval tak ako ty a všetci v posilovniach, posledné dva mesiace ale dávam vždy stopku a je to tak lepšie. Viac sily odspodu a váhy po pár týždňoch už skoro rovnaké ako predtým.
Benčuj všetko so stopkou a máš pokoj Roky som benčoval tak ako ty a všetci v posilovniach, posledné dva mesiace ale dávam vždy stopku a je to tak lepšie. Viac sily odspodu a váhy po pár týždňoch už skoro rovnaké ako predtým.
Amen!
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Možná takový menší tip - osobně bych tlačil lokty trochu více k tělu.
Na co největší maxko určitě, ale já to dělal tak, jak jsem zvyklej. Když jsem to dělal před měsícem, tak mi právě týpek co mě jistil říkal, že kdybych to uměl "správně" tak bych zvednul ještě o takových 15 - 20kg víc (most apod.).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru