Turakam: jestli to myslíš upřímně, tak děkuji, jestli ne...usmaž se v pekle
seeya: no myslim, že tohle nedokázala ani xena
4.1. Neděle - Bolavé hýždě
Posilka
Bench + shyby nadhmat
4x80 kg + 5x
4x80 kg + 5x
4x80 kg + 5x
4x80 kg + 5x
4x80 kg + 5x
4x80 kg + 5x
4x80 kg + 5x
4x80 kg + 5x
Přední dřep
5x5 60 kg
-chtěl jsem přihodit ale dost mě bolel zadek, tak jsem to nechtěl hrotit
Kliky na bradlech
12/12/12/12/15
OHS
-do 3x50 kg (ze země), padesátku už jsem dolu v uplně v klidu nedostal a trochu se prolítla
-trošku jsem dal širší postoj a byla mnooohem lepší stabilita, nevim ale jestli je to tak správně...
-co je ale trošku horší, že víc jak 50 kg absolutně netušim jak dostanu nad hlavu, asi budu muset zařadit klokov press nebo něco takového
10 min chůze na pásu do max kopce
strečink
-dneska takový lehčí trenink, po pátku jsem byl docela rozbitej, každej den neni posvícení...jinak dneska jsem zjistil kolik chodí do posilka nasolenejch borců a docela jsem koukal
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Militry press
4x50 kg
4x50 kg
4x50 kg
4x50 kg
4x50 kg
4x55 kg
-docela dobrý pocit, 4 opáčka mi přijdou pro mě ideální, když dávám 5x5, tak mi přijde už 40 hrozně těžký. Bral jsem si to od pasu, přijde mi to lepší si to vyhodit do startovní polohy sám než si to brát ze stojanu
Shyby nadhmat 20 kg
4/4/4/4
Kliky na bradlech 20 kg
5/5/5/5/5
Dřep
5x60 kg stopky 10s-8s-6s-4s-2s
5x60 kg
5x60 kg
Kladiva
-jen tak ze srandy pim pam ale ne jako Mester (
Orbitrek 10 min
Veslo 5 min
Dneska jsem se těšil a byla i energie ale přišel jsem si takovej bez štávy, bez radosti, bez zápalu. Prostě jen takové hmm pocem železo huh huh buch buch, zvednout tohle, pak tamto a hmm de se domu.
Ale v pátek se pojedou velký bomby, na to se už moc těšim, název bude 3+7 a bude to opravdu velkolepé, všem doporučuji si v pátek večer udělat volno, koupit popcorn, uvelebit se do křesla a vychutnat si show.
No zas takovej hit to nebude ale budu se snažit.
Dřep + Kliky na bradlech
3x100 kg + 7x10 kg
3x100 kg + 7x10 kg
3x100 kg + 7x10 kg
3x100 kg + 7x10 kg
3x100 kg + 7x10 kg
3x100 kg + 7x10 kg
3x100 kg + 7x10 kg
3x100 kg + 7x10 kg
3x100 kg + 7x10 kg
3x110 kg + 15x10 kg dřep PR na počet opakování
Bench + shyby nadhmat
3x85 kg + 7x
3x85 kg + 7x
3x85 kg + 7x
3x85 kg + 7x
3x85 kg + 7x
3x85 kg + 7x
3x85 kg + 7x
3x85 kg + 7x
3x85 kg + 7x
3x85 kg + 7x
-shyby jsem nejel dole do uplného propnutí
Shyby podhmat + jč na šikmé hlavou nahoru
3x20 kg + 7x20kg
3x20 kg + 7x20kg
3x20 kg + 7x20kg
3x20 kg + 7x20kg
3x20 kg + 7x20kg
3x20 kg + 7x20kg
3x20 kg + 7x20kg
3x20 kg + 7x20kg
3x20 kg + 7x20kg
5x20 kg + 10x20kg
-jč houby váhy no ale já byl uplně hotovej...
Shyby paralel + přítahy nohou ve visu
3x + 7x
3x + 7x
3x + 7x
3x + 7x
3x + 7x
3x + 7x
3x + 7x
3x + 7x
3x + 7x
3x + 7x
-pauzy jenom na zapsání serie, mega pumpa
Veslo 3 min + 7 min orbitrek a potom trochu strečink
-už jsem byl vyřízenej a hrozně jsem se těšil do sprchy
Možná to vypdá jako sračka trenink ale já jsem si máknul jako svině a přísahám, že jsem se vůbec neflákal. Spocenej, zadejchanej, potrhanej a napumpovanej - co víc si přát.
Mrtvolný tah
-do 100 kg na procítění a zaměření se na práci se zadkem v v konečné pozici
Bench
do 70 kg stopky
jč šikmá hlavou nahoru
-trochu jsem se hecnul a dalj sem dokonce pro mě nadpozemskou váhu 8x30 kg , na druhou stranu jdou ty váhy celkem rychle nahoru, jel jsme to asi po 4., tak zas nemůžu chtít zázraky
Bench hlavou dolu
-do 70 kg stopky
Biceps jč na scotovce
-viděl jsem to u Judsona, tak jsem to chtěl zkusit...hrozněj masaker
Plank
Rozhol jsem se, že neděle budu jezdit lehký treninky, středy střední a pátky těžký, takže jsem to dneska moc nerozepisoval.
Jinak do prvního postu jsem přidal tabulku s výkonama, kterou budu vždy po nějaké době aktualizovat.
Kliky na bradlech 25 kg
6/6/6/6/6
-no pořád srandovní váha ale jde to nahoru
Přední dřep
5x60 kg
5x70 kg
5x80 kg
4x90 kg
2x100 kg PR
5x80 kg
5x60 kg
-chtěl jsem si dát 5x5 65 ale nějak jsem se nechal vyhecovat, všechno nad 60 je vlastně PR, protože jsem nikdy víc nejel
Military press
-ani nevim ale nějaký serie se 40 a 50 kg, potom pokus o 60 kg... fail ach jo
Nějaké rozpažky na ramena
Farmers walk 50 kg jč
Orbitrek 8 min
10ti denní výsledky hubnutí, váženo vždy ráno po toaletě
-1.4 kg...žádnej zázrak ale myslim, že těch 80 by na konci února mohlo být a dokonce se mi zdá, že jsem přibral trochu na stehnech a zadku, jsou mi najednou nějaké těsné trenky
Dřep
5x80 kg
4x100 kg
3x110 kg
2x120 kg PR belt of giant strenght
1x130 kg PR belt of giant strenght
5x100 kg
-jako sice pořád váha pro holky na střední ale mam upřímně radost, ještě tam bude pár kilo rezerva ale sám jsem se bál a ještě od 120 jelikož jsem malej, tak se mi to špatně bralo ze stojanu, tak jsem si vždycky musel nadzvednout jednu stranu a potom druhou, to samé při pokládání, takže pěkně na houby
-poprvé v životě jsem použil pásek, nevim jestli to pomohlo ale cítil jsem se jistější
Bench + shyby nadhmat naširoko
1x90 kg + 4x
1x90 kg + 4x
1x90 kg + 4x
1x90 kg + 4x
1x90 kg + 4x
-pomalu dolu, na hrudníku stopka a potom maximální zamýšlenou rychlostí nahoru (samozřejmě, že to lezlo pomalu )
-u shybů jsem se bál, že prorazim hlavou strop jak mě to vystřelovalo
Shyby paralel
4X15 kg
3x35 kg
3x35 kg
2x35 kg
2y35 kg
5x20 kg
-no cvičil jsem je poprvé se zátěží, tak asi nemůžu chtít modrý z nebe ale myslel jsem si, že to bude lepší, protože obecně skoro každej dává na paralel nejvíc :/
Mrtvolný tah + kliky na bradlech
10x60 kg + 12x
10x60 kg + 12x
10x60 kg + 12x
8x100 kg + 15x
-zaměření na práci se zadkem
Strečink
Mrtvolný tah
1x120 kg
1x130 kg
4x4 105 kg
-chci se dostat po 5 kg na 4x4 140 s tim, že pokaždé před těmahle pracovníma seriema vyjedu cca o 20 kg výš po jedničkách
Shyby nadhmat naširoko
7/7/7/7
Tlaky jč v sedě na ramena
-do 20 kg, trapas
Přítahy jč k pasu
-pár serií s 25 kg, to mě vůbec nebavilo tenhle cvik, to je hrozná blbost
Kliky na bradlech
15/15/15/15
Trochu břicho Orbitrek 15 min
Strečink
Včera jsem byl hodinu bruslit a dneska mě teda pěkně tahaly třísla ale chci ted chodit každou sobotu. Baví mě to mnohem víc než běhání.
A musím se ještě "pochlubit". Už i přítelkyně si všimla, že se mi enormně zvětšil zadek. Fakt přemýšlím, že snad přestanu cvičit dřepy ikdyž mě začali poslední dobou hodně bavit. Jako kdybych dřepoval 200 kg, tak to přejdu ale já cvičim s takovejma pidi váhama a mam zadek jak brazilská tanečnice...kurva proč?
K tomu mi ještě začala stoupat BW
Mrtvolný tah
1x120 kg
1x130 kg
1x140 kg
4x4 110 kg
Orbitrek 20 min
V pátek jsem vynechal trenink, protože se mi zdálo, že na mě něco leze a dneska jsem si to i ověřil. Už při rozcvičce jsem se hrozně potil. K tomu uplně bez energie, špatně jsem chytal dech, tak jsem si jen odjel mt a dal kardio u kterýho jsem málem vypotil duši.
Kliky na bradlech
5x5 35 kg
-těžký jak jak ochuzenej uran
Přední dřep
5x5 60 kg
Tlaky jč na šikmé hlavou nahoru
-do 25 kg, čekal jsem na mt
Mrtvolný tah
1x130 kg
1x140 kg
1x150 kg
1x150 kg hvězdičky, těžký ach jo
4x4 115 kg
Shyby nadhmat bezpalcový úchop 20 kg
4/4/4/4
Orbitrek 15 min
Strečink
Ach jo všechno těžký. Připadam si čím dál tím slabší. Všechno na houby.
A rozhodl jsem se, že vyřadim dřepy. Prostě je teď nebudu cvičit. Jebu na to, stejně zvedam kulový, tak to nemá cenu. Dřepy mi absolutně nic nedaly. Tedy kromě toho, že se mi zvětšil zadek a vnitřní strany stehen, takže si při každém kroku prošoupávám pytel a drtim koule. Třeba takovej výskok do výšky se mi spíš zhoršil než zlepšil. K pistolim mě to ani trochu nepřiblížilo. Bicáky se mi taky nezvětšily, tak nevim k čemu je ten cvik tak opěvovanej. Budu se věnovat skokum do dálky, výšky, sprintum, pistolim a před mrtvym tahem si dam lehce přední dřep. Normální dřep s osou pro mě ode dneška přestává existovat.
Dřep je dobrej tak maximálně pro intelektuály z lumpenkavárny, kteří kují pikle proti obyčejnému člověku
úžasný koment k dnešnímu tréninku :D děkuji... kaseinem je poprskaný cely pult ve fitku i s monitorem (to bude mit šef radost až to uvidí na kamerách ) Chuďátko :D třeba ještě přijdeš dřepinám na chuť :) Jinak opravdu tenhle log je mnou často navštěvovaný, jednak mi vždycky zlepšíš náladu, když je mi trochu smutno, tak pěkně makáš a co nějaké fotky z transformace toho pozadí?
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
děkuji Zlato, fotky rozhodně nebudou, jedině, že by se tu zavedla sekce "fuuuuuuuuuuuj"
jinak jsem zjistil, že mám intoleranci/alergii na krevety, v sobotu jsem si je dal a celou noc jsem strávil na záchodě a neděli proležel v posteli. K tomu jsem byl včera na procházce se psem a zrakvil jsem si rameno, když jsem mu chtěl ukázat jak se houpe opice na jedné ruce na větvi. Nějak jsem při tom houpání šel do krutu a najednou ohromná bolest. Docela to bolí i v klidu a dokonce se mi ta bolest přenáší i do lokte, protože mě dneska začal bolet taky (nechápu).
Takže vůbec nevim, kdy půjdu cvičit ale zítra jsem si nařídil návštěvu mekáče, tak doufam, že mi tato kvalitní strava pomůže v rekonvalescenci.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru