|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 07, 2015 5:22 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
7.1.2015
A KB swing 50x
B KB TGU 8x
1A DB bridge floor press 3x6x42kg
A deadlift 5x5x160kg
B crunches 8x10
A TRX Abs fallout 9,9
B TRX+BOSU push ups 10,10
Věřím, že se tu se mnou rádi setkáváte v tomto bezkonkurenčním logu :-) Dnes to bylo zase velmi dobré, plné energie a pěkně nažhavené. Z celé té nažhavenosti jsem si rozseknul patu o debilní klíč od skříně. Jo, to je výhoda cvičení doma, že můžete během série manipulovat nábytkem :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: st leden 07, 2015 5:29 pm Předmět: |
|
|
5x5 2xBW mrtvolka... moc pěkný chlape  a ten powerclean je taky super.. až příště budeš fotit formu, tak blejskni zádovku, myslím že tam bude něco masiska s takovými výkony... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 07, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
Makáme dál, je potřeba vydržet moc dlouho :-)
A tvůj log je kde? Koukej si ho založit! :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Najkl
|
Zaslal: st leden 07, 2015 11:30 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se Daymoonovi za spam.
Ale souhlasím s ním, Magione nechceš to zkusit?! Ne jednou jsem se inspiroval tvými radami (ani jednou jsem nepoděkoval, tímto Ti děkuji za to, že přispíváš svými zkušenostmi), opravdu máš co předat.
A Daymoone tobě poklona jakou změnou jsi prošel od doby co jsem poprvé navštívil toto fórum, odvedl jsi pořádný kus práce a především sis našel svou cestu k cíli. Držím palce, at se Ti i nadále daří! _________________ 104kg při 186cm u Arnieho....není to nic ke chlubení....on byl spíš Atlet
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 5:30 am Předmět: |
|
|
Ale že už je to let, co? :-) Škoda, že jsem tenkrát nebyl o 10 let mladší, než jsem byl. Ovšem zase by hlava možná nechtěla pobírat, takže je dobře, že to tak bylo. Dík :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 8:06 am Předmět: |
|
|
daymoon - power clean a mrtvolka super! A co si sa zatie roky naucil (okrem toho, ze aj kluc od skrine je svina)? Ked tu chces zhrnut tajne zasady uspechov mr. daymoona nenahnevame sa :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 9:48 am Předmět: |
|
|
Rád :-)
* naslouchat svému tělu z hlediska zdraví. Když jsem druhej den po tréninku v práci od rána bezdůvodu nasranej, většinou to znamená, že jsem šel na hranici a je potřeba následující trénink krotit a přidat vitamín C taky neuškodí, přidat spánek, přidat kvalitní jídlo.
* naslouchat svému tělu z hlediska výkonu. Nemůžu každý den trénovat naplno, musejí být i dny slabší a nemá cenu se kvůli tomu stresovat.
* nechat před tréninkem ego na chodbě. Uvědomil jsem si, že právě ta cesta je to, co má význam. Takže přidat od posledního tréninku příliš znamená dvě věci. První je to, že se s tím budu rvát na úkor kvalitní techniky a druhá, že se ochudím o tu cestu. Lepší je přidat rozumně a udržet kvalitu a klidně rozdělit na víc kroků.
* uvědomit si svůj věk. Ve 30+ už všechno nefunguje tak dobře, jako ve 20+.
* uvědomit si vliv špatné techniky, rozlišovat bolest. Pokud zavedu nový cvik a cítím třeba bolest v okolí velkého kloubu i po druhém nebo třetím tréninku, změním techniku. Pokud ani po druhém nebo třetím tréninku necítím zlepšení, cvik buď vyřadím nebo opět hledám dál.
* pochopil jsem, že méně je více pro moje tělo. Musím fungovat v práci, musím fungovat doma a chci fungovat na tréninku. Holt student nebo nezaměstnaný může makat o poznání víc, než pracující člověk.
* pochopil jsem sílu pozitivního myšlení. Pokud věřím, že je trénink dobrý, bude fungovat. Jak řekl T.A.Edison, můžete věřit, že to dopadne dobře nebo špatně. Pokaždé budete mít pravdu.
* uvědomil jsem si, jak je důležité u tréninku vydržet, i když nepřináší zázračné výsledky. Pokud má trénink hlavu a patu, bude fungovat. Chce to jen vydržet. Být trpělivý.
* naučil jsem se krotit svoji mysl. Někdy si přečtu něco o nějakém zajímavém tréninku nebo postupu a před lety bych třeba hned bláznil a změnu zaváděl. Teď vím, že nic není ideální.
* pochopil jsem, že doplňky jsou jen doplňky.
* pochopil jsem, že nemá význam se s kýmkoliv srovnávat. Z více důvodů uvedených výše.
* pochopil jsem, že je pro mě cennější vydržet trénovat dlouhé roky, než napálit trénink a bojovat s nemocemi, zraněními, ... Mnohem více si vážím člověka, který cvičí na solidní rozumné úrovni rok, dva, deset v kuse než maniaka, který dře 12 týdnů a pak má dietku, protože končí kúra :-)
* ocenit vliv spánku.
* pochopil jsem, že svaly fakt za 2 týdny bez tréninku neodcházejí.
* je toho mnoho _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 10:00 am Předmět: |
|
|
Diky, vytesat do kamena ako strnastoro naturala :) Zial dlhodobo fungujem v obdobi treningoveho provizoria striedaneho s viac ci menej nutenymi pauzami, ale pod vsetko sa mozem podpisat aj ja. Co ta tak evidujem, vyzeras byt bezny smrtelnik bez zazracneho talentu na tento druh sportu, v normalnych podmienkach, ale kontinualne sa zlepsujes, ides dalej, kym iny lezia v krcoch na zemi po sprinte, ty poklusom prejdes okolo a este a s kludom Anglicana pozdravis :) Taktiez si nepamatam, ze by si mal nejake vaznejsie zranenia, co sa - pri vsetkej ucte - o mnohych dlhorocnych clenoch fora povedat neda.
Ked sa Ti bude chciet, napis svojim citatelom este aktualny vek a all time PR v silovych disciplinach :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 10:11 am Předmět: |
|
|
 paráda, když se ke cvičení zapojí hlava a trochu toho ZEN myšlení...
jinak díky hoši, log bude od února, kdy začnu nový silový cyklus, tak ať má formu... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 11:02 am Předmět: |
|
|
Je supr kdyz si clovek po nejake dobe cviceni uvedomi, ze cviceni je proste.. jen cviceni  a jde to hrotit i pritom kdyz to absolutne nehrotis _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 11:06 am Předmět: |
|
|
suhlasim, mne to tiez chvilku trvalo uvedomit si to  zaujimave aj je,ze z nasho pohladu to nehrotimem,ideme si v pohode a z pohladu obycajneho cloveka to hrotime az moc _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 12:08 pm Předmět: |
|
|
Ahola: je mi 33 let a nějaký měsíc. All time PR jsou směšné, já jsem nikdy na testování síly nebyl. To je vidět i u mě v logu, že za poslední rok tam snad není ani jedna jednička.
benchpress jsem dal myslím 130kg
mrtvý tah 200kg a chci to posunout co nejdál
dřep jsem nikdy nezkoušel, měl jsem totiž od 15 let záhadné problémy s koleny, až před pár měsíci jsem začal dřepět, možná sis všimnul moje poznámky v topiku o židli chudého muže a můžu konečně po víc než 15 letech dřepovat bez bolesti. Takže tady se chci určitě zlepšovat. Teď dělám pětky s vahou kolem 100kg na přední dřep. Přijď za rok, bude to lepší :-)
Kubaz: smekám, že jsi na to přišel už tak mladej. Já v tvém věku z cvičení blbnul :-)
Petey: mně to trvalo víc než 15 let :-)
Oddo: proto bych kolikrát tak chtěl poradit někomu mladšímu, kdo sem přijde, ale bohužel, přijímač nepřijímá :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
Ocenujem velmi pozitivny log (niekedy to posobi az trochu nafetovane haha, v dobrom), nazory, treningy, silu a pridavam sa s palcom hore za strnastoro naturala. Velmi dobry pocit tu mam z toho celeho. Pekny priklad pre mna aj pre ostatnych _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|