Jo, byl jsem u doktora a řekl mi, že mám přetíženou chrupavku... už od května to trvá, ale zlepšilo se to hodně, předtím jsem nemohl ani předkop s 5 kg, teď v poho jakoukoliv, u dřepů to trochu cítím, ale jak jedu fakt technicky, tak ne, jsem leniivý jít k jinému doktorovi, bo první nic nevyřešil ani mi nepomohl (jen injekce depo-medrolu s mezokainem), takže jsem se vykašlal na doktory, ale měl bych zajít no, během diety... možná spirulina, chlorela a věci na klouby pomůžou, měl jsem teď pauzu 21 dní od jakékoliv zátěže a to jsem měl tak už třikrát skoro a vůbec to nějak extra nepomohlo ani těžké váhy nejedu, tak nevím, bůch ví, co tam je, možná ani nevěděl pořádně, co s tím je a střelil to od oka
To jsem si říkal taky , prevence při nižších dávkách, navíc od té doby, co jsem začal brát chlorelu, někdy v září do listopadu, tak se koleno zlepšilo neskutečně, že nohy můžu už cvičit bez nějakého většího omezení
Děkuji :). No od května to spadlo 5 čísel, ale zas měl jsem teď dietku, ale i tak jsou o dost menší, ale drží se pěkně, což jsem rád, můžu asi děkovat matičce přírodě no, snad jsou větší jak 2013
Jo tak to chápu...chrupavku mi řekl že mám taky zničenou ortoped...dostal jsem condrosulf 800 na 3 měsíce ale pořád mi v tom nechutně lupe když sedám, dřepuju, předkopávám atd...tak nohy taky jen tak pimpam jednou týdně...tak jsem zvědavej jak to bude pokračovat dál s léčbou...jinak držím palce hmoty tam je brutálně moc, jen tak dál a hlavně bez úrazů!
Děkuji moc , mě řekl, že poškozená není, jen přetížená, ale zas víš co, to už by bylo vyléčené, podle mě je tam zánět, bo mě to ne vždy bolí na stejném místě. Jinak už nejsem tak omezený a s váhou jdu opatrně nahoru, mě křupou obě kolena ze začátku, než se rozhýbu, ale to je klasika asi u každého, pak mi to pravé jen vrže . Na úrazy dávám bacha, už jedu rozumně, nejvíc se poučíš z vlastních chyb, někdy je už ale pozdě, teď už se rozcvičuji a zahřívám klouby pořádně
K objasnění, váhy jsem začal nízko kvůli toho, abych ještě tělu dopřál nějaký odpočinek před dietou, která bude nadcházet. Jakoby ty tři týdny bez tréninku jsou odpočinkem pro tělo a tyhle váhy, aspoň ty 2 týdny jsou dá se říct ještě jakýmsi lehkým tréninkem, takže proto, hlavně kvůli kolena.
Jednou jsem jel fullbody (korte) a začal na vysokých váhách a přepálil to a neměl kam přidávat už, proto jsem začal radši níž, abych mohl neustále přidávat a nemusel ubírat . Důkladně jsem ty váhy promyslel, abych každý týden mohl všude přidat a nestalo se, že by s tou váhou byl problém a nezvedl to, nebo se prostě dostal třeba v polovině tréninku na váhu, která je pro mě neideální.
Mým cílem je skončit u mrtvoly kolem 200, na přítazích podhmatem v předklonu tak 110-135 a u dřepu je to individuální - záleží na koleno, jednoruč na rovné tak na 55-60 kg. Nevím jestli to vyjde, ale věřím v to, když ne, nic se neděje a jedeme dál chtěl bych si po delší době jen zkusit nějaké silovější výkony, nic víc. Hezký večer přeji, ať to roste
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru