|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: so leden 03, 2015 1:55 pm Předmět: |
|
|
Dneska enem lehké protažení po včerejší fyzio....
Dostala jsem pěkně za ušiska, ale super, dneska jsem se cítila... no... jak za mladejch let
Primal Move, mobilita
Dřep v předu
3/40 - 50 - 60 - 60 - 70 - 70 - 75 - 75 - 80 - 80
Benč
3/50 - 60 - 70 - 70 - 70
Lehce, zítra to trochu potrápím zasejc, dojde celý náš dream team, se na ně na holky už moc těším... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so leden 03, 2015 2:08 pm Předmět: |
|
|
HÝBÁNÍ
Externí rotátory s gumou
Dyslokace
ZVEDÁNÍ
Turecký vstyk
1+1/ 20 - 24 - 28 - 28 - 24
Mrtvý tah
5/ 130 - 130 - 130 - 130 - 130 - 130
Military press
8/ 42 - 42 - 42 - 42 - 42 - 42
Shyb +16KB
4 - 4 - 4 - 4
Kliky na kruzích
-----
Tah +5kg, military +2kg
Pozvedy i military na doraz. Už jsem zralý na nový plán. Ale TGU mě začínají bavit. A to jsem u toho cviku vždycky tiše trpěl a umíral nudou
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so leden 03, 2015 2:21 pm Předmět: |
|
|
Tak, abychom měli vzpomínky na Silvestra, udělali jsme asi tak milion fotek. Škoda, že 999 998 z nich jsou uplně nepoužitelných
I tak jsou to ty nejvíc sexy fotky, cos kdy viděl!
Silvestrovský photo bomb!
Smetáček s Kubíčkem... ach, romantická chvilka na střeše, pár vteřin po půlnoci...
PKK & GLM
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so leden 03, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
A ještě jedna....
Důkaz, že ten kluk je fakt nabitej....
Úplnej akumulátor!!!
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so leden 03, 2015 2:54 pm Předmět: |
|
|
A poslední pro dnešek... abych vás uplně neudolala tou naší dream team krásou....
Aby to Kubíčkovi nebylo líto, taky jsem si nechala udělat jednu ďurku do zdi... A Kubíček se uvnotř připravuje na tlaky :)
Arena se tuní....
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so leden 03, 2015 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so leden 03, 2015 7:30 pm Předmět: |
|
|
Na té fotce s Kulíškovým otvorem to vypadá, že mám na zádech jakýsi obličej
Jinak velké zprávy. Mám sepsaný nový trénink přímo od Kulíška. Vypadá to dost (!) dobře. Chtěl jsem si dát pauzu, než najedu na něco nového. Ale asi to nebude moc dlouho trvat, fakt pekelně se těším :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne leden 04, 2015 11:16 am Předmět: |
|
|
Hot news:
Jak trávil náš team včerejší večer:
Smetáček byl nezvěstný...
Kubíček běhal po Praze a ukazoval svůj veselý tréninkový rozpis všem, koho potkal. Bohužel nikdo moc nechápal použité výrazy a tak si hned stěžoval PKK, jak má těžký život, že mu nikdo nerozumí....
GLM se cpal uherákem - a ještě se tím bez ostychu chlubil na veřejných sítích!
PKK si utvořila nový osobní rekord, když do sebe nalila sama šestou lahev vína během dvou týdnů!
Takže od pondělka.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne leden 04, 2015 11:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne leden 04, 2015 11:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne leden 04, 2015 11:47 am Předmět: |
|
|
me nikdo vcera nerekl, ze mam dorazit, kazdopadne dorazime dnes na 15:59 _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne leden 04, 2015 11:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|