moje prvni fullbody - dobry nebo ne?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - moje prvni fullbody - dobry nebo ne?  Úvodní stránka -> Trénink -> moje prvni fullbody - dobry nebo ne?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dejvinho

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no prave nevim kolik tak cca spalim pri plavani dejme tomu pulhodky,videl jsem jidelnicek phelpse a to je brutalita to by nesezral ani slon, co jsem cetl a i logicky se pri plavani spaluje hodne, jeste vic nez u behu, musis prekonat odpor vody atd..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
no prave nevim kolik tak cca spalim pri plavani dejme tomu pulhodky,videl jsem jidelnicek phelpse a to je brutalita to by nesezral ani slon, co jsem cetl a i logicky se pri plavani spaluje hodne, jeste vic nez u behu, musis prekonat odpor vody atd..

Ono je ale taky "plavání" a plavání
dejvinho

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam otazku furt to mam v hlave :D 18.prosince jsem po skoro 2mesicni pauze se vratil ke cviceni, a behem dvou treninku jsem se dostal z 68kg na 70 a to si ted furt drzim a to jim dobre, takze moje otazka zacnu pribirat az po tom co prekonam svoje vahy pred tim nez jsem si musel dat nucenou pauzu? teprv tenhle tyden jsem se dokazal skoro priblizit mym puvodnim vaham v benci a drepu (mrtvolu jsem pred tim necvicil) jinak izolovany cviky co jsem zkousel tak zvednu tak nak furt stejne..
Blackoff

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začneš přibírat, až začneš jíst.
dejvinho

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jim, a rekl bych ze dostatecne, napr co jsem mel vcera a ve vsech dnech je to podobny: snidane vlocky s mlekem, svacina 2 celozrny housky se sunkou a syrem + banan a mandarinka, obed maso + rejze, vcera jsem mel kruti, jinak stridam s kurecim, hovezim a veprovym, svacina obcas dam vajicka s celozrnou houskou, jinak vetsinou 2celozrny housky se sunkou a syrem, pak jdu cvicit, a vecere opet maso s rejzi, nebo bramborem, sem tam testoviny. pred spanim tvaroh. Proto me zajima jestli to nemuze bejt zpusobeny tim, ze moje telo je zvykli na nejakou zatez, a tu dokavad neprekonam vetis vahou tak mu nedam dostatecnej podnet k rustu.
dejvinho

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste jsem vlastne mel avokado, to ted zacinam to je prej dobry na pribirani, ale ta chut
Blackoff

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začneš přibírat, až začneš jíst..
dejvinho

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre, tak dejme tomu ze jeste zlepsim stravu, ale moje otazka je furt stejna: zacnou telu rust svaly az po tom co dokaze prekonat puvodni vahy co jsem zvedal cca pred 3 mesicema? protoze logicky si myslim, ze moje telo uz je na to nakym zpusobem zvykli, a ani nemusi zesilovat svalovy vlakna atd..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
dobre, tak dejme tomu ze jeste zlepsim stravu, ale moje otazka je furt stejna: zacnou telu rust svaly az po tom co dokaze prekonat puvodni vahy co jsem zvedal cca pred 3 mesicema? protoze logicky si myslim, ze moje telo uz je na to nakym zpusobem zvykli, a ani nemusi zesilovat svalovy vlakna atd..

ne
telo se zacne prizpusobovat vetsimu zatizeni
to nemusi byt vetsi vahy, ale i vic opakovani, kratsi pauzy, vice serii, delsi opakovani
a to vsechno jde pri te same vaze na cince

proto se nekteri divi, ze kdyz dali (naprikkla) 3x8x100 a ted davaji 3x6x120 tak nerostou, ale ve finale odpocivaji 2x tolik mezi seriema, nemaji stejnou techniku atd
dejvinho

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no serie pocty opakovani pauzy mezi seriemi mam prevzaty od freimena, zakladni trojku cvicim 8x4, tak doufam ze to fakt je lepsi nez treba 4x8..treba na drepu jsem cvicil driv 4x8 a to mi prislo tezsi nez ted 8x4, pri tom se tolik nevysilim
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
no serie pocty opakovani pauzy mezi seriemi mam prevzaty od freimena, zakladni trojku cvicim 8x4, tak doufam ze to fakt je lepsi nez treba 4x8..treba na drepu jsem cvicil driv 4x8 a to mi prislo tezsi nez ted 8x4, pri tom se tolik nevysilim

pletes si pojem a prujem
ano 4x8=8x4 ale ve finale neni vysledek stejny
4x8 je vic na objem 8x4 vic na silu (hodne zjednodusene)

ale kdyz se podivas na kompletni fes, tak to cykluje
jednou za tyden ma kazdou partii ve vsech trech stupnich intenzity
nepremyslel bych nad nicim, jel bych to presne podle nej a pockam 8 tydnu
dejvinho

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja cvicim to svoje, a vyhovuje mi to, jen moc ted premyslim nad detailama, protoze vahou se zatim nepriblizuju puvodni vaze, ale to si myslim, ze je tim ze ted neberu kreatin, kterej mi tak 2kg pridal vodou, protoze stravu mam lepsi nez driv. ale zase driv jsem to kompenzoval suplementama no
dejvinho

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2015 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co mam delat, kdyz v pondeli budu skoro na mi maximalce v benchi pro 5-6 opakovani? uz vcera jsem musel posledni tri serky ject na 5opakovani. jsem strasne slabej na benchi, ve vsem ostatnim mam rezervy
PMKB5

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2015 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ubrat.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2015 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsi vul, nedas si rict, snazis se postavit Rim za den
UBER!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - moje prvni fullbody - dobry nebo ne? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: