DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Tom3 napsal:
ja myslim ze hodne physiqu cvici nohy, uz treba jen kvuli tomu impulsu k rustu z drepu a spol.. ale treba se pletu

kdyz jsme byl mladej, tak jsem chtel v necem takovem soutezit taky, skoda ze to prislo az kdyz uz jsem starej

ale stale tak krasny ze bys tam dosel a bojovalo by se o druhe misto
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
DiamonD123 napsal:

Když jdu hluboký dřep, kolena mi jdou před špičky, tak pravé kolelo hodně zlobí. Když jdu dřep okolo paralelu, kolena mám na úrovni špiček, nebk kousek za nima, tak je koleno ok. Hmm not good

sam jsi to napsal, potrebujes techniku drepu, kolena za psicky a bude to OK
jsi z Prahy, zkus poprosit Kuliska, Cizopasnika.... myslim, ze pri trose stesti ti bude stacit jeden dva treningy a bude to Ok

Ty tomu nerozumíš - já to jezdil kolenama za špičky, ale pak tu kdosi napsal, že kolenama před špičky to ničemu nevadí, tak jsem to zkusil a holt pro to moje zkurvený koleno to vadí
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych to upřesnil, tak to třeba nemusí být ani tím, že mi jdou kolena před špičky, ale třeba je to prostě tou hloubkou - v koleni mi přeskakuje a to dost nepříjemně. Ale to, že mám to koleno zkurvené jsem tady psal už několikrát . . .
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No určitě tady je plno lidí, kteří technice dřepu rozumí více než já... ale není to také o tom, že ten pohyb by se měl začínat pohybem boků/zadkem dozadu a ne přes kolena, tím pádem se zapojí více svaly kolem boků, prdel, hamstringy, dalo by se říci, a tudíž ten tlak na kolena by měl být menší i přes fakt, že ti jdou přes špičky?
sovajs

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš si sedat na prdel
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-11464-drep-svaty-gral-silovych-cviku-iii.html
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-11464-drep-svaty-gral-silovych-cviku-iii.html

"Samozřejmě Vás nenutím, abyste se při dřepování snažili sedacími svaly šoupat o zem. Musíte respektovat Vaši stavbu těla, možnosti kloubů i individuální míru flexibility, ale snažte se pracovat na tom, abyste dřepovali poctivě, ne jako borec na obrázku vpravo, který zjevně o hlubokém dřepu nikdy neslyšel. "
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co tim chtel basnik rict?
sam cizo ma pres 190cm a udela hluboky drep, takze vymluvy na dlouhe kosti a pod jsou k nicemu
jde o to, chtot se naucit techniku
since

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dost podobnou stavbu těla jako ty, taky pavouk :). Ze dřepů mě bolely kolena jako svině, potom jsem rozšířil postoj, špičky vytočil ven a kolena jsem začal dávat více do stran. Tohle všechno mi umožnilo dělat hluboké dřepy a můžu ti říct, že od té doby jsou kolena vpohodě :). Taky mi dost pomohlo soustředit se na negativní fázi. Když jsem viděl ten tvůj PR na bench pressu tak jsem se docela divil, že si to v takové rychlosti jakou si to pouštěl dolů dokázal ubrzdit (tím tvůj výkon nechci znehodnocovat, spíš naopak).

K těm vahám u tréninku co teď jedeš. Myslím, že si fest přestřelil a vůbec bych nevycházel z toho kolik dokážeš zvednout na jedno op. Podívej se na borce tady na fórku jako je moog nebo mirus a uvidíš, že taky váhy výrazně podsekly. Tvůj problém je tvoje ego ..

Nechci se tě nějak dotknout, makáš pěkně, ale když bych měl zhodnotit tvou aktuální formu tak za moc nestojí. Možná je čas uvědomit si, že chceš být kulturista a ne lifter, někde je totiž velká chyba.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Porovnávat Miruse a už vůbec Mooga se mnou nemá vůbec smysl, doufám, že chápeš proč. Dřep já tady řešit nehodlám, protože už jsem asi stokrát napsal, že mám problém s kolenem. Jediný co mi na to můžeš zpátky napsat je, že se na to mám vysrat a nedělat kulturistiku, když mám rozbitý koleno a to stejně nemá smysl
magion

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

since: tohle vše jsem mu psal už dávno, ale on má svou hlavu, je to přeci už trenér.. sory, ž e se do toho pořád strefuju, ale vážně nevím co tam v té trenerské škole učej... hrůza nenaučit nejzákladnější pohyb a jeho možné varianty.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
since: tohle vše jsem mu psal už dávno, ale on má svou hlavu, je to přeci už trenér.. sory, ž e se do toho pořád strefuju, ale vážně nevím co tam v té trenerské škole učej... hrůza nenaučit nejzákladnější pohyb a jeho možné varianty.

Měl by si sem přestat psát a číst ten log. Očividně máš vážné psychické problémy.
since

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tě od ničeho odrazovat nechci, libí se mi, že ses takhle kousnul:).
Tak můžu použít někoho jiného, co takhle radom ? Třeba u benche máš stejnou váhu jako on v prvním týdnu, chceš mi říct, že si silnější než radom ?
Musíš u toho cvičení místo srdce používat taky mozek. Systematicky přidávat zátěž a nestagnovat to je to co potřebuješ, takhle jak to děláš ty se brzo akorát tak zraníš.

Já to beru z vlastní zkušenosti, taky jsem dřív takhle trénoval a dlouhodobě to nikam nevedlo, akorát tak k bolesti ramen, kolen a bederní páteře.

Pokud změníš přístup, vykašleš se na váhy a své ego a budeš maximálně koncentrovaný na svou techniku tak si myslím, že za rok by si tady hodně lidem mohl slušně vytřít zrak.
magion

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

máš pravdu, pro můj duševní klid, rezignuji čtení tohoto logu..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: