|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: so leden 03, 2015 10:24 pm Předmět: |
|
|
3.1. B
Dřep ATG
20 kg
60 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
-od těch 90 kg bandy na kolena
-holčičí váha, ale důraz na techniku, nahoře pořádně zatnout mm. glutei
Tlaky s JČ vleže
20 kg
30 kg
6x38 kg
6x38 kg
6x38 kg
6x38 kg
6x38 kg
6x38 kg
-docela těžký, ale pořád plný rozsah
Shyby (rovná hrazda)
8xJá
8xJá
8xJá
8xJá
-poslední serie na krev
Upažování ve stoje s JČ
10x8 kg
10x8 kg
10x8 kg
10x8 kg
Upažování v předklonu s JČ
10x6 kg
10x6 kg
10x6 kg
10x6 kg
Lýtka ve stoje na MP
20 kg
60 kg
10x80 kg
10x80 kg
10x80 kg
10x80 kg
-špatný, už to na MP nepojedu, osa mě řezala do ramen a s botama fivefingers to nebylo taky úplně ideální na klenbu
Dnes konečně trénink snad po roce, kdy mě u dřepů nebolelo koleno !!! Navíc konečně dobrej pocit z tréninku po 10-ti denní pauze, síla se vrací, paráda. To cvičení nohou 3x týdně mě to koleno vyléčilo, zdá se  . Ty bandy taky asi pomohly, koleno bylo v teple, měl jsem je celou dobu nasazený, ale nedotahoval jsem je. Za odměnu po treninku jsem dal mega maxi gyros (největší, co tam měli, měl jsem co dělat i já). Jinak včera jsem měl 300 g new york strip steak. Dal bych klidně 2, kdyby jeden nestál 4 kila  . Dnes celej den na telecím od řezníka. Musím prostě nabrat za každou cenu.
Jinak jsem nasadil zas monohydrát. A před tréninkem teď dávám odměrku proteinu + 5 g glutamin + 5 g creatin + leucin 5-10g. Po tréninku to samé.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
evan
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne leden 04, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út leden 06, 2015 2:46 pm Předmět: |
|
|
6.1. A
Kolo
3 min
Benchpress
20 kg
6x60 kg
4x80 kg
4x100 kg (+10 kg)
4x100 kg
4x100 kg
4x100 kg
4x100 kg
4x100 kg
4x100 kg
4x100 kg
-fakt hodně těžký, ani ne tak ta váha, ale zas zkurv*nej bench v BBC, hrozně mi ubírá sílu to, že se musím soustředit a činku vyvažovat, protože pořádně neležím na lavici celýma zádama a další věc je, že zarážky jsou blbě pro mě posazený, takže když činku zvedám, dost se vysiluju
-musím to nějak vymyslet, protože 110 kg next week v BBC nedám, možná ten bench prohodím a budu ho cvičit v Bodyflexu v sobotu na normálním benchi
Přítahy VČ podhmatem
60 kg
6x80 kg (+10 kg)
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
Legpress
40 kg
8x130 kg
8x130 kg
8x130 kg
8x130 kg
Supersérie Přítahy činky k bradě + Výpony v sedě
8x30 kg + 15x40 kg
8x30 kg + 15x40 kg
8x30 kg + 15x40 kg
8x30 kg
Dnes trénink před školou kolem poledne. Změnil jsem tréninkový dny na úterý, čtvrtek a sobotu kvůli novoročnímu návalu lidí. Docela jsem to trefil, protože ve fitku skoro nikdo nebyl, takže paráda.
Jinak celej trénink, když nepočítam warm up a 3 min na kole, mi zabral přesně 60 min. Pospíchal jsem, takže jsem zkrátil pauzy a poslední cviky dal v supersérii. Bylo to docela brutální, pauzy fakt hodně nízko, docela jsem se i zapotil. Navíc se mi v tuhle dobu trénuje špatně, jsem zvyklej chodit večer.
Naposledy upravil Darkkiller dne čt leden 08, 2015 11:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út leden 06, 2015 3:07 pm Předmět: |
|
|
Jo to znám, jak je úzká lavička tak mi pravá nebo levá lopatka vždycky ujede mimo a pak se benchuje fakt naprosto příšerně. Marně se slzou v oku vzpomínám na posilovny v Olomouci, kde měli široké lavičky pro chlapy a ne pro fitnessky
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:21 pm Předmět: |
|
|
Oddo: Přesně tak...
Poznámka ke stravě:
Výjimečně jsem si po treninku nedal sachry (basmati), ale jen hovězí maso s fazolkama a paprikou. Ve škole jsem nebyl potom na přednášce tak unavený, jindy se mi v tenhle čas zavíraj oči po sacharidovém jídle.
Dostalo mě to k myšlence, že si nějak pohraju s příjmem sacharidů a budu to cyklovat. Např. low carb (high protein, high fat) tréninkové dny a high carb ve dnech volna. Ještě to promyslím.
Btw dnes jsem objednal 3 kg hydra, protože Cellucor protein už mi dochází, navíc už jsem se ho docela přepil. Dlouho už pravidelně neberu ani žádný NO. Nemáte někdo tip na něco silnýho, co fakt nakopne? Jsem už dost imunní vůči těmhle věcem.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Jo to znám, jak je úzká lavička tak mi pravá nebo levá lopatka vždycky ujede mimo a pak se benchuje fakt naprosto příšerně. Marně se slzou v oku vzpomínám na posilovny v Olomouci, kde měli široké lavičky pro chlapy a ne pro fitnessky |
Tak tak :D kam jsi chodival v ol?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út leden 06, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: |
Dostalo mě to k myšlence, že si nějak pohraju s příjmem sacharidů a budu to cyklovat. Např. low carb (high protein, high fat) tréninkové dny a high carb ve dnech volna. Ještě to promyslím. |
Já bych to teda udělal opačně. Ve dnech, kdy trénuješ high carb a ve dnech volna low carb a high fat. A v tréninkový den bych ty sacharidy nacpal všechny před a po tréninku, nic mimo.
BTW nejsilnější nakopávač jsou zaručeně kofeinové tablety. Pokud dáš např. 400mg kofeinu tak tě to nemůže nenakopnout. V případě, že máš už vypěstovanou kofeinovou rezistenci, tak se doporučuje týden až 14 dnů vysadit úplně veškerý kofein, mělo by se to srovnat
GodlikeX: Gambare, Wrestling Gym (Sokolka) a taky k Jablonickému.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 06, 2015 10:11 pm Předmět: |
|
|
Grenade je dost dobrý. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út leden 06, 2015 10:26 pm Předmět: |
|
|
Ja po 2 kofeinovych tabletach pred treninkem kolem 18h nespal do odpoledne dalsiho dne _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út leden 06, 2015 11:18 pm Předmět: |
|
|
Tak kofeinový tablety jsou základ, mám ozkoušenou dávku 300-400 mg. Maká mi to dobře, ale chtěl bych teď něco komplexnějšího, třeba NO s extra porcí beta alaninu - mám pak rád to brnění  . Koukal jsem zatím na Beast Virus, složení vypadalo dobře, ale nechci do toho jít naslepo za tu cenu.
Oddo: Ok, máš k tomu nějaký články? Já hledal teď něco u Strength senseie, ale nic, kde by se zmiňoval přímo o carbs cycling, jsem nenašel...
Frozz: Ok, beru ho v potaz. Chválu na něj už jsem slyšel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 06, 2015 11:30 pm Předmět: |
|
|
Kdyz si das vecer 400mg kofeinu, tak nemas problem usnout? ja uz jsem par mesicu off caffeine, ani kafe ani colu nepiju (kdyz colu tak bezkofeinovou), jen minuly tyden jsem si dal okolo poledne pred treninkem S.A.W od Trecnutrition, o pulnoci jsem si musel vzit prasek na spani a asi za hodinu a pul druhej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út leden 06, 2015 11:48 pm Předmět: |
|
|
ale taky si pamatuju Drejpe, jak si davál jednoho času myslím až 1-gramový kofeinový smrště :)
ta tolerance se na to dá vybudovat pěkná, jsem pozoroval na bývalých přítelkyních, který nevztaly z postele, dokud v sobě neměly 2 kávy za sebou, v průběhu rána další dvě než začly pořádně fungovat a večer před spaním klidně ještě jedno na klidné spaní :)) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 06, 2015 11:53 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | ale taky si pamatuju Drejpe, jak si davál jednoho času myslím až 1-gramový kofeinový smrště :)
|
Jo jo to jsem byl jeste mladej a blbej :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|